1 599 5

Пловдивчанка оцеля след 3 скока от високо

Мартин Христов

Лекарите в УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив се борят за живота на 23-годишна жена, която в рамките на една седмица е скочила три пъти от високо.

Младата пловдивчанка била настанена със счупен таз в Клиниката по ортопедия на УМБАЛ "Свети Георги", след като преди седмица направила първия си опит за самоубийство, предаде "Трафик Нюз".

Тя скочила от балкона на апартамента, в който живеела, но тъй като жилището било на втория етаж, тя се озовала в болницата с фрактура.

Вчера обаче пловдивчанката успяла да стигне до терасата на ортопедията, която е на 5-ия етаж и скочила. Съдбата отново се намесила и вместо да полети 20 метра надолу, тя паднала на 4-ия етаж. Жената, с която били в една стая, веднага подала сигнал и една от сестрите в клиниката се затичала надолу.

Успяла да стигне до четвъртия етаж, но в този момент видяла как младата жена се прехвърля през парапета. Сестрата успяла да я хване за ръката, но не могла да я задържи.

23-годишната жена полетяла надолу, но паднала върху снежна пряспа до една кола и отново оцеляла.

Травмите й обаче са много тежки и животът й е в опасност. Настанена е в реанимацията, а лекарите правят всичко възможно, за да я спасят.

Пловдив / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 13:49  01.03.18
  Съдбата е решила че трябва да живее.
 • българин
  Отговор
  2 14:07  01.03.18
  В християнската религия самоубийството се смята за грях,наравно с убийството.И навярно тежкия живот е причината за този опит.Живота ни е даден от бога и само той може да го вземе!А ние хората сме длъжни да се борим,докато дишаме!

  Коментиран от #3

 • Фед
  Отговор
  3 14:21  01.03.18

  До коментар #2 от "българин":

  Правилно. Само пиши Бог с главна буква. :)
 • Истината
  Отговор
  4 14:38  01.03.18
  Боже само на 23 и отчаяна ...наркотици ли тежък живот хората се побъркаха
 • Анонимен
  Отговор
  5 18:41  01.03.18
  Най-вероятно е психично болна и дори да бъде спасена пак ще скочи.

Напиши коментар:


Публикувай