807 6

Сидеров: Имаме си закони, не ни трябват конвенции

Мартин Христов

„В управляващата коалиция нашето мнение относно Истанбулската конвенция беше много важно, че ГЕРБ са склонни да мине тази конвенция, тъй като това е натиск отвън“, заяви в студиото на "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

„Радвам се, че ГЕРБ дадоха заден ход и отложиха вкарването на конвенцията. Видяхме силният обществен отзвук, църквата реагира за първи път така масово и силно. Благодарих публично на ГЕРБ, че направиха този жест да отложат конвенцията, да се направи един обществен разговор“, допълни Сидеров.

„Виждате, че споровете и разгорещената дискусия продължават, и това е хубаво и добре. Аз някой път сравнявам ЕС със Съветския съюз, само че разликата е, че преди не можеше да се дискутира от директивите от Москва, сега поне може да си дискутира, да има обществено мнение "за" и "против". Така, че могат да се убедят и в някакъв момент да кажат: наистина аргументите на тези противници, вашите, на патриотите и на другите са верни и сега не му е времето на тази конвенция. Имаме си закони, самото насилие е достатъчно визирано в българските наказателни закони и нямаме нужда от допълнителни конвенции, които да фокусират върху точно определен вид насилие. Насилието върху жени, деца, мъже, домашното насилие се обхваща от българския Наказателен кодекс. В Европарламента и в Европа като цяло има такива течения, които натискат, тласкат да бъдат приети еднополови бракове“, заяви Сидеров.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Анонимен
  Отговор
  1 12:47  11.02.18
  Този ще излита.
 • мгацкюмгймймгймщймй
  Отговор
  2 12:48  11.02.18
  ДА АМА НА ...ГЕРБ ИМ ТРЯБВА КОНВЕНЦИЯТА. ....ВЕЧЕ СА ОБЕЩАЛИ НА ЧИФУТИТЕ
 • българин
  Отговор
  3 12:48  11.02.18
  Едно нещо за което да те уважавам!
 • Българин
  Отговор
  4 12:57  11.02.18
  Волен е номер-1!Такива българи трябват на България!

  Коментиран от #6

 • Гостенин
  Отговор
  5 14:07  11.02.18
  А-така!
 • БОЛЕН ЛИДЕРОВ
  Отговор
  6 15:43  11.02.18

  До коментар #4 от "Българин":

  БЕ ТО И ЛУДНИЦА СИ ИМАМЕ АМА ТОЯ РУБЛАДЖИЯ ДЕТО СЕ БИЕ ВСЕ С ЗАКОНА ТРЯБВА ДА ГО ПРИБЕРАТ И ДА НЕГО ПУСНАТ !!! ЩОМ ИМА БГ. ЗАКОНИ ТОЙ ЗАЩО НЕИМ СЕ ПОДЧИНЯВА !? И НИЩО НЕ ПРЕДЛАГА КАТО ИДЕ В ПАРЛАМЕНТА МЪЛЧИ КАТО П… А СЕ ЗЪБИ НА ЧЕНГЕТА И ПРЕД ИЗБОРИ НА ЦИГАНИ , ИНАЧЕ РАСИЯ И САМО ЗА НЕЯ ГОВОРИ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ !!!

Напиши коментар:


Публикувай