Last news in Fakti

19 Февруари, 2018 14:28 1 831 9

Симеонов: На следващите избори едва ли ще се явим с ВМРО

  • валери симеонов-
  • вмро-
  • кабинет-
  • коалиция

И от тази гледна точка това са едни ходове за гарантиране на по-добро представяне

Възможно е да не се явим заедно с ВМРО на европейските избори през 2019 – а година след натрупаното през последните месеци напрежение.

Това обяви в предаването „Свободна зона с Георги Коритаров“ по телевизия "Европа" вицепремиерът и председател на НФСБ Валери Симеонов.

Напрежението се дължи на агресивната медийна политика на ВМРО, които измествали членовете на останалите две политически сили – НФСБ и Атака.

Атмосферата в парламентарната група е лоша и диалогът е нарушен, като четвърта седмица не се е провеждало заседание на групата, разкри Симеонов. Той съобщи още, че председателят на ВМРО Красимир Каракачанов отказвал да обсъжда със своите коалиционни партньори медийните изяви на членовете на парламентарната група.

“Истината е, че ВМРО е най-малката партия от нашата коалиция и досегашните избори са доказали това, но с най-сериозни претенции по отношение на представяне на изборите.

Естествено, че едно непрекъснато присъствие на определени лица ще ги направи разпознаваеми, а други ще бъдат неразпознаваеми. Никой не може да гарантира, че на следващите избори ще се явим в коалиция, особено при тази ситуация, при това напрежение, което се натрупва вече 4-5 месеца – по-скоро няма да се явим заедно на следващите избори.

И от тази гледна точка това са едни ходове за гарантиране на по-добро представяне. Когато представяш своите хора от парламентарната група те стават разпознаваеми и в последствие по избирателни райони и т.н. тези хора ще бъдат по-познати.

В края на краищата може да изглежда дребнаво, просто политиците контактуват с обществото чрез медиите, така че въпросът не е толкова маловажен.

Ситуацията в момента е изцяло в полза на ВМРО, от гледна точка на тяхното хиперактивно, да не кажа и истерично присъствие в медиите от сутрин до вечер. Постоянно всички постижения или пък действия на Обединените патриоти се представят едва ли не през призмата, че това са постижения на ВМРО, представят се едностранно.

На всички ни се иска да имаме по-нормална среда, по-нормална обстановка, едно взаимно уважение, което за съжаление го няма вече, така че аз няма как да не взема мерки. Не може една група, една коалиция от 27 човека, една парламентарна група да бъде разделена на 3 части. Не знам дали знаете, но вече четвърти пореден път даже няма заседание на групата, което се извършва всеки вторник.”, заяви Валери Симеонов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ооо

    31 2 Отговор
    И едните,и другите ще сте само "история"!

    Коментиран от #9

  • 2 Русенец

    36 2 Отговор
    Следващи избори за НФСБ няма да има. Те просто ще станат членове на ГЕРБ, каквито са си в същност. Валерката ще си мечтае да строи ограда, но около СКАТ!

    Коментиран от #7

  • 3 ха ха ха

    27 2 Отговор
    Ама вие изобщо нема да се класирате за следващи избори бе... дано са по-скоро :D
  • 4 20 Стотинкс

    25 4 Отговор
    Ето защо това правителство няма да изкара. - Мисълта, че Симеонов може да бъде детрониран от поста "първа кучка" на Борисов го хвърля в потрес! - Редуват се агресия с депресия...

    - Мисля, че на есен ще имаме избори 2 в едно, а през това време ще гледаме постановките на ГЕРБ - Суджуци, кумове, кметове, конвейнции, приходи - розходи...
    Ще е интересно! - Изпълнено с динамика!
    Тате от Банкя вече ще трябва да се прибира, понеже там не може да се крие вечно, а и "приятелите" му му казаха: - Чиба!
    - Няма Шенген и ИЕРЕМ, а ще има Северен и Турски Поток. Хъбът ще остане само в медиите, а Боцко ще обяснява как се е шегувал и другите трябва да са го разбрали....
    Хи-хи- хи ... - О хо- хо - хо ...
    Голям водевил има да гледаме до септември, а билетите за постановката ще са поскъпнали с още 2 млрд. въпреки, че от управата на театъра обясняваха, че са имали свръх приходи и ще пуснат едва ли не безплатни билети...
  • 5 Няма оправия

    12 1 Отговор
    Няма вече глупаци да гласуват за вас,сега е момента да покажете дали сте слуги на Тиквун или сте представители на народа си.Това е последният ви шанс....
  • 6 Бужу

    11 2 Отговор
    За НФСБ просто забравете друг шанс няма да има. Кой ще гласува за вас.Балъците вече свършиха.
  • 7 Ревльото Симеонов

    13 2 Отговор

    До коментар #2 от "Русенец":

    Абсолютно същото мисля и аз, Симеонов отдавна е купен от ГЕРБ. А в Кърджали още по време на изборите нфсб клекна на ГЕРБ и атака и вмро са преебани и се чудят какво да кажат на общия си електорат.
  • 8 Гого

    5 2 Отговор
    На следващите избори по вероятно да не вленете утрепки скапани!
  • 9 бай оня

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ооо":

    Вашта песен вече е изпята Валери, видяхме ви и вас че станахте подлоги на тиквата. Почти никой вече няма да гласува за вас.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове