1 863 31

Десислава Радева към критиците: Важно е как ме оценя човекът до мен

Аз съм негов избор. Не ваш!

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Венцислав Михайлов

Съпругата на президента Румен Радев Десислава отговори на критиците си. В социалната мрежа тя изрази възмущението си от вълната коментари на нейния и този на вицепрезидента Илияна Йотова тоалети на приема по случай Трети март.

Десислава Радева заявява, че не се интересува от тяхното мнение, а единствено от това на човека до нея - съпруга ѝ. Президентшата поздрави половинката си с песента "Love me forever".

Г-жа Радева допълни още, че тоалетът, който носеше във Военния клуб, е дело на Невена Николова, която от години работи в Лондон и е създала своя марка на Острова, което е показателно за високия стандарт на марката.

Eто го и целия текст на г-жа Радева:

Хора, честно ли важното в момента са моя и на вицепрезидента тоалети?! Това ли е темата? Дори в деня на националния празник?!

Дори тогава ли не можем да подтиснем желанието си да сме пенкелери? И да празнуваме заедно. И да МИСЛИМ заедно. Къде сме? Каква е реалността? Какво е бъдещето ни?

За какво говоря ли? За онова синьо-червено и какво-ли-още-не, дето ни дели от 90-те. За онова Левски-ЦСКА, в което влизаме с охота.

Така ли ще оцелеем като нация - ядящи се помежду си? Това ли са ни проблемите? Ако да - с мед да ги намажеш!

На приема снощи, преди да зазвучи химна, се пошегувах с г-жа Йотова: "Да вземем да се уговаряме предварително, м?" Тя отвърна с усмивка: "Карай, току виж решили, че сме се уговорили."

Не вярвах, че това ще се превърне в поредното отвличане на внимание от истинските проблеми на България. И все още не вярвам, че дотолкова сме отвикнали да мислим и да отсяваме важното.

Тук е мястото да цитирам Томас Джеферсън: Ако една нация очаква да бъде невежа и свободна, това не е било, и няма и да го бъде!

А всички мои критици искам да уверя, че за мен е важно как ме оценя човекът до мен. Защото съм негов избор. Не ваш! Не градете образ, който няма нищо общо с действителния. Ще рухне - рано или късно. (Правило на маркетинга).

Поздрав за съпруга ми, избран за президент с над 2 млн.гласа. Некупени! И не предимно червени! И нека е ясно - няма да спра да го подкрепям! Защото той пък е моя избор в личен план.

П.С. Модните корифеи и стайлинг специалистите, приемете поздравите на Nevena Nikolova. Дано ви светне защо работи предимно в Лондон, а не в София. Дръжте стандарта ;) Обичаме ви!

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гала
  Отговор
  1 18:38  05.03.18
  Оффф, щом тази закръглена лелка почна да цитира Томас Джеферсън, много сме я закъсали!
 • Граматика
  Отговор
  2 18:39  05.03.18
  Само една поправка, казва се "как ме оценЯВА", а не "оценЯ"...
 • НАГЛОСТ $
  Отговор
  3 18:49  05.03.18
  Нацяло се самозабрави ,,Първата в Държавата" Няма лошо че Президента ви е избрал!?!?Но и Народа има право на мнение как сте облечена как се презентирате пред обществото !?!?Надявам не сте очаквали да ви харесват всички но в последно време това усещане сред ,,простолюдието " градира все повече!!!Малко скромност няма да ви навреди!!!!!!Мое скромно мнение!!!!
 • Фишека
  Отговор
  4 18:54  05.03.18
  За него да се облича както си иска, като ходи на пикник. Тя е представителна президентша и за това в обществото е добре да спазва дрес кода и протокола.. Не да се облича като не задоволен пубертет.

 • БЪЛГАРКА
  Отговор
  5 18:56  05.03.18
  И, за да не сме разединени на националния си празник, както сега , и в миналото на 09.09., ви призовавам да подкрепите петицията за избиране на нова по-значима и приемлива дата за целия български народ, например 22.09. 24.05. или 06.09.http://www.faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/startira-petitsiya-za-promyana-na-natsionalniya-praznik-ne-obedinyava-a-razdelya

  Коментиран от #10

 • 6 18:57  05.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Гост
  Отговор
  7 19:11  05.03.18
  Тази госпожа все умни неща говори. Как не каза нещо тъпо, че да я обсъждат хората.
 • Аман от простаци
  Отговор
  8 19:49  05.03.18
  Е как не се спря.....Роклите са и най- малкия проблем. Невъзпитана, нахална мома от село, стигнала за нещастие до Бояна.....
 • правопис
  Отговор
  9 19:53  05.03.18
  .///.. Важно е как ме оценя.....///...
 • изчезни !
  Отговор
  10 19:55  05.03.18

  До коментар #5 от "БЪЛГАРКА":

  Българка си друг път сериозно почва да ми писва от платени соросоиди, като теб !!!
 • юрист
  Отговор
  11 19:58  05.03.18
  Г-жа, при твоето телосложение не е проява на добър вкус да носиш такава рокля. Не е проблем цветът й или материята й, а кройката й! Такава кройка е подходяща за дами, които са с тегло около 50-52 кг и имат тънка талия. По-добре е да се носи друг вид кройка- напр. тип А, но е безсмислено дори и най- великата шивачка да дава съвет , който насрещната страна няма доброто желание да приеме. Рокята сама по себе си е хубава, но не отива нито на тена на кожата, нито на годините, нито на фигурата на г-жата. В крайна сметка- вкусът се възпитава цял живот и никой не може да даде това, което няма, но пък не е хубаво и да изглежда гротескно, вместо елегантно.
 • Прометей
  Отговор
  12 19:59  05.03.18
  Много красива и умна😜
 • 13 20:12  05.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • юрист
  Отговор
  14 20:21  05.03.18
  “...Публикувано във факти.бг: А всички мои критици искам да уверя, че за мен е важно как ме оценя човекът до мен. Защото съм негов избор. Не ваш!...“ Виж сега, г-жа- изобщо не ме засяга житейският избор на съпруга ти румен. Обаче ме засяга начина, по който институцията президент и неговата съпруга изпълнявате протоколните си задължения и спазвате дипломатическия етикет в качеството ви на президент на България и неговата съпруга. Що се отнася до останалото - тази дантела, г-жа http://texhouse.bg/dantela/8301 , е по-хубава от дантелата на твоята рокля и е моя- имам тоалет , ушит от нея. Така, че- нито ти завиждам, нито злословя за теб, но наистина си ми много смешна и понякога жалка с неподходящият си избор на кройки за тоалетите, които по дипломатическия протокол си длъжна да носиш в качеството си на съпруга на президента на Р. България.

  Коментиран от #16

 • Гошо
  Отговор
  15 21:04  05.03.18
  Тея бохчи да не са се наговорили.
 • Румяна Костова
  Отговор
  16 21:09  05.03.18

  До коментар #14 от "юрист":

  Собствените имена в българския език се пишат с главна буква,така че Румен,а не румен.Дипломатическият етикет е сериозна работа,но не мисля,че той е толкова строг,за да касае избора на кройка.Хайде сега,селска простотия,да си извадим дантелите,да видим на коя е по-красива.

  Коментиран от #23

 • Пък и неграмотна
  Отговор
  17 21:23  05.03.18
  Нахална, невъзпитана, че даже и неграмотна......Пази боже, сляпо са прогледне !
 • кака Пена
  Отговор
  18 21:27  05.03.18
  Вярно моделът на роклята е много дърварски, на този черен колан, само един кобур му липсва.........
 • Тръмп
  Отговор
  19 21:44  05.03.18
  И двете сте тъпи и грозни селянки,далеч от стила на Мелания!:):):)В Лондон е пълно със селяни от цял свят и не е гаранция за качество,щом някоя анонимна шивачка ви обслужва с рекламна цел!:):):)Явно ви е срам да харчите открито в бутиците на Милано и Париж,та за това се обличате по селски от анонимна шивачка от покрайнините на Лондон!:):):)Тоалетите ви могат да впечатлят само КАТ,след полунощ!:):):)
 • Тръмп
  Отговор
  20 21:47  05.03.18
  Радева-АнДрешкова!:):):)Една кобила от Равно поле!:):):)С тази визия,само Путин можете да впечатлите!:):):)
 • мангалезич
  Отговор
  21 21:48  05.03.18
  Ако жена ми се натруфи като тези две лелки ще види вратата от вътре за последен път !
 • UTC
  Отговор
  22 21:57  05.03.18
  Въобще не ме интересуват тоалетите на г-та.Не ги коментирам.Въпрос на вкус и личен избор.Не ми стана много ясно защо намесва обаче цветове/червения/ в гласовете за съпруга й.Ако не беше номинацията на БСП и личната ангажираност на председателката й едвали щяха да бъдат 2 мил. събраните гласове.Не мисли ли г-та,че ако беше останал варианта генерала да е кандидатура на АБВ,тя можеше да гледа Президенството през крив макарон?Винаги е полезно да не забравяш откъде си тръгнал!Още не е отшумял и набързо замазания нелицеприятен инцидент с вечерната гонка из софийските улици на черния Мерцедес!
 • юрист
  Отговор
  23 21:59  05.03.18

  До коментар #16 от "Румяна Костова":

  Не ме учете на книжовен български език. Изписването с малка буква на личното име на политик е моят израз на неприемане на въпросният политик и някои негови политически линии, а не е въпрос на непознаване и невладеене на българският език. Що се отнася до дантелите- не е простотия да се отговори на простака с простащина. Да ме видели мой коментар в подобен смисъл за тоалет на Лили Иванова? Не- и няма и да видите! Но наглостта, простащината и високомерието на политическите парвенюта трябва да намери своя достоен отговор, особено когато претендираното от тях самочувствие е без елементарно покритие.
 • стоян георгиев
  Отговор
  24 00:25  06.03.18
  абе нали не са боси все пак има някакво движение напред.приличат като лелки дето пекат пирожки в руска закусвалня,но кво да очакваш от тия убавици и убавци.квито им избирателите и те такива.бабите вече имат мотив на село за следващите си гоблени!
 • Колега
  Отговор
  25 06:51  06.03.18
  Румене,влизай си в ролята......
 • Пеньо
  Отговор
  26 09:08  06.03.18
  И дългата и биволицата са облечени еднакво неподходящо за празника! И вете са дълбоко скарани с тълкуването и прилагането на етикета. Показател за дефицит на интелект е, да отговаряш на критиките по този начин!
 • Дедо
  Отговор
  27 09:26  06.03.18
  Две дърти лелки облечени като съдържателки на бардаци!

 • Хайлайф от маалата
  Отговор
  28 09:33  06.03.18
  Тези двечките лели са преоблечени,като швестерки. Кич до кича!
 • да така ще е
  Отговор
  29 09:34  06.03.18
  Да така е, при положение ,че си седиш само в къщи и переш и чистиш.Щом си с г-н президента на всякаде- си наш избор.На другата президенша я забравихме, защото не я запомнихме.Иначе не е толкова лошо.
 • Чичо
  Отговор
  30 08:56  07.03.18
  Чета просташките коментари на разни прошляци, дето със сигурност си купуват гащите от втора употреба и изумявам! Ние наистина сме се превърнали в сбириток от злобни и нищоправещи лузъри! То е ясно, че оплюването на президентската двойка е основна опорна точка на Цветановите герберасти, но дори и в тоя случай падението не трябва да е толкова низко! И ще си позволя един съвет към г-жа Радева - не обръщайте внимание на гнилочта, ангажирана единствено със собствената си безполезност!
 • ДА ДОБРЕ
  Отговор
  31 14:42  08.03.18
  БРАВО РАДЕВА!!!!!!!!!!! ЗАВИСТНИЦИТЕ И дето нищо не могат да постигнат - така действат. НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

Напиши коментар:


Публикувай