Last news in Fakti

19 Февруари, 2018 15:02 8 785 65

Бивш главен секретар на МВР: Сорос създава циганска партия у нас

  • цигани-
  • сорос-
  • партия-
  • светлозар лазаров

Когато държавата си отива е недопустимо Борисов и Радев да си разменят реплики, категоричен е националният координатор на Атака

Националният координатор на партия "Атака" Светлозар Лазаров разкри сензационно в пред БЛИЦ TV, че под диктовката на Джордж Сорос се готви създаване на циганска партия в България.

През годините е имало опити в България да бъде създадена циганска партия на базата на циганския етнос. Резултатът го знаем всички. Но аз искам да отбележа нещо - освен, че през изминалите години фондацията на Сорос и други подобни се насочваха към циганите, но стигаха само до тарторите им, което е една от причините за дезинтеграцията, в момента имаме един подобен процес на европейско ниво.

В края на август м.г. има директива дадена от Сорос за структуриране на цигански партии в цяла Европа, като идеята им е да получат достъп до управлението на национално ниво, а в последствие и до европейско ниво.

За целта са изпратени съответните писма. Във финансов план за тази операция са заделени 18 млн. евро, разкрива главният секретар на МВР.

Циганите в ЕС са около 27 милиона. На тази база Сорос и фондациите му считат, че могат да реализират намеренията си на европейско ниво.

Една от първите прояви, която е обявена е била на 14 януари на Банго Васил в Монтана, където са се събрали цигански лидери от цялата страна. По време на срещата лице свързано със Сорос директно е поставило въпроса, че циганите трябва да получат достъп до управлението на Република България и политическо представителство. По принцип в това няма нищо лошо, проблемът е когато се прави на етнически принцип, защото е ясно че по Конституция няма как да се случи.

Да, има такава задача, която е спусната, отбелязва Светлозар Лазаров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кики

    42 42 Отговор
    Егати държавата и героят на Лясковец вече взе да дава акъл.
  • 2 Пеньо

    30 40 Отговор
    Леле, приматът отново е на сцената! А трябваше да е в затвора!

    Коментиран от #44

  • 3 Дикембе Мутомбо

    85 4 Отговор
    Циганска партия не може да има. Нито циганска държава. Ако можеше - съм с двете ръце за да им отделим част от света (тази идея съм я чувал и от един познат унгарец) и Сорос да си ги гледа.

    Но повечето от тях са паразити. Трябва да има на чий гръб да живеят. Сами не мога да си ги представя да съществуват.

    Коментиран от #14

  • 4 Салам Алеко

    33 14 Отговор
    Ледовете се топят, холандия,англия, и още други много богати страни, ще останат под водата! Тъкмо те са закупили(внимавайте) всички планини на Сърбия, за България планът им е българите да се изнесът по чужбина! Когато останат сами циганите, е лесно да ги обвинят че са прокудили нас, и за наказание да ги изгонят към индия, и в свободните вече земи да се заселят новите и собственици(англичани и холандци)! Проблем обаче е и турция, затова ще направят и европейска турция, от Константинопул до одрин! Не ви се вярва, специалисти от други държави, на друг език го потвърждават! След време ще ви напиша и за новия кораб поръчан от турция, корабът който ще създава острови в Егейско море! Нямате си на представа какво подготвят турците с този кораб!
  • 5 да ве

    38 2 Отговор
    И циганска партия да направят пак ще стане-Хубава работа ма циганска и те така и до никаде.
  • 6 ДПС

    24 7 Отговор
    Щом нас ни търпите, макар че сме антиконституционна партия, вече 28 години. То да не мислите, че само ние можем да ви извиваме ръцете.
  • 7 Наблюдател

    31 15 Отговор
    Тоя некадърник "Петко предай се", не знае ли, че досега в България има няколко цигански партии и повечето са били коалиционни партньори на БСП. Или просто си свири на антисороска струна и цели да нагнети етническо напрежение? Циганите с една партия никога няма да останат, това да го знаете. Ще се разцепят най-малко на 5-6 след като свършат паричките.
  • 8 Един мармот

    13 15 Отговор
    Циганите по света са общо около 5 милиона, а тук споменават за 27 млн. само в ЕС ... "Факти" ...

    Коментиран от #34

  • 9 Анонимен

    28 3 Отговор
    Как примат неграмотен оженил се на 13 години може да участва в управление на каквото и да било?
  • 10 гост

    26 2 Отговор
    Ами голямата кратуна да бъде държавник и като някой истински политици да забрани НПО тата свързани с Сорос стига е позволявал да ни диктуват отвън
  • 11 Сенко

    26 5 Отговор
    Циганите никога никога не са се борили за земя,това че не са и в управленските структури на държавата се дължи до голяма степен на това че не са повечето от тях добре образовани,както и на селския псевдошовинизъм който се изповядва от почти повечето от нас българи.Но всеки разумен и средноинтелегентен човек си поставя следния въпрос. Нима турските партии не са етнически?Нима няма на всеки управленски пост по един турчин?Нима всеки един турчин в България не мисли и не чуства че истинската му родина е Турция и дълбоко в себе си мрази българина(гяура )?Сега ви питам аз. Кое е по опасно?

    Коментиран от #35

  • 12 234

    9 5 Отговор
    Простак пълен.
  • 13 Onq s Konq

    13 7 Отговор
    Супер нова циганска партия значи ,края на ГЕРБ.А това значи че рано или късно ще се оправим .
  • 14 Салам Алеко

    4 14 Отговор

    До коментар #3 от "Дикембе Мутомбо":

    Европейците имат ефин план! Искат да им създадат държава от затворен тип! Всеки циганин който се съгласи да живее в тази държава ще получи 10 000 евро! Но оттам ще може да излезе само ако представи банкова сметка че има 100 000 евро! В тая държава искат да вкарат всички цигани от Европа! Лошото е че държавата смятат да се създаде в земите на Аспарух! Всеки българин ще бъде обезщетен да отиде където иска по Европа, и ще му бъде осигурена работа!

    Коментиран от #18

  • 15 Коичо

    8 3 Отговор
    Ми то и сега е сащата работа у парламенто хубава работа ама балгарска
  • 16 Тюрк

    14 6 Отговор
    Страхотно нима не знаете циганския девиз..Българите са насвършване Турците бягат всичко остава на насЦиганите
  • 17 Ads

    13 4 Отговор
    Исках да гласувам, ама нямах желание. Тоз голем политик се извъди и той. Лясковски милиционер.

    Коментиран от #19

  • 18 Осман

    8 5 Отговор

    До коментар #14 от "Салам Алеко":

    Събуди се саламчо,пак си сънувал небивалици

    Коментиран от #23, #24, #29

  • 19 Реалист

    12 4 Отговор

    До коментар #17 от "Ads":

    Даже не е и милиционер - завършил е ТОХ (Техникум Обществено Хранене)

    Коментиран от #20

  • 20 Гост

    4 4 Отговор

    До коментар #19 от "Реалист":

    Че как са го приели? Как го е завършил? Там приемат ли човекоподобни?
  • 21 The TRAPPER

    12 2 Отговор
    Благодарим на г-н Сорос , но вече си имаме . 1-во-ГЕРБ кого толерира ? - ромите. И 2-ро - бат Сали кого представлява ? И трето - в България вече какво цари ? - Пълна цигания отвсякъде.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Салам Алеко

    7 3 Отговор

    До коментар #18 от "Осман":

    Виж сега, езикът на който е писано това, не можеш да го прочетеш, не е нито български, нито книжовния турски, нито диалекта който си научил от майка си! Друг език за щастие не знаеш! А и съм ти казвал, със радио, и грамофон не споря! Така че прочиташ го, подминаваш го, и някъде беше казал че е нужна злобарка и се успокояваш! Това е!
  • 24 Алекюм Салам

    7 2 Отговор

    До коментар #18 от "Осман":

    А в документа никъде не пише за теб и Лудогорието, сякаш не съществувате!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Салама Алеко

    7 1 Отговор
    Та понеже циганската интеграцията показа, че нещо не върви, а българите все повече показват, че не искат да живеят заедно с циганите, най-логичния възможен изход е двата етноса да се разделят. Необходимо е само да отделим част от територията на България (5-6%) за създаването на първата в света циганска държава. И понеже ние сме цивилизовани и не нарушаваме правата на хората, всичко ще бъде доброволно. На желаещите да се преместят да живеят там ще бъдат раздавани щедри помощи. Една сума от 10 000 лева на човек ще бъде доста примамлива и неустоима за почти всеки циганин. С получаването на помощта лицето възползващо се от нея, ще декларира, че се отказва от Българското си гражданство и автоматично ще получава циганско такова. След преместването на всички желаещи, ще се наложи да бъдат въведени визи за гражданите на Ромската държава. Влизане в България -само след доказване на доходи и имотно състояние от поне 100 000 евро :)

    Коментиран от #53

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Салам Алеко

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "Осман":

    Намерих го на Български, не точно както съм го пел, но все пак! Прощавай!
  • 30 СссереМ

    4 10 Отговор
    Първо-циганите са електорат на ДПС,второ-и децата в детската градина знаят че ДПС и БСП са скачени съдове,от тук идва извода че ГЕРБ няма нищо общо с циганите,а че президентът ни е избран с цигански гласове е повече от ясно,то и работата му е такава.

    Коментиран от #31

  • 31 Салам Алеко

    2 1 Отговор

    До коментар #30 от "СссереМ":

    Всички казват че работния потенциал на България е в чужбина, повече от 2 милиона, тогава как става това!

    Коментиран от #46

  • 32 гост

    3 6 Отговор
    след като има ДПС, защо да няма и Циганска партия, а дали този некадърник и поклонник на Путлер и Русия има право въобще да се изказва е друга тема...призовавам за пълна изолация и бойкот на всички Русофилистици!!!
  • 33 Политик

    2 1 Отговор
    Започвам да правя циганска партия заповядаите и вие балгари ама по вазможнос от калибара на пеевски дет е при турчилята ..и не ми трябват никвви спроси мороси ..сами щеси правим партия
  • 34 Салам Алеко

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Един мармот":

    Прощавай другар, Румъния е 24 милиона! 8 милиона са ултравиолетови! Тоест възможно е всички да са ултрасти на Етър!

    Коментиран от #38

  • 35 Салам Алеко

    8 0 Отговор

    До коментар #11 от "Сенко":

    Турците в турция, са необразовани! Казвам ти, нямат никакъв проблем с нас! Мразят ни нашите, и тези които са с ердоган, дето са ходили в училище, и им втълпяват че турция е била до Виена, и Европа я е отнела от тях! В Иран, ни имат за братя, смятат че сме техни преселници!

    Коментиран от #43, #47

  • 36 ха ха ха

    3 0 Отговор
    Кьор фишеци и буламачи за наивници!

    Борисов да отговаря и цацаратурата да си влиза в ролята...
  • 37 Гост

    2 1 Отговор
    Сорос да им направи една държава и да си ги прибере всичките, има тази възможност, не да ни налага директиви!!!
  • 38 Един мармот

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "Салам Алеко":

    Гледай си работата! 553 000 според последното преброяване.

    Коментиран от #39, #41

  • 39 Салам Алеко

    2 2 Отговор

    До коментар #38 от "Един мармот":

    Грешна ти е информацията, докажи го? Цяла Крайова е циганска, имам много добри контакти там! Провери пак, моята информация е от Румънци!
  • 40 ДОЛУ БОРИСОВ

    1 2 Отговор
    От къде знаеш какво финансира Сорос бе руслане ?
    Ако Сидеров иска да става премиер да забрави Путин и да разкара КГБеиците от Атака.
  • 41 Салам Алеко

    2 0 Отговор

    До коментар #38 от "Един мармот":

    Това е 2002 г, Смятай имаме 16 години! Скрито казват че са 2милона тогава, те карат като нашите! Пакистан, 1970-50 милиона, днес около 200 така че брой отново!
  • 42 Сода каустик

    7 0 Отговор
    Това няма да стане,скоро ще са на течен сапун,оп грешка ТЕ и за сапун не стават Миришат гадно!!!
  • 43 Хасан

    0 4 Отговор

    До коментар #35 от "Салам Алеко":

    Трябва да има партия на РОМЛЯНИТЕ...

    Коментиран от #45, #49

  • 44 незнайко

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Пеньо":

    Доли е прлимат или не си е негова работа, но Вие сте много зле ! Това което се пише в статията засяга всички истински БЪЛГАРИ но сигурно това не се отнася до Вас !
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 СссереМ

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "Салам Алеко":

    Потенцала изтече до 2010 г.,в последните години спада е драстичен на фона на върналите се квалифицирани кадри които виждат че тук покупателната способност е в пъти над средноевропейската,има статистики-ЧЕТИ.

    Коментиран от #48

  • 47 Реалист

    2 2 Отговор

    До коментар #35 от "Салам Алеко":

    Къде си чул тез братя иранци бре :)

    Коментиран от #51

  • 48 Реалист

    0 1 Отговор

    До коментар #46 от "СссереМ":

    На 2 ма върнали се квалифицирани заминават 100 трудовака все още. Без 35% средна класа си за никъде.

    Коментиран от #50, #52

  • 49 Салам Алеко

    3 0 Отговор

    До коментар #43 от "Хасан":

    Хасане, когато я има, ти ще трябва да им даваш помощи, вместо да чистиш ламината ще ти се наложи, надника ти в събота да отива за РОМЛЯНИТЕ! Ако не си съгласен, може да ти организират втора и последна огромна екскурзия, без обратен билет!
  • 50 Салам Алеко

    3 0 Отговор

    До коментар #48 от "Реалист":

    Кадърните отиват в европа, другите в гърция и търция!
  • 51 Салам Алеко

    2 1 Отговор

    До коментар #47 от "Реалист":

    Иди на паркинг, и питай тираджиите, те ще ти обяснят! Ако седиш у дома да гледаш тюрк тв, няма как да го научиш!
  • 52 Алекюм Салам

    2 0 Отговор

    До коментар #48 от "Реалист":

    Какво очакваш в чужбина, да работиш в ядрена централа ли, питай наште търци, с мотиката лягат, с мотиката стават, и на мотиката се молят!
  • 53 Дикембе Мутомбо

    2 2 Отговор

    До коментар #27 от "Салама Алеко":

    Егати телепатията. И други освен мен са си го мислили. Аз по-скоро съм мислил да им се дава пребогата помощ, ако заминат за Индия. ОК - ще теглим поредния външен дълг за да го направим, но в дългосрочен план ще има смисъл. В краен случай да жертваме северозапада или част от югоизтока без черноморието.

    Другият вариант е някаква пандемия...

    И не виждам никакъв смисъл в идеята по тези земи да има циганска държава, понеже са богати на подземни води. А това се очертава като ресурсите, които първи ще започнат да привършват.

    Коментиран от #55

  • 54 Дикембе Мутомбо

    1 0 Отговор
    Между другото, преди година, когато бях в Букурещ не видях нито един циганин. И като питах румънеца къде са, той започна да изброява с пръстите на ръката си:

    Italy, Germany, Spain...

    Само нашите не са се светнали.
  • 55 Салам Алеко

    2 1 Отговор

    До коментар #53 от "Дикембе Мутомбо":

    Външния министър на индия ги зове, индия вече е много напред, имат толкова мини в които ще има работа за нашит цигани, знаем заплатите миньорско са добри! Освен това има и Боливоод, утре някоя Шушана може да стане звезда, докато тук в национална телевизия, няма и голям избор, Там се правят и много от новите смартфони, всеки циганин ще има телефон "докосвач"! Прави се и форд, е не е бмв, но всички ще могат да си купят нова кола! А тук има само ракия, турска тв и бмв на 360 000 км! Незнам, аз ако знаех цигански, мажа се с вакса и заминавам

    Коментиран от #56

  • 56 Дикембе Мутомбо

    3 0 Отговор

    До коментар #55 от "Салам Алеко":

    1,3млрд народ...

    Изобщо няма да ги усетят нашите 500 хиляди. Ще са към 0,04% от населението й.

    Между другото, ако се върнем на статията, крайно време е да има образователен ценз за гласуване.

    Коментиран от #57

  • 57 Салам Алеко

    3 0 Отговор

    До коментар #56 от "Дикембе Мутомбо":

    Стига, то вече и наште половината, са като тях, кой ще гласува, майка ми и майка ти?
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Салам Алеко

    3 0 Отговор

    До коментар #58 от "а сега на къде":

    Много си зле, като се махнат и фесовете, за 40 години ще станем Швейцария на света!
  • 60 стоян георгиев

    1 2 Отговор
    тоя е един от наи-тъпите хора на света и то напълно доказано!!!!не знаех че е в атака,но не се учудвам.
  • 61 РОМ

    1 2 Отговор
    Хорааааа,знайте че кой какво прави,(имам в пред вид големците от най висок ранг)няма цигани,българи а просто ще спечелят още по някой друг милион на гърба на Българската държава като цяло,и ще разпалят между етническа омраза която така или иначе от години си я имаме.Запомнете всички сме мачкани без значение РОМИ,БЪЛГАРИ.Докато не стане в България ,като в РОМЪНИЯ през 1989год.като цяло,България няма да се оправи.Стига сте ни оплювали,ограмотете се малко и ще разберете защо България е на този хал.
  • 62 ЕдинОтБългарите

    1 0 Отговор
    И Сорос и циганите са там дето има "келепир", аванта , гешефт ... !
    Да, наистина има какво да крадат от нас ... и от мен!

    Та затова го правят - щото виждат нещо за крадене !
  • 63 Шорош

    1 0 Отговор
    Това момченце е голям нещастник.
    Кой си харчи парите за него ? Сорос ?
  • 64 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    НА КОЛКО ГОДИНИ Е ЕВРЕИНА ,СЕМИТ,"ЮДЕЙ" "МАНГИЗ ЩАТСКИ" СОРИРОРОС ??? ЗАЩО ОЩЕ НЕ Е ОТСТРЕЛЯН ??? НЕЩО КАТО КОБЗОН ...А ...АМА НЕ Е ТАКА -ТОЙ Е ПРОСТО ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЛИКВИДИРАНО !!! ВСЕКИ ПОТДЪРЖНИК НА СОРОВСТВОТО ПОД НОЖА !!!- НЯМА ЕВРЕЙСКА ДЕМОКРАЦИЯ- ИМА СПАРТАНСКА !!!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове