Last news in Fakti

3 Март, 2018 20:11 32 077 78

Георги Марков: Шапка ѝ свалям на г-жа Гинка!

  • чез-
  • марков-
  • гинка

„Не познавам в детайли сделката с ЧЕЗ. Не познавам лично г-жа Гинка, но ѝ свалям шапка! Дали ще купи ЧЕЗ, не знам. Но и да не го купи, тя направи фурор”, каза пред Епицентър.бг Георги Марков. За 24 часа никому неизвестната Гинка видя на живо Борисов, после даде пресконференция в сградата на Министерски съвет, под герба и до знамето на България, където са стояли най-високопоставени личности, асистирана от вицепремиер и финансов министър.

А след това беше в центъра на вниманието на българския парламент.

В парламента никога не е имало по-ухажвана дама от г-жа Гинка. Вероятно е почувствала своята значимост и затова беше дошла в Народното събрание с рокля за опера – с широко деколте като за бал с маски.

Оттук нататък и нищо да не постигне Гинка с ЧЕЗ, в което се съмнявам, това което направи тя без избори, стига за един живот.

Без да е протестър, без да е нищо, тя влезе победоносно в българския парламент. Гинка може да се яви на мажоритарни избори, може да кандидатства за всичко, което си пожелае. Шапка ѝ свалям! Нищо повече не искам да говоря”, каза Марков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 факт

    127 37 Отговор
    ПРАВ СИ ЖОРЕ
  • 2 ооо

    148 19 Отговор
    Кака Гинка сви мандарините на "елита"
  • 3 ЦОНКО

    47 24 Отговор
    и онова сайтче от варна направо се ошашави

    Коментиран от #72

  • 4 Towa asdn

    124 10 Отговор
    това доказва че политиците ни се мислят за свръх човеци и всеки извън кръга им дръзнал да изплува се явява трън в очите им
  • 5 шапкар

    126 148 Отговор
    За какво й "сваляш шапка" - за нечовешката наглост може би!? Да граби, краде безнаказано и да се гаври с изстрадалия български народ. От един кенеф сте с нея.

    Коментиран от #7, #20, #33, #40, #65

  • 6 зомби

    197 56 Отговор
    Марков, приятелче, ти си невероятен пич...! Аз нямам думи, за да изразя възхищението си пред твоето достолепно лизане на кого ли не отпреди и сега? Защо не си в "Гинес", приятелю? Та ти си уникален като мазник, както Емо Чолаков е уникален като метереолог! Аз искам да те срещна наживо, да седнем нейде на халба бира и да те питам, какво мислиш за настоящето и бивше управление на страната? И само да отпивам от бирата да те гледам удивено и да слушавм в захлас, как хвалиш, ли четкаш, мажеш и възхваляваш наред, приятелче. Това твоето е уникална дарба, ти си невероятен "лизач четкаджия", приятелю! Нищо повече не мога да кажа.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Варна

    220 40 Отговор
    Марков както винаги дрънка глупости... - Чак се чудя, как стигна до висок пост измежду съдиите.
    Гинка бе идеалният пример , с който се показа как властта прокарва целите си когато става въпрос за личният им интерес!
    - Вместо да и бъде пратен ДАНС, НАП, Икономическа Полиция, Прокуратура и който се сетиш... - Тя отива на спявка рано сутрин при Борисов и дава пресконференция като една от ГЕРБ...
    Такова падение на държавата не помня от 89 година насам!
    -Това заслужава да бъде овесен на някой пилон Борисов и останалите в схемата, а сградата където се случи това да бъде срутена до основи!

    Имам усещането, че тази държава ще има шанс само след гражданска война. Целият държавен апарат трябва да бъде сменен, а голяма част трябва да изгният с доживотни присъди.
  • 9 Gost

    52 37 Отговор
    Шапкар явно и ти си от някой стар кенеф.

    Коментиран от #10

  • 10 Gost

    21 44 Отговор

    До коментар #9 от "Gost":

    Зомби и Варна мислете с горната глава
  • 11 Гост

    60 28 Отговор

    До коментар #7 от "ИХУУУУ":

    Селски, тва да не ти е кабелна телевизия да си я сменяш кога ти скимне. Нека кака ти Гинка ти вдигне киловата 5, 10, 15 пъти /колко и е кеф/ и тогава да ми кажеш....щото надолу цената не върви, само нагоре...

    Коментиран от #24, #75

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 1234

    22 27 Отговор
    Към гост №11.Пич купи си и ти преносна мрежа и да те видим тогава как ще се справяш.

    Коментиран от #16

  • 14 Минувач

    45 16 Отговор
    Таи щевиго на цепи гинчето та чак свят щевисе завие кат ви дигне тока на умряло ще завиете тогава
  • 15 Све

    64 21 Отговор
    Дано Гинчето да си вземе изпитите за средно образование
    Не и завиждам
  • 16 Гост

    36 16 Отговор

    До коментар #13 от "1234":

    Братко, аз съм сиромах човек и не ми се ще да плащам скъп ток, ако ти си богаташ и не те притеснява цената на тока...само адмирации имаш от мене.
  • 17 Gost

    14 24 Отговор
    Шапкар явно и ти си от някой стар кенеф.
  • 18 Димитър Кънев

    70 18 Отговор
    А бе Марков ти на всички сваляш шапка стига да имаш аванта.И на Гинка ли почна да се подмазваш.Сигурно си огладнял.
  • 19 Марков, Маркоооов

    43 13 Отговор
    Аз па си рекох, че гащи й сваляш ???
  • 20 Борис

    35 12 Отговор

    До коментар #5 от "шапкар":

    Като насила я натискат що да не граби?
  • 21 ГТЖ

    22 35 Отговор
    Прав си г-н Марков. Така си е.
  • 22 юрист

    19 11 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: Вероятно е почувствала своята значимост и затова беше дошла в Народното събрание с рокля за опера...“ Пълни глупости! Това, марков , е рокля за ОПЕРА-
    https://www.farfetch.com/uk/shopping/women/marchesa-floral-applique-d-gown-item-12519932.aspx?utm_source=Hy3bqNL2jtQ&utm_medium=affiliate&utm_campaign=Linkshareuk&utm_content=10&utm_term=UKNetwork или пък това- https://www.farfetch.com/uk/shopping/women/marchesa-notte-embellished-floral-gown-item-12474719.aspx?utm_source=Hy3bqNL2jtQ&utm_medium=affiliate&utm_campaign=Linkshareuk&utm_content=10&utm_term=UKNetwork
    , а не като постничките парцалки на гинка!
  • 23 смях в залата

    75 19 Отговор
    Oт доста време Марков се показа като подлога на Тиквата ...гледа по лесния начин да изкара някоя кинта от Тиквата като му лиже задника и угажда в приказките ...за да си изживее остатъка от мизерния си живот по благо ...А колкото до Гинчето хванала се е на хорото и ще го играе докрай ...Имам една забележка към нея да си зазубри написаното и представеното и от ГРОБ и по рядко да поглежда към листовете .. защото прави неприятно впечатление .. .ГЕРБ НИ ПРЕДСТАВЯ ГОЛЯМ ЦИРК за този ЧЕЗ
  • 24 Да да

    41 7 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    Хайде сега да обясниш защо Гинка ще може да вдига тока,а чехите да не могат! И това при една и съща фирма! Вероятно и при едни и същи условия,защто те се подписват с фирмата,без значение кой и е собственик. Не защитавам Гинка и никоя калинка,само кажи каква ще е разликата!
  • 25 Въпрос

    67 12 Отговор
    Големият въпрос е: КОЙ и ЗАЩО допусна да стане факт феномена “ Гинка Върбанова”!!!! До кога ще ни правите на простаци???
  • 26 Сенко

    60 13 Отговор
    Гинчето не може да се мери с един пожарникар,който 3 пъти е министър председател,няколко папи и лечно Жан Клод Ван Дам ааааа пардон Жан Клод Юнкер са го галили по главата. Скока е толкова невероятен,че лично емисари от далечни галактики са дошли да видят как е възможно това. Дълбокото им проучване на база все още незнайни за нас човечеството формули и разни алгоритми показало,че народа е виновен за този,,скок,,!!!!!
  • 27 Доносник за едн Ракия

    47 13 Отговор
    Празни мисли на едни празен мизерник.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 onq s konq

    37 52 Отговор
    ГЕОРГИ МАРКОВ Е УВАЖАВАН ОТ МЕН ЧОВЕК заради откровената си политическа позиция и непримиримост към хибридната руска война.И е за сетен път абсолютно прав в коментара си относно "гинка"!А КОЯ Е ГИНКА и как така дръпна печелившото билетче за НАЦИОНАЛНА СЛАВА?Да-подставено лице е,изтегли го НО НЕ СЕГА,а преди определено време "Х",когато се е зародила идеята РУСКИ БАНКОВИ КАПИТАЛИ ДА СЛОЖАТ РЪКА НА ЕЛЕКТРОПРЕНОСНАТА МРЕЖА НА БЪЛГАРИЯ!Точно тогава е изработена стратегията,осигурени са финансовата и юридическата изрядност,направено е и предложение на лицето "Г"...на което не може да откаже.Естествено е пуснат и слухът,че ББ КУПУВА ВЪПРОСНАТА МРЕЖА,та докато се разбере кой-кой е,документите вече да са подписани и сделката да е невъзвратима.А КОЙ ОПЛЮВА Г.МАРКОВ?Ами същите,които оплюват и ББ,същите които величаят Путин,същите които искат България БЕДНА И МОЛЕЩА ЗА ПАНИЧКА БОРШ РУСИЯ!

    Коментиран от #58

  • 31 Рум

    32 43 Отговор
    Точно и правилно казано.Браво аз не искам купичка борш от руската мафия още не можем да се отървем от тях още от 3 ти март преди 140годи.
  • 32 дедо Шишарко

    45 14 Отговор
    Прав си Жоре ,то няма разлика от твоя възлюбен Бойко и кака Гинка!
  • 33 Бате СЕР ГЕИ

    27 21 Отговор

    До коментар #5 от "шапкар":

    Не бе шапкарю, а защото попита твоята шефка ,как аджеба купи онова нещо, а оная нагла, неможа да измисли нищи да каже, направи се на обидена, и напусна парламента ,.Е за това и аз и свалям шапка.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Чичо

    27 13 Отговор
    Този е политически труп. Както и другите мутри в парламента. Всички се изказват неподготвени, защото от тях нищо не зависи. Сигурно бат Б. го е помолил за помощ да напишат поредния лобистки закон, анти Гинка. Така той се е почувствал значим, като линейка за тежко болен.
  • 36 Мене

    18 8 Отговор
    Кака Гинка - Токаджийката е номер 1.
  • 37 Uflaf

    38 6 Отговор
    Търся банка, която да ми отпусне само 63 хил. лева срещу моите 5 лв капитал в ЕООД -то. Продавах семки на едната врата на стадиона 10 години ,ама сега искам да продавам само аз и на другите два входа. И павилионче да си направя да не ме вали дъжда. Стратегическо необходимо за доброто на всички запалянковци да не им вали във врата докато купуват от мен . Само за хората мисля ,за народа.
  • 38 Uflaf

    34 5 Отговор
    А, забравих... С павилион или без , с банка или не , да знаете ,че цената на семките се вдига от юли защото си платих тока и интернета докато Ви пиша тези неща ,а и всичко скочи достатъчно от последното дето го сервираха на фирмите. Ми семките се пекат с ток .На дърва изгарят неравномерно и е трудно с екологията. А екологията казва да ползваме ток ,ама тока скъп и те така.... И мач да гледаш е скъпо и пак така..... А бе ,къде е батко ?
  • 39 ААА

    29 9 Отговор
    Гн.Марков е прекалено интелигентен ,и сега неговата роля се състои в това да създава димни завеси,които да скрият основният и тежък въпрос,а именно -Защо ЧЕЗ бягат на пожар от България, и какво ще има да се случва с НЕК ,и най вече с цената на тока.
  • 40 Бивш Пожарникар

    30 24 Отговор

    До коментар #5 от "шапкар":

    Кое ограби и открадна Гинка и от кой. Тя иска да купи нещо от чужденци на които с благословията на партията на Техноимпекс- беше продадено. И то така че оставиха само 33% които не стават за нищо- трябват 34. Кражба и грабеж е "Техноимпекс". Но за да се разбере трябва и мозък за мислене а не само слушане на Жаблянов, Кутев и "булята от Крушовица", и папане на безплатни червени кебапчета по изборите.

    Коментиран от #57

  • 41 Васил

    19 5 Отговор
    Тоя ще свали шапка и на Ал Капоне!
  • 42 Николай

    12 4 Отговор
    Ей шапкар стига си плюл. Като не ти харесва сам си спри тока.
  • 43 некойси

    26 8 Отговор
    Кака Гинка през годините е доказала лоялност към управляващите, като поставено лице на различни кухи енергийни проекти и по тази линия и се полага достойно място в политиката, при останалата измет, която мисли само за пари и нищо друго няма значение.
  • 44 Aroniya

    7 5 Отговор
    Никой не разбра Иронията на Г.М..Каза"браво87"'на абсурда.

    Коментиран от #67

  • 45 Ккккккккккк

    16 5 Отговор
    Абе тъпчо никой не мечтае да се среща на живо с бойко.явно е твоя мечта
  • 46 Росен

    12 8 Отговор
    Всъщност Г. М.нищо не казва. Само се упражнява в остроумие (не се получи). Питам се обаче: 1) какво значение има за българските потребители чия собственост е електроразпределителното дружество (нали е ясно, че дейността му тотално се контролира от държавата, чрез КЕВР) и 2) ако Гинка В. е поставено лице на управляващите, защо те избраха толкова уязвимо поставено лице? Нали всеки опозиционер ще се сети да направи див скандал от такова събитие - някаква си Гинка купува предприятие за стотици милиони! Та това си плаче за политически скандал! В това е въпроса - защо му е на ББ толкова удобно да подава топката на опозицията?
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Анонимен

    9 8 Отговор
    Ей,шапкар ли си,какъв си незнам,кой граби от българския народ,кой ни докара на този хал ,гинка ли .ти незнаеш какво пишеш.болен мозък
  • 49 Много радостен

    9 7 Отговор
    Радвам се на изказа на г-на Маркова този е един от Архитектите на днешната ни мила родина.Браво господине много от моите земляци се интересуват от вашата кондиция и най вече от тази на вашите роднини,а и определено подчертават това на фона на личната ни такава.Нашия североизток към момента не може да да достигне северозапада но с помощта на вашите последователи обещава да задминем последния в близкото бъдеще Още веднъж браво
  • 50 Гошо евдокиев марков

    16 5 Отговор
    Свалям и шапка / по-скоро каскет/, защото трябваше за да ме огрее благодатта на Татко да станя убеден агент. После предавах приятелите си за да ме нарекат с гордото име Николай. По- късно за да допълзя до парламента целувах разни органи ,което си е малко гнусно . После получих седесарски шут и пак трябваше да пълзя пред мутри и да им целувам шлефера за да се добера до парламента . А тя просто така хоп ...и влезе вътре и се срещна ссъ Слънцето/ Тиква/. От къдя на къдя бре ? И от дек на дек ?
  • 51 Буревестников

    18 6 Отговор
    На Гиннка шапка и свалям и аз за 1 нещо - за въпроса който зададе!
    Този въпрос който нито един журналист не се осмели да зададе!
    Гинка въпроса !
    Хвала !
  • 52 ШУШУМИГА

    9 10 Отговор
    Браво на ГИНКАааа!!! Голяма госпожа е.Не ѝ знам образованието,но в РЕПУБЛИКА българия е важно да си от бедно селско семейство и да имаш правилно отношение към мероприятията на народната власт.
  • 53 агент08

    5 3 Отговор
    Смешко! То и ония Мъск хвърли една кола в Космоса....И кво от това!
  • 54 Бай село

    6 9 Отговор
    Ейййй убедихте ме ццццц как може друг освен Пеевски или Доган да купуват народните блага...Давайте да ги помолим да смачкат Гинка и те да купят ЧЕЗ...Хайде казвайте на коя дата да направим митинг да им паднем на колене и да ги помолим те да купят ЧЕЗ..
  • 55 БАЙ ГАН4О

    9 3 Отговор
    Тоя мизерник още ли е жив
  • 56 Агент Ники

    16 6 Отговор
    Значи за Кака Курнелия от с.Крушовица или за Бочко от с. Банкя може, а за Гинка от Пазарджик не ! Само селяни ли трява да бъдат ?
  • 57 антигерб

    17 4 Отговор

    До коментар #40 от "Бивш Пожарникар":

    Първо за всички е ясно че тази жена е едно поставено лице.Второ енергодружествата бяха продадени от правителството на Симеон2.Трето ако в момента държавата имаше 33%,нямаше ли да е по-лесно да се купи 1% отколкото 34%?Кой ще плати разликата в цената от продажбата на 33% и покупката на сегашните 34%?
    Сигурно няма да е пожарникаря.
  • 58 Мухата

    10 2 Отговор

    До коментар #30 от "onq s konq":

    Първо се информирай кой стои зад тези руски уж капитали и ще разбереш че Курнелия е по далеч отколкото близко е Боко
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Д-р

    8 1 Отговор
    Игра на думи, с които нищо не казва.
    Интересно ще е да коментира как се случват нещата в другите бивши социалистически държави, като в Унгария, където Марков живее.
  • 61 The TRAPPER

    2 3 Отговор
    Съгласен съм с коментара на Анонимен 49.
  • 62 Марко

    15 1 Отговор
    Г-н Марков се опитва остроумно да напомни за себе си. Но пропуска да забележи, че всъщност на него отдавна сме му свалили шапка. Всички ние, които помним уникалното му постижение - той, който демонстративно отказа да подпише Конституцията, малко след това прие поста на конституционен съдия. Постижение, пред което подвигът на нашия бушон Гинка бледнее несъмнено!
  • 63 Референдум

    9 3 Отговор
    Тя може да се яви на парламентарни избори, може и да ги спечели - само че Жорето удобно премълчава че това е невъзможно, защото мажоритарни избори в България няма.
    Старите плъхове удобно заметоха под килима референдума и отново всички са щастливи - само шефовете на партиите определят кой ще става депутат и кой не.
  • 64 Айсел

    6 6 Отговор
    Е как пък никой от коментиращите не схвана иронията в изказването на Марков?
    Иначе всички са срещу Гинка. Ама сигурно бая народ и завижда и се чуди как да се озове на нейно място.
    А Г.Марков е казал с малко думи много неща.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Марони

    1 3 Отговор
    Проблемът в БГ е,че никой на никого не вярва и всички се изживяват като жертви.Старата Байганьовска максима,че всички са маскари е пагубна.Невежеството и недобрата информация,са идеалната почва за манипулаций и посяване на раздори.Кой би искал това?Дали не са онези,които искат властта на всяка цена...както винаги!Този филм сме го гледали,а краят винаги е тъжен!
  • 67 ддд

    5 2 Отговор

    До коментар #44 от "Aroniya":

    ТОЧНО! НИКОЙ НЕ МОЖА ДА СХВАНЕ ИРОНИЯТА И КАЛАМБУРА НА Марков!!
    А Марков не може да схване, че е "полезен идиот" (по Ленин) и е един от тези които ни докараха на главата Гинчето Пайтакова Върбакова от Пазарджик да се кипри с бална рокля пред ГЕРБА ИЗНАМЕТО НА РИ+ОДИНАТА НИ БЪЛГАРИЯ!
  • 68 Владо

    2 3 Отговор
    Завис,защо някоя си ,а не ние,налапалите се.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Развеселен

    4 1 Отговор
    Е...в цирк балкански е нормално гинчето да си има и фенове
  • 71 Любов

    5 4 Отговор
    Какво празнувахме вчера?-140год.руско робство
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Димитър Кънев

    4 0 Отговор
    А бе Марков,като си такъв антикомунист,я кажи как така си учил право при соца.Аз защо не можах с бал над двайсет.Когато аз кандидатствах за етническите българи се изискваше бал двадесет и пет.Та кажи Гого как влезе да учиш право кого си натопил.Роден съм малко преди теб.Стига си плюл ще вземеш да се задавиш и стига си се подмазвал на Борисов.
  • 74 Димитър Кънев

    3 0 Отговор
    Аман от наглеца Георги Марков
  • 75 Госте

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    ЧЕЗ вдигнаха ли ти тока бе селски? А Гинка що викаш да не ти го вдигне. Ако някой реши да ти вдига тока има кой да излезе на улицата и ще му бъде казано какво да вика, не се безпокой.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Насо

    0 2 Отговор
    Като подставено лице на някой от управляващите,тя и преди се е срещала с тях,но е било скрито. За инструктаж! А за услугата,която прави,че се съгласи да запишат нейното име като купувач ,отдавна си мислех,че може би ще я сложат народен представител от ГЕРБ следващия парламент! За това си прав, г-н Марков -изглежда отдавна й е обещано депутатско място!
  • 78 Siegfried

    0 0 Отговор
    Г-н Борисов , внимавай !Мръсната червена пап- лач се е надигнала и тъй като отдавна не е на власт е огладняла зверски и е готова на всичко , за власт.Не им отстъпвай, НИЕ сме зад теб и ако трябва ще леем и кръв , но ще те защитим .Само дай знак !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове