4 404 7

2500 коли с отнети регистрации от началото на годината

Мартин Христов

За миналата година на 10 298 автомобила са им отнети регистрациите. От началото на тази година, за по-малко от 2 месеца, 2 500 автомобила са с прекратена регистрация. Това каза в ефира на БНТ комисар Бойко Рановски, началник на КАТ „Пътна полиция“.

"За миналата година 2822 водачи са си позволили да шофират след употреба на наркотици. От началото на годината имаме 166 такива случаи", добави той.

"При зимни условия, тръгвайки на път, колата трябва да е добре подготвен. Самите водачи трябва да са подготвени за зимните условия и, ако не се чувстват сигурни, не бива да сядат зад волана", каза още Рановски. Началникът на КАТ коментира и подготовката на движението покрай предстоящия празник.

"Преди национални празници се ограничава движението за тежкотоварни автомобили. Това започва още днес, от 16 до 20 ч. Важи също и за 5 март, от 14 до 20 ч", уточни той.

"Създадена е и организация за допускане на празненствата на връх Шипка. Има и организация от МВР в София и други места, където ще се отбележи празника, за да мине всичко безпрепятствено", допълни Рановски.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Добре
  Отговор
  1 11:03  02.03.18
  За бизнеса дето иска да продава коли от 60те по 50000. Супер за шефа на кат гуша пеликана Или както казват защитенитв , синджир марка
 • georgi
  Отговор
  2 11:19  02.03.18
  Колко е гордо милиционерчето с данните си. Дано е разбрал че основният проблем са пътищата а другото са данъци и пари за милиционерчетата.

  Коментиран от #3

 • ЛИСАН
  Отговор
  3 12:02  02.03.18

  До коментар #2 от "georgi":

  А КАКВО Е ВИНОВЕН МИЛИЦИОНЕРА ЗА ИЛИ ЛОШИТЕ ПЪТИЩА ЗА СГАЗЕНИТЕ ХОРА НА ПЕШЕХОДНИТЕ ПЪТЕКИ ИЛИ ЧЕЛНИТЕ УДАРИ НА ЗАБРАНЕНИ ЗА ИЗПРЕВАРВАНЕ МЕСТА
 • Ган4о
  Отговор
  4 12:53  02.03.18
  БОИКО ЛИ Е НЕ МИ ГО ХВАЛИ БОРИСОВ ИЛИ РАНОВСКИ СЕ ТАЯ ТЪПИ КРАТУНИ ЧЕНГИДЖИИСКА ДЪРЖАВА САМО ПРОСТОТИИ ОТНЕМАМЕ РЕГИСТРАЦИИ СМЕНЯМЕ КАСОВИ АПАРАТИ БОРИМ СЕ С КОРУПЦИЯ ДРЪН ДРЪН САМО ЗАМАЗВАНЕ НА ОЧИ МНОГО Е ТЪП ТОЗ НАРОД ДЕТО СИ ТРАИ АМА ТАКА Е АКО СМЕ БИЛИ СВЕСНИ НЯМАШЕ ДА ПРЕДАДЕМ ЛЕВСКИ
 • комисар Бойко
  Отговор
  5 14:13  02.03.18
  Защо никой не дава ИСТЕНСКА статистика за катастрофите в БГ причинени от МПС с обратна ДИРЕКЦИЯ които се регистрират само в БГ , защо УМИРАТ ТОЛКОВА ХОРА повече от войната в СИРИЯ господин КОМИСАР а СЕ ЧУДИТЕ КАК САМО да глобявате бедния народ защото богатите не ги плащат!
 • Браво
  Отговор
  6 16:43  02.03.18
  Не сме ли плащали регистрацията веднъж или ни я дадоха служебно а и не трябва ли да отпада и данъка служебно
 • Дженев
  Отговор
  7 19:31  03.03.18
  След като автомобила е с отнета регистрация той автоматично не дължи и данък.Това защо се прескача.След като ми е отнета регистрацията КАТ трябва да ме върнат парите. Пример:Имам два автомобила.Единият дефектира и влезна в сервиз. Оказа се,че нам какъв си блок и нам какво се регулиращо устройство ги нямали в момента и са ги поръчали.След 37 дена казват дойдоха- почва ме.Н другия ден -едното не е същото- връща ме го изчакай. След още толкова време 0нова дето дойде не сработва със старото връща ме и двете -чакай.Междувременно ми изтече гражданската.Реших,че след като автомобила не е в движение няма смисъл да плащам. Като е готов ще сключа гражджнска.Пристига ми писмо от Гаранционин фонд,че ако до 14 дина не сключа граждаска ми отнемат ригистрацията.Ми те до тук са вече 3 месеца и не знам кога ще излезе. През това време обаче дължа и данък на общината на базата на РЕГИСТРИРАНО МПС.След като му е отнета регистрацията на базата на какво дължа данък.....

Напиши коментар:


Публикувай