Last news in Fakti

5 Март, 2018 18:32 3 067 31

Десислава Радева към критиците: Важно е как ме оценя човекът до мен

  • деси радева-
  • прием-
  • рокля

Аз съм негов избор. Не ваш!

Десислава Радева към критиците: Важно е как ме оценя човекът до мен - 1
Снимка: БТА

Съпругата на президента Румен Радев Десислава отговори на критиците си. В социалната мрежа тя изрази възмущението си от вълната коментари на нейния и този на вицепрезидента Илияна Йотова тоалети на приема по случай Трети март.

Десислава Радева заявява, че не се интересува от тяхното мнение, а единствено от това на човека до нея - съпруга ѝ. Президентшата поздрави половинката си с песента "Love me forever".

Г-жа Радева допълни още, че тоалетът, който носеше във Военния клуб, е дело на Невена Николова, която от години работи в Лондон и е създала своя марка на Острова, което е показателно за високия стандарт на марката.

Eто го и целия текст на г-жа Радева:

Хора, честно ли важното в момента са моя и на вицепрезидента тоалети?! Това ли е темата? Дори в деня на националния празник?!

Дори тогава ли не можем да подтиснем желанието си да сме пенкелери? И да празнуваме заедно. И да МИСЛИМ заедно. Къде сме? Каква е реалността? Какво е бъдещето ни?

За какво говоря ли? За онова синьо-червено и какво-ли-още-не, дето ни дели от 90-те. За онова Левски-ЦСКА, в което влизаме с охота.

Така ли ще оцелеем като нация - ядящи се помежду си? Това ли са ни проблемите? Ако да - с мед да ги намажеш!

На приема снощи, преди да зазвучи химна, се пошегувах с г-жа Йотова: "Да вземем да се уговаряме предварително, м?" Тя отвърна с усмивка: "Карай, току виж решили, че сме се уговорили."

Не вярвах, че това ще се превърне в поредното отвличане на внимание от истинските проблеми на България. И все още не вярвам, че дотолкова сме отвикнали да мислим и да отсяваме важното.

Тук е мястото да цитирам Томас Джеферсън: Ако една нация очаква да бъде невежа и свободна, това не е било, и няма и да го бъде!

А всички мои критици искам да уверя, че за мен е важно как ме оценя човекът до мен. Защото съм негов избор. Не ваш! Не градете образ, който няма нищо общо с действителния. Ще рухне - рано или късно. (Правило на маркетинга).

Поздрав за съпруга ми, избран за президент с над 2 млн.гласа. Некупени! И не предимно червени! И нека е ясно - няма да спра да го подкрепям! Защото той пък е моя избор в личен план.

П.С. Модните корифеи и стайлинг специалистите, приемете поздравите на Nevena Nikolova. Дано ви светне защо работи предимно в Лондон, а не в София. Дръжте стандарта ;) Обичаме ви!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гала

    18 14 Отговор
    Оффф, щом тази закръглена лелка почна да цитира Томас Джеферсън, много сме я закъсали!
  • 2 Граматика

    19 5 Отговор
    Само една поправка, казва се "как ме оценЯВА", а не "оценЯ"...
  • 3 НАГЛОСТ $

    17 10 Отговор
    Нацяло се самозабрави ,,Първата в Държавата" Няма лошо че Президента ви е избрал!?!?Но и Народа има право на мнение как сте облечена как се презентирате пред обществото !?!?Надявам не сте очаквали да ви харесват всички но в последно време това усещане сред ,,простолюдието " градира все повече!!!Малко скромност няма да ви навреди!!!!!!Мое скромно мнение!!!!
  • 4 Фишека

    15 9 Отговор
    За него да се облича както си иска, като ходи на пикник. Тя е представителна президентша и за това в обществото е добре да спазва дрес кода и протокола.. Не да се облича като не задоволен пубертет.
  • 5 БЪЛГАРКА

    2 10 Отговор
    И, за да не сме разединени на националния си празник, както сега , и в миналото на 09.09., ви призовавам да подкрепите петицията за избиране на нова по-значима и приемлива дата за целия български народ, например 22.09. 24.05. или 06.09.http://www.faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/startira-petitsiya-za-promyana-na-natsionalniya-praznik-ne-obedinyava-a-razdelya

    Коментиран от #10

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Гост

    7 1 Отговор
    Тази госпожа все умни неща говори. Как не каза нещо тъпо, че да я обсъждат хората.
  • 8 Аман от простаци

    13 6 Отговор
    Е как не се спря.....Роклите са и най- малкия проблем. Невъзпитана, нахална мома от село, стигнала за нещастие до Бояна.....
  • 9 правопис

    8 1 Отговор
    .///.. Важно е как ме оценя.....///...
  • 10 изчезни !

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "БЪЛГАРКА":

    Българка си друг път сериозно почва да ми писва от платени соросоиди, като теб !!!
  • 11 юрист

    9 5 Отговор
    Г-жа, при твоето телосложение не е проява на добър вкус да носиш такава рокля. Не е проблем цветът й или материята й, а кройката й! Такава кройка е подходяща за дами, които са с тегло около 50-52 кг и имат тънка талия. По-добре е да се носи друг вид кройка- напр. тип А, но е безсмислено дори и най- великата шивачка да дава съвет , който насрещната страна няма доброто желание да приеме. Рокята сама по себе си е хубава, но не отива нито на тена на кожата, нито на годините, нито на фигурата на г-жата. В крайна сметка- вкусът се възпитава цял живот и никой не може да даде това, което няма, но пък не е хубаво и да изглежда гротескно, вместо елегантно.
  • 12 Прометей

    6 7 Отговор
    Много красива и умна😜
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 юрист

    7 4 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: А всички мои критици искам да уверя, че за мен е важно как ме оценя човекът до мен. Защото съм негов избор. Не ваш!...“ Виж сега, г-жа- изобщо не ме засяга житейският избор на съпруга ти румен. Обаче ме засяга начина, по който институцията президент и неговата съпруга изпълнявате протоколните си задължения и спазвате дипломатическия етикет в качеството ви на президент на България и неговата съпруга. Що се отнася до останалото - тази дантела, г-жа http://texhouse.bg/dantela/8301 , е по-хубава от дантелата на твоята рокля и е моя- имам тоалет , ушит от нея. Така, че- нито ти завиждам, нито злословя за теб, но наистина си ми много смешна и понякога жалка с неподходящият си избор на кройки за тоалетите, които по дипломатическия протокол си длъжна да носиш в качеството си на съпруга на президента на Р. България.

    Коментиран от #16

  • 15 Гошо

    5 2 Отговор
    Тея бохчи да не са се наговорили.
  • 16 Румяна Костова

    3 4 Отговор

    До коментар #14 от "юрист":

    Собствените имена в българския език се пишат с главна буква,така че Румен,а не румен.Дипломатическият етикет е сериозна работа,но не мисля,че той е толкова строг,за да касае избора на кройка.Хайде сега,селска простотия,да си извадим дантелите,да видим на коя е по-красива.

    Коментиран от #23

  • 17 Пък и неграмотна

    9 3 Отговор
    Нахална, невъзпитана, че даже и неграмотна......Пази боже, сляпо са прогледне !
  • 18 кака Пена

    5 2 Отговор
    Вярно моделът на роклята е много дърварски, на този черен колан, само един кобур му липсва.........
  • 19 Тръмп

    6 2 Отговор
    И двете сте тъпи и грозни селянки,далеч от стила на Мелания!:):):)В Лондон е пълно със селяни от цял свят и не е гаранция за качество,щом някоя анонимна шивачка ви обслужва с рекламна цел!:):):)Явно ви е срам да харчите открито в бутиците на Милано и Париж,та за това се обличате по селски от анонимна шивачка от покрайнините на Лондон!:):):)Тоалетите ви могат да впечатлят само КАТ,след полунощ!:):):)
  • 20 Тръмп

    6 2 Отговор
    Радева-АнДрешкова!:):):)Една кобила от Равно поле!:):):)С тази визия,само Путин можете да впечатлите!:):):)
  • 21 мангалезич

    5 3 Отговор
    Ако жена ми се натруфи като тези две лелки ще види вратата от вътре за последен път !
  • 22 UTC

    4 3 Отговор
    Въобще не ме интересуват тоалетите на г-та.Не ги коментирам.Въпрос на вкус и личен избор.Не ми стана много ясно защо намесва обаче цветове/червения/ в гласовете за съпруга й.Ако не беше номинацията на БСП и личната ангажираност на председателката й едвали щяха да бъдат 2 мил. събраните гласове.Не мисли ли г-та,че ако беше останал варианта генерала да е кандидатура на АБВ,тя можеше да гледа Президенството през крив макарон?Винаги е полезно да не забравяш откъде си тръгнал!Още не е отшумял и набързо замазания нелицеприятен инцидент с вечерната гонка из софийските улици на черния Мерцедес!
  • 23 юрист

    6 2 Отговор

    До коментар #16 от "Румяна Костова":

    Не ме учете на книжовен български език. Изписването с малка буква на личното име на политик е моят израз на неприемане на въпросният политик и някои негови политически линии, а не е въпрос на непознаване и невладеене на българският език. Що се отнася до дантелите- не е простотия да се отговори на простака с простащина. Да ме видели мой коментар в подобен смисъл за тоалет на Лили Иванова? Не- и няма и да видите! Но наглостта, простащината и високомерието на политическите парвенюта трябва да намери своя достоен отговор, особено когато претендираното от тях самочувствие е без елементарно покритие.
  • 24 стоян георгиев

    2 4 Отговор
    абе нали не са боси все пак има някакво движение напред.приличат като лелки дето пекат пирожки в руска закусвалня,но кво да очакваш от тия убавици и убавци.квито им избирателите и те такива.бабите вече имат мотив на село за следващите си гоблени!
  • 25 Колега

    3 1 Отговор
    Румене,влизай си в ролята......
  • 26 Пеньо

    3 2 Отговор
    И дългата и биволицата са облечени еднакво неподходящо за празника! И вете са дълбоко скарани с тълкуването и прилагането на етикета. Показател за дефицит на интелект е, да отговаряш на критиките по този начин!
  • 27 Дедо

    2 3 Отговор
    Две дърти лелки облечени като съдържателки на бардаци!
  • 28 Хайлайф от маалата

    2 3 Отговор
    Тези двечките лели са преоблечени,като швестерки.
    Кич до кича!
  • 29 да така ще е

    2 1 Отговор
    Да така е, при положение ,че си седиш само в къщи и переш и чистиш.Щом си с г-н президента на всякаде- си наш избор.На другата президенша я забравихме, защото не я запомнихме.Иначе
    не е толкова лошо.
  • 30 Чичо

    3 3 Отговор
    Чета просташките коментари на разни прошляци, дето със сигурност си купуват гащите от втора употреба и изумявам! Ние наистина сме се превърнали в сбириток от злобни и нищоправещи лузъри! То е ясно, че оплюването на президентската двойка е основна опорна точка на Цветановите герберасти, но дори и в тоя случай падението не трябва да е толкова низко! И ще си позволя един съвет към г-жа Радева - не обръщайте внимание на гнилочта, ангажирана единствено със собствената си безполезност!
  • 31 ДА ДОБРЕ

    2 0 Отговор
    БРАВО РАДЕВА!!!!!!!!!!! ЗАВИСТНИЦИТЕ И дето нищо не могат да постигнат - така действат. НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове