Last news in Fakti

6 Март, 2018 09:32 2 826 23

Недялко Недялков: Деси Радева видимо си е повярвала

  • десислава радева-
  • недялко недялков

Съпругата на президента Десислава Радева събра хиляди коментари относно тоалета си, който бе избрала на официалния прием за Националния празник 3 март. Тя и вицепрезидентът Илияна Йотова носеха зелени рокли, но в мрежите се събраха много критици.

А ето какво коментира Недялко Недялков:

"Госпожа президентшата ни е сърдита. Роклята й за 3 март не била пердето от кухнята, а последен писък на модата. Дизайнерката й работела „предимно в Лондон, не в София“. Заради такива като нас. Тя била избор на президента, не наш. А него го избрали над 2 милиона души. Ерго – и нея. Какво си позволявате… Позволяваме си, защото тази рокля "от Лондон" (ах!) вероятно сте си я купили с нашите пари и защото на държавния прием не представлявате просто себе си, представлявате държавата.

В пристъп на сугестия госпожата благоволява да цитира и Томас Джеферсън: „Ако една нация очаква да бъде невежа и свободна, това не е било и няма да бъде“. Тоест, вие, невежите, които смятате, че съм си облякла пердето от кухнята и дъхтя на арсеник и стари дантели, няма да се освободите, докато…не спрете да смятате така. Дизайнерка от Лондон, 2 милиона, Томас Джеферсън... Госпожата видимо си е повярвала, не знае на кой свят е.

Сноберия до шия, вече сме от "голямото добрутро". Тия сакрални „2 милиона“, госпожо, народът ги даде на съпруга ви като кредит на доверие. Лесно ги спечелихте, донякъде случайно, от нищото, и вие не очаквахте. Ситуацията бе такава, съперникът го позволи. Но още по-лесно може да ги изгубите, ако егото съвсем подчини здравия ви разум.

Ако продължавате да се фуклявите и важничите, да размахвате пръст, вместо да се смирите. Ако фучите с бясна скорост по боянското шосе и не спирате на полицейска стоп палка. Ако се изживявате като новата Людмила Живкова. Ако нахълтвате в български училища и гоните учителите, за да „просвещавате“ насаме невръстните.

Ако държите за шеф на кабинета си лице без право на достъп до класифицирана информация. Алеко за такива казваше „Пази, боже, сляпо да прогледа“.

Добри Войников им посвети „Криворазбраната цивилизация“. Какво да се прави, прокопсия българска, век и половина по-късно положението е същото."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост46

    21 20 Отговор
    Няма ли по важни неща в тази държава, че ни занимавате с някаква рокля?! Писна ми от клюки!

    Коментиран от #5

  • 2 Шляхтиц

    11 16 Отговор
    Познавам Недялко Недялков поет. Не вярвам пишещия тези редове да има мозък, колкото поета. Няма да е лошо да си намери някаква работа и да не се занимава с тоалети на жени.
  • 3 Реалист

    21 15 Отговор
    Ами какво да очкваш от селянка която се изтърси с жилетка и ботуши на прием. Все едно е слязла от коня.
  • 4 Ads

    18 12 Отговор
    В туй президенството само селянки и чехльовци.
  • 5 onq s konq

    15 12 Отговор

    До коментар #1 от "гост46":

    Естествено че за БСП това са "клюки".За останалите обаче СИ Е УНИЩОЖИТЕЛНА КРИТИКА НА ДВУЛИЧИЕТО НА ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ И БЕЗПАРДОННОТО ИМ САМОЧУВСТВИЕ НА БИВШИ И БЪДЕЩИ ВЛАСТЕЛИНИ НА БЪЛГАРИЯ...със дълбоки селски корени в "партизанлъка" на Живков!
  • 6 Крокозъбица

    10 11 Отговор
    Кой е тоз недялко, дето се очаква да го познавам? Защо не сте сложили поне едно уточняващо определение пред името, бе! За поета ли става дума? Имаше по соца един поет, който пишеше симпатични текстове за естрадни песни, ама не ми приличаше да е такова леке. Някой ще ме светне ли?
  • 7 крокозъбица

    8 5 Отговор
    Извинявам се. Поета се казваше Недялко Йорданов. Тоя кой е тогава?
  • 8 112

    14 8 Отговор
    Ниско интелигентна и неадекватна жена, не си взима поука.

    Коментиран от #9, #11

  • 9 крокозъбица

    6 6 Отговор

    До коментар #8 от "112":

    Мързелив трол.
  • 10 един

    10 5 Отговор
    Само прочетох за завихрилото се скандалче, досега не бях наясно с тоалетите на двете дами. Добре че са снимани и на снимката са повече от смешни. Кой им отмъсти, като ги барна в такива нелепи рокли? Това е въпросът. Да си бяха метнали по един ярко червен шал, както направи кака им Нинова на зарята по случай 3 март. И там нещата бяха нелепи по отношение на облеклото на лявата дама. Всички присъстващи в строги тъмни дрехи, само госпожата с ярко червен огромен шал, гледаща предизвикателно. Дали руският патриарх се е зарадвал, като е видял червеното петно? Защото от партията уж се постараха да му угодят, но май не успяха, въпреки ниския реверанс на вицето.
  • 11 крокозъбица

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "112":

    Чак и мен ме домързя да ти отговарям, пък бях на градус и на кеф.
  • 12 Дедо

    12 8 Отговор
    От сега Радев може да каже:Сбогом втори мандат!
    Човек,който не може да озаптява собствената си жена,не може да бъде главнокомандващ!
  • 13 Тлави Срифонов

    6 4 Отговор
    Нидялкууууууу как си мале? Още та сънувам в мокрите си сънища.
  • 14 аве фюрер

    9 5 Отговор
    Прав е Недялков , праааав ....

    Коментиран от #15

  • 15 Един от хората

    2 4 Отговор

    До коментар #14 от "аве фюрер":

    Седнал е!!! Седнал на колче...
  • 16 бай х

    4 6 Отговор
    Тоя Недялко нали е един красавец тръгнал да търси кусур на другите.Сайта пик и неговият собственик са помиярника на тиквата.Как можа баща ти да отгледа такъв неудачник.
  • 17 ПЕЕВ

    8 2 Отговор
    ЖЕНАТА НА БОСИЯ ШАПКАР НАИСТИНА СИ Е ПОВЯРВАЛА ЧЕ Е КРАЛИЦА НА БЪЛГАРИЯ.
  • 18 Гост

    7 1 Отговор
    Добра приземяваща статия точно навреме, мисля, че и двете имат нужда точно от това..
  • 19 Земеделец

    6 1 Отговор
    Навремето имаше една кокошка от БСП, Масларова , що държавна пара попиля за дрехи и не свърши за пет пари работа, тези двете явно са решили да я надминат.
  • 20 Яки

    4 1 Отговор
    Радева може би си е взела не само еднаква рокля, но и еднакво бельо, като на Йотова в знак на вярност и безскруполно слагачество към другарката от червената партия, помогнала и да се добере до очевидно недостижими за нея върхове.
  • 21 Смилен

    1 5 Отговор
    Недялко срам за човешкия род. Правиш коментар за мода, която не е твоя специалност. Застани пред огледалото и ще разбереш? Лъжеш като последния мошеник! Първо жената на президента моли да не бъде обсъждана и да бъде оставена като всички жени да се облича както сметне за добре . Второ тя не е шофирала колата на НСО. А ти твърдиш , че тя шъткала и не спряла на стоп палка???? Генът е велико нещо!!!! Знаеш много добре, че дядо ти е предал хора от Айтос и те разстреляни. Сред тези хора е имало и един поет!!?? Сега разбирам, че Слави е прав в оценка която ти даде!!!
  • 22 Юююбряяяяя

    3 1 Отговор
    Как да не го нае.... тоя Недялко дето от всичко разбира ба не вземе да се навре от там дето се е пръкнал телето му с теле!
  • 23 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Доколкото разбирам, тук раб,тата не опира до роклите, а до реакцията ,която има "Нейно Величество Президеншата" след основателно направената забележка относно този"кабаретен" тоалет !
    Хало-о-о-у, шивачката, пардон, дизайнерката - НЕ СИ ПОЗВОЛЯВАЙ ДА ПРАВИШ ЗА СМЯХ ПРИДВОРНИТЕ ДАМИ !
    Придворните дами ,моля Ви давайте го по-скромно - не се забравяйте !!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове