2 530 4

Подпалиха колата на певеца Крум

Светослава Ингилизова

Автомобилът на фолкпевеца Крум бе подпален в близост до софийския бул."България" в четвъртък. Около 21 ч. певецът получил обаждане, че колата му гори, първоначално го приел на майтап, но минути по-късно видял огнеборци и полицаи, потушаващи пламъците.

"Лошите новини бързо се разнасят. Около 21 ч. видях колата си, нямам идея кога е започнал пожарът. Винаги по това време тренирам. Нямало ме е в интервала 19-21 ч. Не успях да оставя колата в паркинга при фитнеса, там е лудница. За това свих в една от малките улици и си намерих местенце. И преди съм го правил. Там е тъмно, няма много лампи, бизнес сградите и офисите наоколо са пусти късно вечер. Тръгнах си и ми звънна телефонът, всъщност беше моята пиарка, която ми разказа за палежа. Явно са я издирили, за да й съобщят.

Първоначално не повярвах. Скоро ми направиха такава шега и то точно когато бях на тренировка. Бяха ми казали, че като изляза от залата, няма да си намеря колата цяла, оказа се мой приятел. Беше преди седмица. Сега, когато чух "колата ти гори", се изсмях. Не повярвах, че има полиция и пожарна. Излязох и усмивката ми изчезна. Още не бях стигнал до мястото, където бях паркирал, но вече виждах горе, на околовръстното пожарната кола, която явно не е успяла да слезе до долу. Отидох до колата си и видях по-скоро подобие на кола. Общо взето само задницата приличаше на нещо, беше пълно с полицаи и хора, които наблюдаваха останките", разказа певецът, цитиран от "Телеграф".

Той добавя, че най-неприятното в случая е засегнатият автомобил, паркиран пред неговия, който изгорял наполовина. Всъщност става дума за същата кола , която пострада и преди - Пежо 307 СС. "Все пак колата се е запалила извън движение. Малко е странно. По принцип имам предположения кой го е извършил, но засега става дума само за предположения. Стресиращо е , радвам се, че няма пострадали. Колата вече е покойница, аз знаех, че скоро ще я сменя, но не очаквах да е по този начин", заяви изпълнителят.

"И двете коли са застраховани, не е голяма драма. Питат ме полицаите дали някой ме е набрал, а аз се сещам за хиляда човека и не знам какво да кажа (смее се). Може да е и техническа неизправност, не е невъзможно, но е малък процент вероятно", каза още Крум в ефира на Нова тв. Запитан дали става дума за лична основа или пари, той каза: "Там, накъдето буташ, грам не се сещам. Смятам, че и нищо не дължа финансово - чисто сметки, добри приятели".

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Сanible corpse
  Отговор
  1 12:45  10.02.18
  Тежка гейска драма
 • 2 13:11  10.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 333
  Отговор
  3 13:52  10.02.18
  Една добра новина!
 • 4 16:58  10.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай