2 452 16

Проф. Семов: Отглеждаме келешчета

Истинският тормоз е над учителите, твърди юристът

Светослава Ингилизова

Истинското насилие в училище и детските градини е насилието над учителите. Това, което българският учител извършва в положението, в което обществото го е поставило, е подвиг. Така юристът проф. Атанас Семов коментира пред Нова тв последните разгласени случаи на тормоз над деца от преподаватели и исканията на родители за видеонаблюдение в детски градини и училища.

„Ако сложим камери, ще бъдем доста изненадани от това, което ще научим за собствените си деца, защото – трябва да си признаем - ние отглеждаме келешчета. Работата на учителите с тях е драматично трудна”, допълни Семов.

Според него монтирането на камери ще накара преподавателите да се чувстват преследвани като престъпници и ще отказва младите хора от тази професия.

От своя страна един от участниците в протестите срещу насилието в детските градини – Мария Маринова, заяви, че посегателствата срещу деца не са единични случаи.

„Това е публична тайно, но за съжаление, няма как се докаже. А много сигнали прашасват в институциите”, каза Маринова.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • sadisty
  Отговор
  1 12:06  14.02.18
  Прав е!!! Горките учители, вече не са учители а звероукротители, преобладаващите ученици са м-а-н-г-а-л-и... Ей такива като герб навряха в миша дупка и образование и здравеопазване, да не говоря за армия и икономика...
 • Гижфкбфйб
  Отговор
  2 12:06  14.02.18
  Абсолютно е прав професора! Само бой ги оправя тия боклучета!
 • Край
  Отговор
  3 12:10  14.02.18
  Атанас Семов е много умен мъж. Той беше ума зад партията "Ред законност и справедливост" на Яни Янев. Янето е мега тъпо-луд. Семов обаче правилно беше разчел че България няма как да забогатее бързо. Смислената цел на българите трябва да е установяването на РЕД ЗАКОННОСТ и СПРАВЕДЛИВОСТ. В държави в които ги има -народите живеят добре. Богатство идва с тях. За съжаление този човек остана неразбран от българите. Те продължават да си мечтаят да изтъркат от билетчетата на Пеевски/Черепа някакви милиони.
 • JEEP
  Отговор
  4 12:27  14.02.18
  Защо учителите ще се чувстват като престъпници? В банковия салон по 3 камери снимат един касиер, но той не се чувства престъпник. И касиера и учителя са наемни работници, и двамата вършат отговорна работа, само дето пари се възстановяват, а психика и живот не!

  Коментиран от #10


 • Вонави
  Отговор
  5 12:35  14.02.18
  Този не беше ли смешника,дето уволняваше Бойко Борисов?

  Коментиран от #14

 • ЯЩТ
  Отговор
  6 12:56  14.02.18
  Истинското насили е над честите и добрите хора. Ако нямаше насилие щеше ли българският етнос да измира с такава скорост? И това насилие се осъществява благодарение на лъжата и лицемерието наречени "демокрация." Да живее демокрацията! Да живее лъжата и лицемерието! Да живеят предателите на българския етнос!

  Коментиран от #7

 • ЯЩТ
  Отговор
  7 13:06  14.02.18

  До коментар #6 от "ЯЩТ":

  Честният и добър човек е смачкан и натикан в миша дупка. Понеже не се възползва от нещастието на другите за лична облага. И за това честният човек не оцелява при демокрацията. Да живее демокрацията! Да живее лъжата и лицемерието! Да живеят предателите на българският етнос!
 • Гост
  Отговор
  8 13:27  14.02.18
  Не е прав защото от записите се вижда какви тъпи детски учителки се занимават с възпитанието на децата. Това може би е основната причина за непрекъснатото повишение на насилието сред децата и учениците. След това изградените насилници стават майки, бащи, учители.............. Процесът може да се прекъсне точно там в детските градини и в училище.
 • куку руку ку
  Отговор
  9 14:21  14.02.18
  Имаме си много точна поговорка: Бий дупенце, за да не биеш дупище! Изтърват ли се първите 7 и после първите 14 години... оттам насетне се сдобиваме с нагли дебили.
 • До JEEP
  Отговор
  10 15:43  14.02.18

  До коментар #4 от "JEEP":

  Приличате на човек, завършил икономика, който и представа си няма каква е разликата между него и учителя. Банковият служител е изкушен да прибира, ако мога така да се изразя, а учителят е задължен да се раздава. Учителят работи, освен с интелекта си, и с душа и сърце, а банковият служител, поне в някои от дейностите си, може да бъде заменен с банкомат. Хайде да не сравняваме!
 • впечатлен
  Отговор
  11 16:23  14.02.18
  Всяко дете се възпитава най-добре в домашна обстановка при майка си. Ако има още деца, под ръководството на майка си се научава на търпимост, толерантност и справедливост. Така би трябвало да бъде, но не става. Насърчавани да дават децата си отрано в детски градини, родителите причиняват душевна травма на малчуганите, тези, които са посещавали такава, са го изпитвали. В градината детето се чувства изоставено, изпитва страх, особено в началото, плаче, травмирано е. Ако към всичко това се прибави отвратителното отношение на възпитателки, говорещи на диалект и позволяващи си пред децата всякакви нецензурни изрази, да не говорим за физическо насилие, нещата стават нетърпими. Камерите са абсолютно необходими. От една страна, те ще покажат на родителите поведението на децата им, от друга, ще видят какво е отношението към тях. Грубото отношение към децата, физическото насилие над тях навсякъде се счита за наказуемо. Едно 2-3 годишно дете няма как да е "келеш", ако нещата продължават да бъдат неконтролируеми, ще се превърне в такъв, то просто е малко дете и се нуждае от закрила! Тук в този форум проличава омраза към децата! Не, не са келеши, всичко зависи от това в каква среда растат и се възпитават!

  Коментиран от #12

 • ЕУИ
  Отговор
  12 16:59  14.02.18

  До коментар #11 от "впечатлен":

  Именно! Растат и се възпитават в демократична, келешка среда, където мръсника и келеша преуспяват. Какво повече да се очаква, освен да бъдат келеши? Точно като преуспелите си родители. Защото не преуспелите хора от български етнос не оставят потомство. Не могат да си го позволят. Демокрацията не им позволява. Освен разбира се ако не искат децата им да се приобщят към ромския етнос и да се препитават от кофите за боклук.
 • АКТ
  Отговор
  13 17:23  14.02.18
  Цялата работа се крие в намесата от страна на над национална демократично-глобалистка, сатанинско-човекомразеща мафия. Която иска да управлява хората тотално и глобално. И в частен случай иска да възпитава децата, вместо родителите им. Да ги възпитава в зло. Внушава се че видите ли дечицата се раждат ангелчета, а злите учители ги развалят после... Но всъщност човек не се ражда нито добър нито лош. А трябва да положи целенасочени усилия за да стане добър а не лош. Понеже лесно се става лош... И задачата за това да се мотивира детето да полога усилия да стане добър човек, изобщо не е лесна. Няма и универсално решение, каквото се предлага - "учителя е лош и трябва да го набием". Много зависи от цялата система възпитател - възпитаван. И освен това нито възпитателя , нито възпитавания са идеални. Което прави задачата още по трудна. И точно тук идва някой си от някое НПО и посява в тази система вражда. Видите ли учителя е лош... И съответните зли резултати не закъсняват.
 • цоле
  Отговор
  14 19:51  14.02.18

  До коментар #5 от "Вонави":

  смешниците са в коалиция
 • бай шиле
  Отговор
  15 07:45  15.02.18
  Предлагам да махнем учителите и родители да поемат работата на учителите. Тогава ще разберат какво преживяват учителите в наложената им нова образователна систеа.
 • наблюдател
  Отговор
  16 15:50  16.02.18
  Отглеждаме келешчета и цигани паразити.

Напиши коментар:


Публикувай