2 445 4

Кмет в Шуменско ще става полицай

Константин Карагьозов

Частични местни избори ще се проведат в шуменското село Маломир, след като кметът поиска правомощията му да бъдат прекратени. Причината да освободи ръководната длъжност - спечелил конкурс за полицай.

26-годишният Даниел Перушински печели кметските избори преди 2 години, припомня "Дарик". Сега обаче ще е полицай в общинския център Върбица. Младежът е възпитаник на Шуменския университет със специалност Икономика. В общината няма сериозна престъпност, но понякога стават кражби. Именно голямото желание да пази реда и закона накарали младият мъж да мине на служба в полицията.

С указ на президента вече е определена дата и за новите избори - 20 май. По списък право на глас в село Маломир имат 560 души.

Шумен / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Този
  Отговор
  1 00:38  27.02.18
  На този и башта му беше полицай
 • Анонимен
  Отговор
  2 04:45  27.02.18
  Не знам за баШТа му, но ако стане офицер, ще е добре. Заплатка, това онова, явно като кмет не е успял да взема повече или инвестира в бъдещето. Няма да е все кмет. Тия алабализми да хващал лошите сме ги чували
 • един там
  Отговор
  3 09:29  27.02.18
  Като офицер в полицията ще взема над 1000 лв заплата, а като кмет на някакво забутано село от беден регион заплатата му едва ли ще е повече от 700-800 лв. А и тази заплата ще е взема докато е кмет, а после! Като полицай може да работи цял живот и да се пенсионира с добра пенсия. Направило си е сметката момчето и не можем да го виним в нищо. Гледа си бъдещето, което не е лошо нещо. А това за хващането на лошите и игрите на стражари и апаши го оставете за децата! Те може и да повярват, но не вярвам...
 • Slavic Vibes
  Отговор
  4 12:40  27.02.18
  Кой става полицай на тези ниски заплати? Този, който иска да краде. И да злоупотребява с власт.

Напиши коментар:


Публикувай