1 140 11

Кметът на Враца към БСП: Лъжете

Новите снегорини струват 390 000 лв., а не 1,5 млн. лв.

Венцислав Михайлов

Като ще пишем декларации, декларирам абсолютното си несъгласие, БСП Враца да използва откровени лъжи безнаказано. Няма как да ни обвиняват, че сме купили снегопочистваща техника за 1,5 млн. лв., когато много добре знаят, че дадохме под 390 000 лв. с ДДС за 4-те комбинирани машини. Явно декларациите им ги пишат някъде другаде, но не и във Враца.

Това отбелязва в официална позиция кметът на Враца Калин Каменов.

Хората в БКС работиха много и продължават да работят при изключително тежки условия. Никой не е спрял, никой не се е скрил вече четвърто денонощие, колкото и общинските съветници от БСП да твърдят, че следят снегорините и работниците на всяка крачка и на всеки километър. Не е имало и няма непроходими улици. Факт е, че имаше затруднения, но в нормалните общества в подобни тежки ситуации хората си помагат и са добронамерени, а не пишат декларации, не сформират анкетни групи, междуведомствени и трансгалактически комисии.

Не искам да обидя ръководството на БСП и авторите на въпросната декларация, но според мен използват лошото време, за да напомнят за съществуването си. Ако искат да бъдат запомнени с добро е хубаво да се вдигнат от масите, на които обичайно ги виждаме и да направят нещо полезно за Враца. Иначе след няколко месеца очаквам да ме обвинят, че не съм се справил и с летните жеги и заради мен река Лева е пресъхнала.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ПЕЕВ
  Отговор
  1 10:13  02.03.18
  КОМУНИСТИТЕ СА КАТО ОЗВЕРЕЛИ КУЧЕТА ЩОТО НЕ СА НА ВЛАСТ.

  Коментиран от #4, #9, #10

 • 2 10:17  02.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Шляхтиц
  Отговор
  3 10:21  02.03.18
  Браво, Браво и много пъти БРАВО, Господин КМЕТЕ!!!!!! Стоят си на топло, увеличават си заплатите и освен СКАНДАЛИ, друго нищо правят. Само се стремят чрез СКАНДАЛИ да се докопат до властта и да крадат.
 • КАРУЦАР
  Отговор
  4 10:45  02.03.18

  До коментар #1 от "ПЕЕВ":

  А вие бе гробари долни доволни ли сте от почистването на улиците и пътищата.Всичко се обръща на политика за да могат да крадат на воля.Нарочно ни разделят и ние като риба се хващаме да се караме а да не ги гледаме те какво правят.

 • незнайко
  Отговор
  5 10:46  02.03.18
  Браво само така ! На лъжливото "овчарче" веднага ясен атговор с документи ! Корнелия е на път да последва Станишев !!!

  Коментиран от #8

 • пастир
  Отговор
  6 10:53  02.03.18
  Какви декларации какви пет лева тоя мухльо да взима лопатата и да ходи да рине сняг.Тия му виновни другите виновни като си некадърен да уравляваш се махай.Вие се кандидатирате за да крадете.Мошеници долни.
 • гостенин
  Отговор
  7 11:15  02.03.18
  То, кога ли от Бе це пето не са лъгали!?!
 • ТУПАН
  Отговор
  8 11:26  02.03.18

  До коментар #5 от "незнайко":

  Каква Нинова бе смотльо не виждаш ли че градовете останаха без хора.Лъжат ни за всичко само да са на власт.
 • Grip
  Отговор
  9 12:01  02.03.18

  До коментар #1 от "ПЕЕВ":

  Във Враца няма пътища те за снегорини ще дават пари Хората още навремето са го казали Враца дето гарга не каца! Ако съм на мястото му ще ме е срам да се покажа пред медиите. Като кмет Какво направи той за Враца
 • Grip
  Отговор
  10 12:01  02.03.18

  До коментар #1 от "ПЕЕВ":

  Във Враца няма пътища те за снегорини ще дават пари Хората още навремето са го казали Враца дето гарга не каца! Ако съм на мястото му ще ме е срам да се покажа пред медиите. Като кмет Какво направи той за Враца
 • врврврвр
  Отговор
  11 13:23  02.03.18
  Интересно колко хора излязоха да чистят, колко от тези си поместиха колите да се почисти покрай тесните улици, като гледате през прозореца няма да стане по добре! даи да дадем мнение(БСП) че нее почистено, а никои не даде предложение как да стане по лесно как да се организира населението, как да се поместят колите, как да се почисти между блоковете. Колко от тези мои съграждани го направиха! Спитат си колите на пътя-защото е по чисто, и куп такива проблеми оито сами си създавахме и търсим някои да решава.... СТИГА стия глупости еди не излезе да почисти а сегът от от портичката се хвърля на путя че е по лесно и по близо.....

Напиши коментар:


Публикувай