1 359 4

Глоба за 22-годишен - катастрофирал и избягал

Неправоспособният младеж шофирал чужд лек автомобил

Константин Карагьозов

22-годишен младеж от Добрич трябва да плати 1500 лева глоба, след като се заби с чужда кола в канавка и избяга. Катастрофиралият нямал и шофьорска книжка. Варненският районен съд го освободи от наказателна отговорност и му наложи единствено парична санкция.

Инцидентът станал точно преди година - на 6 март 2017. Добричлията и негов приятел решили да се поразходят, качили се на BMW-то на свой познат и поели към Варна. Близо до Аксаково шофьорът изгубил контрол над возилото, излетял от пътя и се забил в канавка. Уплашени от инцидента, той и приятеля му свалили регистрационните номера на автомобила, зарязали го и избягал.

Два дни по-късно обаче били заловени. При задържането му се оказало, че той вече е глобяван за шофиране без документи за правоспособност.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 18:31  06.03.18
  Хаха спомням си го това, точно тая вечер пътувах към варна и видях колата в канавката и намалих да видя какво става и видях двете момчета и питах за помощ нещо или да извикам ченгетата а единия ми отвърна че всичко било нормално хахах , а тя каква била работата.
 • Роман дизел
  Отговор
  2 21:57  06.03.18
  Имаш ли парички си капитан на кораб в България, правиш квото си искаш и снасяш където трябва.Синджир марка.
 • КАТ
  Отговор
  3 05:25  07.03.18
  Независимия съд го е освободил от наказателна отговорност!Вече е глобяван за шофиране без книжка!Е как няма да си го позволи пак?Значи без книжка може,а на 3 бири не!Странно ми е и се питам,кое от 2те нарушения е по-опасно за живота на останалите участници в движението и нямам отговор.
 • АААААААААААААА
  Отговор
  4 17:38  08.03.18
  Другия път и съдията да е пред БМВ-то. Съгласни ли сте с мен?

Напиши коментар:


Публикувай