Last news in Fakti

17 Февруари, 2018 14:07 1 658 19

Контрашествие срещу Луковмарш в София

  • луковмарш-
  • луков-
  • фашизъм-
  • нацизъм

Мероприятието бе под надслов "Без нацисти по улиците ни!“

Контрашествие срещу Луковмарш в София - 1

Контрашествие срещу насрочения за довечера Луковмарш се проведе в столицата.

Протестът бе организиран от движението „Антифашистко действие – София“ и бе под надслов: „Без нацисти по улиците ни!“

Началната му точка беше градинката зад джамията, а крайната – сградата на Общината.

„Това, което ни притеснява, е опитът да се отнемат свободи и права на различни групи ненасилници. Надигането на фашистки идеологии и отричането на този факт под най-различни благовидни поводи и форми. На практика не самото провеждане на едно шествие е проблем, а това какви хора стоят зад него и с какви послания“, каза една от организаторките на мероприятието - Галина Лачева, цитирана от bTV.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 6660

    11 4 Отговор
    Вместо "Луков марш" да правят всяка година "Българско националистическо шествие" със стари български знамена и армейски песни, така ще съберат много повече участници а недоволните ще са малко
  • 2 Каледония

    15 9 Отговор
    Колко клоуни с петолъчка в главата са се сбрали?
  • 3 Наблюдател

    6 16 Отговор
    Това антифашистко действие защитава единствено фашистка Русия и нейния фюрер Путин.
  • 4 Тръмп

    14 7 Отговор
    Галина Лачева е необразована и е чудно колко ли подобни на нея е събрала????Попитаха я,какъв е превода на английската дума Джендър и тя като необразована английска филология обясни за някакви фигурки в розов цвят по тоалетните!:):)Жената има психологически проблем от 25години и още не го е излекувала!Няма да я излекува и Ислямската Конвенция,нито Измисления протест на който тя не дава формулировка!Генерал Луков не е бил Насилник или Изнасилвач,а точно той е Жертва на Насилие от жена-умопомрачена комунистка застреляла го в гръб без Съд и Присъда!Жените имат право да убиват в гръб Български Генерали според нейния шизофреничен протест!:):):)Мъжа и според Ислямската Конвенция е единствения възможен Домашен Насилник и тя е съгласна!:):):)Пази Боже простия да направлява мъдрия!:):):)
  • 5 onq s konq

    11 6 Отговор
    Защо не отговорят организаторите на тоя антимитинг на Луков марш ЗАЩО НЕ СИ ПРОВЕДАТ МЕРОПРИЯТИЕТО УТРЕ,ИЛИ ПЪК ЗАЩО НЕ ГО ПРОВЕДОХА МИНАЛАТА СЕДМИЦА ПРИМЕРНО?Кои са участниците в протеста срещу марша и каква е целта им?А има ли нормално мислещ човек който да не се досеща че това е РУСОФИЛСКО МЕРОПРИЯТИЕ и целта му не е оспорване на историята,А ЧИСТО ПОДРИВНА СПРЯМО ОБЩЕСТВЕНИЯ МИР В БГ?Естествено "тайната" идея е да се стигне до СТЪЛКНОВЕНИЯ,ДА СЕ ДЕСТАБИЛИЗИРА ВЛАСТТА и най-важното-ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯТА ЗА СМЯНА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ПОРАДИ НЕСПРАВЯНЕ СЪС ЗАДАЧИТЕ СИ И НАСРОЧВАНЕ НЕЗАБАВНО НА НОВИ ИЗБОРИ!А иначе русофилска упоритост дал Господ-първо "зелени протести",сега "Антилуково мероприятие" и така- БОЙ ПО ЕВРОПЕЙСКАТА ОРИЕНТАЦИЯ ДО ОТКАТ!Е да,ама им липсва Мишо Шамара,а без него няма стане работата:)
  • 6 Тръмп

    5 8 Отговор
    Да комунягите ще правят всякакви мизерии,докато Радев не направи временно комунистическо правителство с цел грабеж!:):)Лошото е,че и Фандъкова играе по тая схема и съботира ГЕРБ!Бъркоча се забърка и ще замирише скоро!:):):)
  • 7 Знаещия

    11 3 Отговор
    Ако някой протестира защото е гладен, ще има ли контра протест на ситите? По тази схема искам да видя и високи пенсии като контра пр.на ниски. Да живее марша!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Брат ми

    5 3 Отговор

    До коментар #8 от "бял":

    Много добре казано.
  • 10 Антигей

    6 1 Отговор
    Къв е тоа гей парад ?
  • 11 аве фюрер

    3 4 Отговор
    Я колко про московски подлоги имало още , те не поизмряха ли малко тия с бастунчетата ...
  • 12 Джендърите срам за обществото

    4 2 Отговор
    Джендърите нададоха много глава и скоро ще бъдат мачкани и смачкани обратно там където се криеха. Много смели станаха и ще бъдат бити доста брутално. Обществото кипи и ще кипне с юмруци. Трудовите хора ще им писне и ще смачкат всички със шарените знамена. Нещо повече дори очаквам.
  • 13 Луков е жив

    4 2 Отговор
    Всеки пропагандиращ във България със знаме различно от Българският трикольор, трябва да бъде наказан жестоко. Всички шарени знамена трябва да бъдат забранени, а държащите ги линчувани както в главата, така и кастрирани. Хора с проблемна психика и сескуалност не трябва да имат поколения.
  • 14 Siap

    0 0 Отговор
    Всеки може да има поколение - и тези с различна ориентация, и хората с психически заболявяния, и фашистите, и убийците. Кой си ти да прецениш кой може или не може да има деца? Само долна измет може да говори за насилствено кастриране на хора. Само бедни, тесногръди младоци и ограничени и прости хора, коите не разсъждават самостоятелно може да робуват на няционализма. Вземете един бърз кредит и вместо за бира го изхарчете да попътувате из Европа и да се освестите колко сте изостанали и в кой век сте! Такива отрепки са горили хората в Треблинка и са биели по затворите хора, на които не могат да стъпят на малкия пръст -
    писатели, художници...

    Коментиран от #16, #17

  • 15 Мордред

    0 1 Отговор
    Ей, контрапротестъри, вие да не видите от "София Прайд" нещо, а? Какво ви притеснява това, че някакви хора там са почели един достоен български генерал, който на практика е повече защитник на отечеството ни, отколкото цялата сюрия на хранилка тук от 30 години насам? Или Сион-ци ги ядосва факта, че има по света и хора, които не харесват тоталната вакханалия и глобалното разбъркване на народи по света и тяхната доминационна диктатура чрез марионетните правителства в стил ала Боко и СерГЕЙ и подобия? Отричайки национализма, вие отричате народдността и държавите. Нещо, което тук наричаме държавата и което ни геноцидира от десетилетия вие сте го презели и чрез НПО-та и външни диктати и въпреки това пискате, че има хора и не харесвали вашата глобалистична тирания? А трябва ли да бъде харесвана с нейните смъртоносни за нас хората тук нещица?
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Бай Благой

    0 0 Отговор
    Тези джендъри "анти-незнам си какво" - да кажат кой ги организира и кой ги финансира!!
    И да вземат да прочетат кой е генерал Луков!!
    Да ева и предателите да ева...писна ми от разни русофили в тази държава!!!
  • 19 некойси

    0 0 Отговор
    Да не би да става въпрос за някаква младежка еврейска организация?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове