4 213 2

Изпратиха убитата в Пампорово

Убийство стана в колата на китариста

Мария Атанасова

Около стотина души изпратиха в последния ѝ път убитата в Пампорово Николина Попова. Роднини, близки и колеги на 41-годишната жена се събраха в местната църква в пловдивското село Граф Игнатиево, където свещеник отслужи опело, съобщи Блиц.

Разплакани млади хора с цветя в ръце се редяха на опашка, за да си вземат последно сбогом с Нина. След това тъжната процесия потегли към гробищата, където положиха тялото на жената във вечния ѝ дом. Катафалката беше отрупана с цветя и с голяма снимка на Нина.

„Бог да я прости. Беше най-лъчезарното момиче, най-усмихнатото и най-доброто. На никого не отказваше услуга“, разплака се баба Атанаска. Възрастната жена живее до гробищния парк. Тя сподели, че бегло познава родителите на жертвата, но е чувала, че били много добри и възпитани хора.

Убийство стана в колата на китариста, която бе намерена край Пампорово.

41-годишната жена е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата. Смъртта на мъжа, който е бил на 48 години, е настъпила след изстрел в главата. В колата, която е собственост на мъжа и е с пловдивска регистрация, е намерен незаконен пистолет. Той е бил в ръката на мъжа.

Пловдив / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 1 21:07  16.02.18
    Този коментар е премахнат от модератор
  • Расулюлах
    Отговор
    2 21:35  16.02.18
    Е тва са роковете престъпни елементи комунистите ви го казваха това преди години че тази музика побърква хората ама вие не битълс та битълс

Напиши коментар:


Публикувай