1 238 3

Пияни и бити за Тодоровден

Стефанаки Йоанис

Навръх Тодоровден млада жена от Сапарева баня се натрови с алкохол, дупничанка пък е била пребита от съпруга си. На тел. 112 е подаден сигнал от близките на 29-г. Н. Иванова от Сапарева баня, че й е прилошало и се нуждае от лекарска помощ. Дежурният екип пристигнал с линейката за броени минути, но след преглед се оказало, че младата жена е получила алкохолно натравяне, пише struma.bg.

Според близките й след две чаши вино и още две уиски тя се свлякла почти безжизнена от стола. Закарана е в Спешен център в Дупница. След предприетите спешни действия от медиците жената се съвзела. По лекарско настояване тя е трябвало да бъде транспортирана за „Пирогов”, тъй като и в двете болници в Дупница няма клинична пътека за токсикология, но тя категорично отказала.

Минути, след като роднините я прибрали за Сапарева баня, в Спешен център в Дупница е докарана със собствен превоз Антоанета Г., която била бита от пияния си съпруг. Пострадалата е била с множество повърхностни рани по главата. Прегледана е на скенер, при което е установено, че няма тежка травма. Мъжът й я удрял с юмруци и с ботуш по главата. Жената е поискала медицинско свидетелство за нанесената й телесна повреда, тъй като това не е първият случай, в който мъжът й, като се напие, я малтретира.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 11:12  26.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • АГЕНТ ЕБЛЬО
  Отговор
  2 17:06  26.02.18
  ПИЯНИ И БИТИ ЗА ТОДОРОВ ДЕН.СИГУРНО ИМА И РИМБЕНИ.
 • vasik atanasova
  Отговор
  3 18:16  26.02.18
  е то без това не минава

Напиши коментар:


Публикувай