Last news in Fakti

12 Февруари, 2018 13:43 2 375 26

Каракачанов: България е длъжна да подкрепи своите полицаи!

  • красимир каракачанов-
  • ихтиман-
  • полицаи

Считам, че всяко подобно посегателство трябва да получи суров отговор

България е длъжна да подкрепи своите полицаи! Това написа в страницата си във Фейсбук лидерът на ВМРО, министър на отбраната и вицепремиер по обществения ред и сигурността Красимир Каракачанов.

В духа на наложената от няколко „правозащитни“, а по-точно казано организации, които основно се занимават със защитата на правата на циганите, започна подгряване на общественото мнение срещу полицаите, извършили акцията в циганското гето на Ихтиман. Заливат ни репортажи, в които разстроени представители на „етноса“ обясняват как безпричинно са ги били и колко лоши са органите на реда.

Сега тръгна и версия, че нападение над полицията въобще не е имало – тъкмо обратното, те нападнали бедните роми. Явно сами са си нанесли и побоя полицаите, за да имат претекст да нахлуят в гетото, пише Каракачанов.
Допълва, че често преди в такива ситуации потърпевши наистина биваха полицаите – отнасяха наказания и дори бяха уволнявани. Това демотивираше състава и правеше циганските безчинства още по-дръзки и безнаказани. Не и сега, категоричен е той.

В качеството си на заместник - министър председател по обществен ред и сигурност твърдо заставам зад действията на полицията в борбата ѝ с битова престъпност! Не само в Ихтиман, а и навсякъде, където тя е влязла, за да респектира, да наложи ред и да покаже, че в страната ни съществуват закони и те трябва да се спазват от всички, декларира Каракачанов.

Вицепремиерът напомня за идентичен случай в село Каменар от август миналата година, когато след изнасилване на жена в центъра на Варна, полицията направи рутинна проверка, а циганите се оплакаха, че са били бити без никакви доказателства – просто хвърлиха поредното обвинение и „правозащитниците“ отново извисиха глас. Но не в защита на пострадалата жена или на българските полицаи, а отново в защита на престъпниците.

А това са само два примера, които съвсем не са прецеденти. Още са пресни случаите на пребити и нападнати с ножове и мачете горски служители в с. Баня и с. Струпец. А това са само два от десетките подобни „инциденти“, припомня още той.

Считам, че всяко подобно посегателство трябва да получи суров отговор. България е длъжна да подкрепи своите полицаи! Криминалният контингент трябва да бъде сложен на мястото му, завършва Красимир Каракачанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антисоросоид

    35 1 Отговор
    Каракачанов , ще защитиш полицайте като вие патриотите по най бързия начин приемете в парламента закон за полицията като в САЩ. И обявите всички правозащитни организации които са финансирани от мършата Сорос за терористични и ги вкарате в затвора за тероризъм срещу България.
  • 2 НАТО ВЕЦ

    29 1 Отговор
    Абсолютно подкрепям. Редно е държавата да си влезне във функциите. Стига толерастия.
  • 3 Мишо Бирата

    6 12 Отговор
    Тоя палячо що не е в дранголника ?!? ПОЛИТИЦИТЕ БРАНЯТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ИЗБРАЛИТЕ ГИ а не обратното !!
  • 4 Bahti

    9 3 Отговор
    Явно само полицаите са за жалене в тая Кочина.
  • 5 Dani

    15 0 Отговор
    в Горна Оряховица и В.Търново никой не ги закача бандитите и хората с прякори Картофа, Нитата, Макеоднеца, Скорпиона, Ероса...
    Кой ли ги пази??

    Коментиран от #9

  • 6 Голям прос

    23 0 Отговор
    След всяка простотия на циганите предлагам полицаите да отидат до правозащитните цигански организации и да им направят същото. Те сами ще се изметат от България. Какви права защитават, защитават циганските издевателства над свестните хора. Ще ми се да видя цигани да се репчат на някоя мутра.
  • 7 Патриотите

    22 0 Отговор
    Патриотите, какво правим с циганите ???
    нямате време да решите проблемът с тях - следващ мандат няма да видите !!!
    къде сте патреоти !
  • 8 Гост

    4 5 Отговор
    Тва хора ли са бе?Спомнете си колко са велики като им паднеш и изкочат от храста...Бегай с тия под хора

    Коментиран от #12

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Шпек Салам Народен

    16 0 Отговор
    Е,ние ги подкрепяме,г-н Каракачанов.
    Направете го Вие,нали сте министър!
  • 11 Сенко

    7 3 Отговор
    Евтин популизъм!!!
  • 12 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Който кара според закона това не го вълнува.
  • 13 me be re

    9 4 Отговор
    Браво, най - после един политик с топки !
    Полицаите са представители на държавността и когато някакви примати ги нападат, те нападат държавата и отговора трябва да е твърд, но уви законите защитават пристъпниците.
    Що не проверите тоя циганин с какви пари е купил мерцедеса и с какви пари е наел тоя адвокат ?
    Но ако полицаите имаха камери и микрофони както отдавана говрят политиците, сега всичко щеше да е ясно.
  • 14 ВКР

    3 1 Отговор
    България ги подкрепя! Такива "политици" и депутати като теб бъркат работата! Абе Иване, срам нямаш ли?
  • 15 Кики

    6 1 Отговор
    Евтин ама много евтин популизъм.А да попитам с обещанията за пенсийте до къде стигнахме?
  • 16 който лъже да си ходи

    3 2 Отговор
    Точно така, евтин популист!
    Само дрънканици и слугинаж на Путито, евтини манипулации и инсинуации.
    Нали "патриотите" бяха заложили в кратката им програма, защита на хората по селата, борба с циганите и беззаконията и много други проблеми, за които бързо забравиха.
    Българина, като барне парата и забравя за всичко.
  • 17 който лъже да си ходи

    5 0 Отговор
    Няма ли кой да обясни на тая голяма гуша, че не става само ЕДИНЕ, иска си и бачкане, да се намерят едни милиарди за техника, за камери, за хавтомобили, за бендзин, за заплати и още нещо.
    Преди това някой трябва да избачка тия пари, за да ги има, димек, ние бачкерите трябва да избачкаме кинти да ги дадем на полицаите!
    Какво общо има тоя образ с кинтите, които трябва да избачкаме?
    Ами бакчай с нас бе "патриот" и ще има кинти, за всички, не само за полицаите, щото има и други гладни.
  • 18 Гоуст

    3 0 Отговор
    Джамбазки и Каракачанов заемат едни от най-високите постове и реват като ученички. Чакай бе, ако вие не можете да се оправите и да предприемете действия, какво правите на тези си постове???
  • 19 Къртев

    3 0 Отговор
    Мен полицай не ме е бил. В нормална правова държава не бива полицаите да бия, но в случая Ихтиман и други подобни места, заселени с роми полицията трябва да прави това, което е необходимо. Все пак става въпрос не за потъпкване и незачитане на права, а за спазване на закона. Ако ромите се изправят срещу полицията с бой и обиди, то полицията трябва задължително да им покаже, докаже, кой е пазителя на закона. В крайна сметка те са в държава със закони, които спазваме всички ние. Не мисля, че някой от полицаите в България излиза на улицата, защото иска да бие роми. Както се казва "няма дим без огън"
  • 20 МММ

    3 0 Отговор
    Тоя пък изтрезня и откри Америка!
  • 21 кико

    3 1 Отговор
    на полицаите не са им удобни обувките от там идва и агресията.а иначе те са кротки и много на брой, особенно числени за завиване на крушка.аз лично не подкрепям тази численност. малко сме работещите за да издържаме толкова говеда.а и на практика полза никаква.
  • 22 Жоро

    0 0 Отговор
    Газови камери и уранови мини тава е оправията
  • 23 Къртев

    1 0 Отговор
    Мен полицай не ме е бил. В нормална правова държава не бива полицаите да бия, но в случая Ихтиман и други подобни места, заселени с роми полицията трябва да прави това, което е необходимо. Все пак става въпрос не за потъпкване и незачитане на права, а за спазване на закона. Ако ромите се изправят срещу полицията с бой и обиди, то полицията трябва задължително да им покаже, докаже, кой е пазителя на закона. В крайна сметка те са в държава със закони, които спазваме всички ние. Не мисля, че някой от полицаите в България излиза на улицата, защото иска да бие роми. Както се казва "няма дим без огън"
  • 24 гражданин

    6 1 Отговор
    Няма да защитя куките защото гледат да хващат дребните рибки (нас) и да си пишат актив!А това, че навремето в някоя партия беше пълно с ченгета на ДС то това е друго, то е политика.

    Коментиран от #25

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 мишо

    0 1 Отговор
    И полицаите лъжат като циганите.Винаги се възползват от дадената им власт
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове