4 489 20

Лидерът на "Възраждане": България изчезва след 10 години

Патриотите били собственост на Борисов

Мария Атанасова

Страната ни е на прага на своето оцеляване. След 10 години може да ни няма на картата, чисто физически изчезваме. Един народ се самоубива, настоя в "България сутрин" председателят на партия "Възраждане" Костадин Костадинов.

Той подчерта, че за сегашното състояние на страната ни са виновни всички, които са управлявали в последните 30 години.

По думите му българският политически елит се е изчерпал отдавна и в обществото има желание за нещо ново. Запитан за политическите проекти на Слави Трифонов и проф. Божидар Димитров той каза, че ще изчака да се случи нещо реално и тогава ще коментира.

"България трябва да бъде управлявана от хора, които имат визия за поне 25 години напред. България трябва да има план за развитие и цел за постигане. Превърнали сме се в държава-гето, в която живеем ден за ден, месец за месец", коментира Костадинов пред Bulgaria ON AIR.

Той обяви, че е попитал част от управляващите какво ще се случи с България след 4 години, а те все му отговаряли "Каквото каже Меркел".

"В сегашните патриоти няма нищо патриотично. Съдружници са в управлението и никога няма да излязат! Утре Борисов да подаде оставка, те ще му се молят да се върне. Така наречените патриоти са собственост на ГЕРБ", каза още лидерът на партия "Възраждане".

В нов пътеводител на земите ни Костадин Костадинов е описал 100 обекта на българското културно наследство в някои от държавите на Балканите.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гербераси долни
  Отговор
  1 12:48  12.02.18
  https://www.vbox7.com/play:f13adc0cad къде сме били и къде сме сега след 30 години преход.

  Коментиран от #3

 • Гошо
  Отговор
  2 12:55  12.02.18
  Гръмките изказвания винаги са били ценена стратегия за политически ПР.
 • Гошо
  Отговор
  3 13:04  12.02.18

  До коментар #1 от "Гербераси долни":

  Наистина ли мислиш, че сега няма българи, които иновират в своите сфери? Такива определено има и при това не са малко. Мисля, че е време да затворим страницата на комунизма и да продължим напред. През първите 30 години той беше "развиващ се комунизъм", в който период в България беше мизерия. По подобен начин в момента имаме развиваща се демокрация, но въпреки това отдавна сме минали жизнения стандарт от времето на развития комунизъм. Особено в София днешният стандарт е значително по-висок от комунистическия.

  Коментиран от #7, #9, #15

 • Спас
  Отговор
  4 13:21  12.02.18
  Е браво разбрал как стоят нещата в държавата.Умник.

 • аве фюрер
  Отговор
  5 13:28  12.02.18
  Поредния дето си прави самореклама с гръмки изказвания .
 • факт
  Отговор
  6 13:31  12.02.18
  В България никога не е имало комунизъм. Защо манипулирате така елементарно. Явно на някой не му оттърва социализма с всичките си социални придобивки..
 • българин
  Отговор
  7 13:33  12.02.18

  До коментар #3 от "Гошо":

  Хей, "българино", дето пишеш тези глупости и омаловажаваш постиженията на своите съграждани - не се сравняват постиженията с десетилетия разлика /от 1960 до 2018 - срамота да ги сравняваме като стандарт/. Сравняват се не наличие или липса на инженерна мисъл, а градеж и разруха - инвестиции в образование и развитие на науката и сегашното отношение към учебните ни заведения, развитието на научните постижения в родната ни страна /не изтичането на мозъци/ и внедряването на тези постижения в родното ни производство, с което да държим челните места в Европа и света по технологии. Не става въпрос за нищо друго освен за национална гордост и опит за събуждане на всички опиянени от възможността да се шляят на воля по гурбети из цял свят. За стандарт можем да разговаряме, когато българите не се наемат като възможно най-евтина работна ръка и когато се възвърнат достойните предни позиции на учебните ни заведения в класациите за най-добри места за учене. Децата ни нямат търпение да завършат средното си образование и заминават за Германия, Холандия, Австрия, Франция, Сащ и т.н., за да получат добро образование и възможност за реализация. Днес, след три десетилетия, трябваше да сме подобрили и надградили с достойнство и самочувствие тогавашната система, да сме отстранили всичко деструктивно и да се радваме на светлото си бъдеще. Тогава хората нямаше да обръщат глава назад, за да почерпят поне малко самочувствие, че "и ний сме дали нещо на света..."
 • Bahti
  Отговор
  8 13:55  12.02.18
  Дори и един нормален Автогеноцид не можем като хората.... XAXAXA
 • Гостенин
  Отговор
  9 14:15  12.02.18

  До коментар #3 от "Гошо":

  Стандарт за реститути,несменяеми държавни служители и далавераджии
 • Родолюбец
  Отговор
  10 14:32  12.02.18
  Този псевдо възрожденец е същия, даже и по-зле от патриотите. Прави си ПР в нова и бтв, а допреди една две години само ругаеше тези телевизии. Също така и за Слави говореше само негативни неща, а сега през месец гостува в шоуто му. Поредната политическа проститутка. Аман от такива вече. :( :( :(
 • Пеньо
  Отговор
  11 14:47  12.02.18
  Само един въпрос:Коя партия се е отказала от държавната субсидия?
 • FUCK OFF
  Отговор
  12 16:13  12.02.18
  БЪЛГАРИНЪТ ЩЕ СТАНЕ ВЕЛИК ГРАЖДАНИН НА СВЕТА,В ДЕНЯ ,КОГАТО ЗАРЕЖЕ НАЙ-ДОЛНОТО СИ КАЧЕСТВО ВИНАГИ ДА ГЛЕДА ДА МИНЕ ТЪНКО И ДА НЕ СИ ПЛАТИ СПРАВЕДЛИВО ЗА ТОВА,КОЕТО ПОЛУЧАВА....
 • Све
  Отговор
  13 17:07  12.02.18
  Много българи ще се върнат от чужбина след нормализиране на живота в България. Ред, закон, култура
 • Генералът
  Отговор
  14 17:28  12.02.18
  ако всяко българско семейство има поне три деца, демографският срив ще бъде преодолян за две поколения
 • Селянин
  Отговор
  15 20:31  12.02.18

  До коментар #3 от "Гошо":

  След като в София сте толкова напред с материала, май трябва да ви отделим в анклав, за да се оправи Майка България. За да си ядете спокойно ГМО храните и да не ни досажда те от телевизия и радио.

  Коментиран от #19

 • ikkkyk
  Отговор
  16 09:52  13.02.18
  това което се случва е така,даже се виждаше преди 20 години,но народа до някъде си заслужи съдбата,съпротивата е никаква,повечето свестни емигрираха,тук няма почва за младите,България е пералня на световни компании,земята е изкупена с поставени лица,има голям трафик,ние сме по зле и от украйна,за съжеление процеса не може да бъде спрян,освен външна намеса но не от европа

 • 123457
  Отговор
  17 10:50  13.02.18
  България ще се оправи, когато си изберем честни, образовани, можещи и заможни политици. Които искат да работят продължително и дългосрочно да планират не за себе си/забогатяване/, а за по-доброто бъдещето на децата и народа си. А не такива с манталитет "ден година храни". Защо заможни ли? Защото бедният политик, лесно се корумпира. Първите цел на бедняка са да се нахрани, облече, обуе, постори дом, забогатее, а не да "оправи" държавата си. Макар и да съм съгласен, че има и фактори независещи от нас. Например като съветската окупация. И наложения от СССР кървав тоталитарен режи наречен "социализъм" или "комунизъм". То ние българския народ също имаме своята вина за случилото ни си. И за това което ще ни се случи. Най-лесно е да обвиняваме някой друг за проблемите си. руснаците, партиите, политиците. Докато не погледнем себе си и не осъзнаем грешките си все ще страдаме. Реално, ако не бяхме се включили във Втората светован война. Най-вече заради Беломорието и Македония. СССР вероятно нямаше да ни окупира. А относно "виновните" партии и политици. Отговорете си на няколко въпроса. Кой гласува за тези партии и политици? И ако гласуването е "манипулирано", не сме ли ние отговорни за това, че го допускаме?
 • PATRIOT
  Отговор
  18 14:14  13.02.18
  100% вярно....за съжаление..
 • Гошо
  Отговор
  19 18:16  13.02.18

  До коментар #15 от "Селянин":

  Сигурен ли си? Това ще направи София по-богата, а останала част от страната - по-бедна.
 • чалма тв
  Отговор
  20 08:04  14.02.18
  И КАКВО? само думи, поне да спрем деца да раждат деца. Има закони за педафилия , но не за цигани..Това племе изяжда нашето бъдеще.

Напиши коментар:


Публикувай