3 757 5

Армията се включи в борбата със снега СНИМКИ+ВИДЕО

Спасен бе бедстващ човек

Венцислав Михайлов

Военнослужещи и техника от 55-и инженерен полк трети ден продължават да оказват помощ на населението в област Плевен в усложнената зимна обстановка.

Това съобщават от министерството на отбраната.

След искане на областния управител на област Плевен и по разпореждане на командира на Сухопътните войски бригаден генерал Михаил Попов, днес те ще разчистват пътни участъци между селата Лозица, Любеново и Въбел, община Никопол. В снежните преспи там има закъсала снегопочистваща техника и автомобили.

Снощи, след обявеното частично бедствено положение на територията на Община Белене, военнослужещи от формированието за овладяване и/или преодоляване на последствията от бедствия за действие при тежки зимни условия на 55-и инженерен полк, под ръководството на капитан Николай Йорданов, в продължение на 5 часа разчистваха пътни участъци от снежни преспи и снегонавявания.

Спасен бе бедстващ човек в местността „Хидротехнически комплекс” в северозападните покрайнини на град Белене. Разчистени бяха пътни участъци по маршрута помпена станция за питейна вода на град Белене в местността „Хисарлъка” и местност „Хидротехнически комплекс”, както и общински път до село Кулина вода.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Роман дизел
  Отговор
  1 15:22  28.02.18
  Поне може да се бори наша армия па било то и със снежната армия.
 • Само така
  Отговор
  2 15:44  28.02.18
  Браво, браво, само така, армията трябва да върши нещо полезно за хората, не е лошо и да отворят мини -поделения в затънтените места с висока ромска престъпност и да патрулират военните, хем ще потренират малко
 • БАЙ ГАН4О
  Отговор
  3 17:06  28.02.18
  Като не стават за друго да ринат сняг.При бай Тошо това го правеха трактористите от текезесето
 • айтозлия
  Отговор
  4 18:33  28.02.18
  само вижте какви са машините -руски -урал .защо не са амарикански?
 • локомотива
  Отговор
  5 19:48  28.02.18
  това от клипа е руска машина бат,това нещо на практика неможе да закьса

Напиши коментар:


Публикувай