1 347 10

Говеда - убийци дебнат на пътя Добринище - Гоце Делчев

Преди месец шофьор на автобус прегази крава на същия път

Мария Атанасова

Стадо говеда изниква внезапно на пътя между Добринище и Гоце Делчев. Животните се движат по пътя ежедневно създават предпоставки за катастрофи, особено в тъмната част на денонощието. Крайно време е собствениците на тези животни да бъдат наказани, не само предупреждавани”, коментираха водачи, натъкнали се на стадото, пише struma.com.

Проблемът наистина е сериозен. Преди месец, шофьор на автобус прегази крава на същия път. Малко по- рано серия инциденти станаха в местността Предел и един край Добринище, заради внезапно изскочили на пътя коне.

Повече от 30 са регистрираните инциденти, причинени от животни само на територията на община Разлог. Животните имат и пазачи и стопани, едните са поверили грижата на другите и така отговорността се размива и няма наказани за това нашествие на истински убийци по пътищата ни. Все пак сме европейци и подобни гледки ни излагат пред чужденците, а да не говорим колко опасни ситуации създават.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • SvruhAz
  Отговор
  1 09:41  13.02.18
  ще ми одраска Крайслера, и ще ядем суджуци, и ще е*ем пастири..

  Коментиран от #3

 • Работещ е чужбина
  Отговор
  2 09:46  13.02.18
  Ако във Германия пуснеш ей така кравите на магистралата знаете какво го очаква стопанина 10000 евро глоба.ха върви ги пусни пак !Работя там десет години несъмнено виждал даже куче и коте !!Там ако блъснеш сърна и не се обадиш на зоо полицията те бутат зад решетките!!Има ред и закони и всеки ги спазва затова тая държава върви със стотици години пред нас!!А у нас всеки си прави каквото си иска .Живея във провинцията и при нас същата работа кравишки изпражнения,конски изпражнения овчи ,кози ,абе ужас!!

  Коментиран от #6

 • 3 09:51  13.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • некойси
  Отговор
  4 10:26  13.02.18
  Мда, по пътищата дебнат много говеда :)

 • Голям прос
  Отговор
  5 10:33  13.02.18
  Пълно е с всякакви породи говеда по пътищата ни...
 • JEEP
  Отговор
  6 13:21  13.02.18

  До коментар #2 от "Работещ е чужбина":

  Тук е точно обратното - ако се обадиш в полицията, че си блъснал животно, първо ще ти напишат акт за несъобразена скорост, второ застрахователят ще откаже да плати щетите и т. н. --------------------------------------------------------------- – Ало, КАТ ли е? – Да, кажете. – Тук с колата ударих две кокошки. Какво да ги правя? – Хвърлете ги на банкета, да не пречат на движението и не ни занимавайте с глупости! – Добре де, добре, а с Пежото им какво да правя?
 • Гост
  Отговор
  7 14:23  13.02.18
  "Говеда - убийци"! Има и такива, които управляват кола!
 • Кобрата
  Отговор
  8 00:39  14.02.18
  Такива безотговорни стопани заслужават да отиде някой с един камион да ги натовари и да ги закара да ги продаде някъде... Иначе оправия няма да има. Хем някой ще се опаричи, хем ще реши и проблемът с инцидентите. Дето се вика - "И вълкът сит, и агнето цяло!"
 • Разтраканата Виолета
  Отговор
  9 14:10  14.02.18
  Говеда убийци дебнат и в парламента, само че те са по опасните.
 • The TRAPPER
  Отговор
  10 10:03  16.02.18
  Много е елементарно- нашите 240 говеда да гласуват закон на задника на всяко говедо да се слага знак - ! - и проблемът е решен.

Напиши коментар:


Публикувай