216 2

Симеон Втори посрещна бивш премиер на Македония

Царят и проф. Владо Бучковски разговаряха в двореца "Врана"

Владо Бучковски - пръв от ляво надясно
Владо Бучковски - пръв от ляво надясно
Константин Карагьозов

Симеон Сакскобургготски се срещна с бившия премиер на Република Македония проф. Владо Бучковски. Двамата се познават от 2005 г., когато проф. Бучковски идва на официално посещение в София по покана на Царя, който тогава е премиер.

Понастоящем проф. Бучковски е преподавател в университета “Св.Св.Кирил и Методий” в Скопие и беше придружен от колегите си проф. Наумовски и проф. Акифи. Тримата са в България за участието си в научна конференция, посветена на защитата на авторските права.

По време на визитата им в двореца “Врана” те обсъдиха с Царя наскоро ратифицирания от двете държави договор между България и Македония за добросъседство и сътрудничество, както и темата за присъединяването на Западните Балкани към ЕС.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • СЕВАР
  Отговор
  1 08:17  23.02.18
  ..Царя'' и ,,Симеон Втори '' - кои са пъ тия ? Аз помня едни такива дето ,,оправиха '' България за 800 дни , нагушиха се с имоти и се скриха некъде . А сега пък се появиха и ,,обсъждали '' нещо с някой си...

  Коментиран от #2

 • Ел Петров
  Отговор
  2 11:51  23.02.18

  До коментар #1 от "СЕВАР":

  За всичко са виновни ДС-тата които си прсивоиха държавните активи след 89г и създадоха групировките , Царя нищо не можеше да направи, да видим сега какво се задава

Напиши коментар:


Публикувай