2 123 7

Зетят убил дядо Стефан

Мотивите са ужасяващи

Мария Атанасова

Зетят на дядо Стефан, който в "Съдебен спор" разкри как щерка му държи трите си деца като заложнички изолирани от света, го е убил с желязо. Свилен потвърдил пред разследващите, че го е удрял в коридора пред банята в общото им жилище в столичния жк "Люлин", пише в. "Телеграф".

По думите им дъщерята на пенсионера Мария и мъжът й са го пребили, а след като издъхнал, завлекли трупа му в кьоше на асансьорната площадка в бл. 741. Велева и съпругът й са в ареста с обвинения в убийство, като мярката им е удължена на 72 часа, допълниха от прокуратурата.

Съдебните медици предполагат, че фаталният побой над 87-годишния Стефан Янев е бил нанесен в понеделник или вторник. Трупът му бе открит в сряда, а по него личали рани от удари, както и прорези с нож, основно по ръцете, което говорело, че жертвата се е опитвала да се пази. Убийственият гняв на Мария и Свилен бил предизвикан от дядото, след като в "Съдебен спор" разкри как държат трите си дъщери като заложници у дома, никога не са ги пускали на училище, не са им извадили документи въпреки годините им - 13, 14 и 18, а и не са им разрешавали да контактуват с други хора.

Момиченцата не можели да говорят и се държали неадекватно. Съседи разказаха след убийството, че Мария редовно биела баща си, а той плачел от срам. По време на следствен експеримент Свилен отвел полицаите до апартамента на ужасите.

Показал мястото, където по думите му пребил фатално дядото. След това завел криминалистите до кофа за боклук близо до блока, в която обяснил, че хвърлил ножа и дрехите на жертвата. В близост до контейнера било открито якето на дядо Стефан.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Мария
  Отговор
  1 18:53  24.02.18
  Смъртно наказание!
 • Юбряяяяя
  Отговор
  2 18:58  24.02.18
  Време е за връщането на смъртното наказание но ЧРЕЗ ПУБЛИЧНО ИЗГАРЯНЕ НА КЛАДА! Ха да видим тогава дали ще има мераклии след като си знаят мъките с които ще си идат от този свят а не някой да ми говори за мъките в рай и ада!
 • Нострадамус
  Отговор
  3 19:02  24.02.18
  Тия изроди...
 • по темата
  Отговор
  4 19:03  24.02.18
  Смъртното наказание трябва да се върне, като присъдата е същата, и по същият начин, както е извършено престъплението.
 • Съмнявам се
  Отговор
  5 19:15  24.02.18
  Според мен Свилен прикрива жена си. Последните думи заснети от убития дядо Стефан за Свилен са "много си даже свестен и почтен" ... и той е жертва на майката както и дадото спроред мен... най вероятно и него да е биела както баща си... а той от срам да не казвал.
 • Съмнявам се
  Отговор
  6 19:23  24.02.18
  Освен това съседите за жената разправяха че заплашвала с ножове и убийства (((((. Гледайте пак ... Човечеца тая отдавна му е взела страха и му е съсипала живота както на децата си. В репортажа тя казва "тука АЗ съм шефа " Дано разследват обективно инак може убиец-психопот на свобода да оставят а една от жертвите му да "опере пешкира"
 • Bingo
  Отговор
  7 00:33  25.02.18
  И триста конвенции да ратифицираме, когато нямаме работещи институции файда никаква. Още от неделя се разбра за малтретирането на дядото и нито една институция не се задейства. Ако на негово място беше жена сигурно повечето жени щяхте да надигнете вой до небесата за Истанбулската конвенция а сега мълчите. "Не сме народ а мърша" както е казал поета.

Напиши коментар:


Публикувай