Last news in Fakti

22 Февруари, 2018 16:46 7 637 22

Мъж се обеси, дължал 1000 лв. за телефон

  • обесен-
  • сметка-
  • телефон

Самотно живеещ безработен мъж от мездренското село Игнатица се е обесил, пише MediaNews. Безжизненото тяло на 58-годишния Радослав Ангелов е открито снощи малко след 19:00 часа в двора на родния му дом в местността "Султанкин рът" от кмета на селото Иво Костов, който веднага се обадил в полицията.

Пристигналите на място криминалисти не са установили следи от насилие по трупа и констатирали, че става дума за самоубийство. Допреди година Радослав живеел заедно с баща си, който навремето работел като миньор и се издържали от неговата пенсия. След като баща му починал, останал без средства за препитание. Кметът Иво Костов няколко пъти се опитвал да му намери работа, дори го уредил чрез свои приятели бизнесмени да започне в Мездра и Зверино, но изпадналият в крайна нужда мъж се отказвал в последния момент - твърдял, че няма да се справи, тъй като вече не бил първа младост.

Преди няколко дни получил известие от телекомуникационна компания, на която бил абонат, че дължи повече от 1000 лв. за телефон. Радослав се уплашил, че ще му вземат и малкото, с което разполага - бащината къща, и заявил неколкократно пред свои познати, че ще сложи край на живота си.

В късния следобед вчера кметът на Игнатица разбрал, че нещо не е наред, тъй като Радослав не си вдигал телефона. Привечер отишъл до дома му и го намерил обесен под навес за дърва в двора на къщата. Тялото на 58-годишния мъж е транспортирано за аутопсия в съдебна медицина. Той ще бъде погребан в родното си село.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАСАН

    130 11 Отговор
    Да живее материалния свят...животът е по евтин от един мобилен!!! Искахме капитализъм ,на ви капитализъм!

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гробар

    63 5 Отговор
    Стига бе къде това в европейска България ли?Всеки ден са поне по двама нерзбрали за просперитета жалко.
  • 4 ключаря

    31 4 Отговор

    До коментар #1 от "ХАСАН":

    Веднъж да ти сложа "+".
  • 5 Реализъм

    61 2 Отговор
    Ами тормоза който правят мутрите-или по-европейското им име агенция за вземания.
    копуват дълга ви от теле-операторите и надуват сумата с адвокати и след това със ЧСИ-бирник ти вземат квото могат.
    Преди това тече телефонен и адресен теротизъм от нагли груби мутри,които най свободно си псуват и заплашват със саморазправа....
  • 6 гост

    57 0 Отговор
    много тъжна история и съдба
  • 7 ДАНС

    83 2 Отговор
    Да се прослушат разговорите му за психо тормоз от оператора и мутрите им.След това съд до дупка за склоняване към самоубийство.
  • 8 Правото то да бъде право

    13 48 Отговор
    Чета коментарите и не вярвам на ушите си - всички плюете по мобилния оператор ей така, наизуст, без да:

    а) знаете фактите и дали е истина това за фактурата от 1000 лв.
    б) се замислите, че ако горното твърдение е истина, тогава виновен е не операторът, а потребителят, който е направил подобна сметка.

    Не искам да защитавам мобилните оператори, защото е пределно ясно, че са безподобно алчни помияри, всичките до 1, нито пък искам да нападам починалия, мир на праха му, но нека погледнем истината в очите - ЧОВЕК НА 58 (!) години, безработен (!!) и прави сметка за 1000 (!!!) лв. - замислете се, кой нормален ще го направи това нещо?! Аз най-малкото, ако съм безработен, няма да имам изобщо телефон, камо ли да правя такава сметка. И също така, няма да лежа на пенсията на престарелия си баща, а ще си намеря работа и ще го изхранвам него, вместо той да изхранва мене!

    "Притеснявал се, че нямало да се справи" - ами как ше се справи, на тия години, ако 1 ден трудов стаж няма, естествено, че няма да се справи. Ама то се мисли не като станеш на 60 и ножът опре до кокала, а едно 40 години по-рано, когато животът е пред теб и имаш възможности!

    Коментиран от #13, #19

  • 9 Гоуст

    48 2 Отговор
    Знаете ли, че на ден в България се самоубиват по 5 души или около 1500 за година?... от къде ще го знаете като не се говори за това и защо е така като ни заливат с жълтини и реалити формати. А аз си мислих, че в комунизма се пропагандирало най-много...

    Коментиран от #12

  • 10 Георги

    25 6 Отговор
    Това е репресия на капитализма и демокрацията. През кумонизма е имало репресирани хора и те наскоро вдигнаха патардия,но тогава бяхме девет милиона население,а сега по демократичен капитализъм има няма и шест фактите говорят и боговете мълчат.
  • 11 Димитър Кънев

    17 1 Отговор
    От скоро съм абонат на Виваком,ще кажат,че съм подписал договор е хайде стига глупости никой не подписва договор а съгласие че е съгласен с условията които те му поставят.Аз имах условие но служителката ми каза че това са условията.Така че договор ли подписах или съгласие.
  • 12 Тиквата

    30 3 Отговор

    До коментар #9 от "Гоуст":

    От катасрофи 750 убити...от самоубийства 1500 починали ...боко тиквата как е изтървал да глобява и самоубилите се ...трябва да намери начин да глобява и мъртвите ...лека им пръст .
  • 13 семи проф

    29 3 Отговор

    До коментар #8 от "Правото то да бъде право":

    Изключително грешни разсъждения на пост 8 Първо сметка от 20лв...предадена на ЧСИ...може да стане 1020лв....Второ мъже над 50 лв най трудно си намират работа ...никой не ги иска ...с изключение на пенсионираните ченгета които работят работа при която не се работи ...пазачи Човека е тормозен заплашван и неговите роднини трябва да осъдят директно държавата в Брюксел че си затваря очите пред такива своеволия ....Не вярвам че това е единствения случай за дългове подтикнали човека до самоубийство
  • 14 Някой си

    24 0 Отговор
    Мтел работят с лихвари дебили.
  • 15 Гост

    27 1 Отговор
    Да тук ни доведоха господа управляващите.Дължиш 20 лв с наказателни лихви и т.н. стават 200.ЧЕЗ,ЧСИ.НАП. и тем подобни рекетьори скрити зад държавата се чудят как да ни вземат всичко.
  • 16 отчаян

    17 2 Отговор
    ако това е истина!какво още чакаме от герб?
  • 17 Коко

    11 1 Отговор
    Да се послушват последните му разговори ( поне месец ) ! И как са стигнали нещата до 1000 лв!?!?!?!?! И по новините или вестници да се споделят кой оператор и защо! До кат народа е мишка онея с малки пишки ще си играят с нас!
  • 18 vasik atanasova

    5 0 Отговор
    голямо нещастие и трагедия е това
    Бог да го прости
  • 19 ussr

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "Правото то да бъде право":

    При толкова безплатни минути.....,май има намесен ЧСИ?!?!?!?

    Коментиран от #20

  • 20 мамо аз съм пилот

    4 0 Отговор

    До коментар #19 от "ussr":

    да напишат откъде е писмото. Аз също мисля че е от ЧСИ. Всеки ден се занимавам с тези боклуци. Дългове от 200-300 лева стават със таксите на ЧСИ-то и лихвите до 1500-2000, та чак съм виждал писма и по 4000 дължима сума. Дълговете ви се продават на колекторски фирми и през ЧСИ скачат до небесата. Топлофикация пък има друга хватка- от няколко месеца всичко минава през районен съд, завеждат граждански искове и ви теглят ножа като на прасе преди коледа. Ако пък имате късмета да умрете, търсят цялата рода за вашите дългове.
  • 21 Гост

    1 0 Отговор
    От hells angels до обесен човек, браво бе. Пишете за майките си най-добре пак ще изкарате пари. Мене щеше да ме е срам да работя такава работа.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове