Last news in Fakti

7 Март, 2018 08:36 30 024 86

Ето как Румен Радев отвърна на упреците на патриарх Кирил (ВИДЕО)

  • румен радев-
  • кирил-
  • русия-
  • българия-
  • освобождение

Руските медии не отразиха реакцията на българския държавен глава

Ето как Румен Радев отвърна на упреците на патриарх Кирил (ВИДЕО) - 1

Българският президент Румен Радев дипломатично, но твърдо, е реагирал на упреците на руския патриарх Кирил по време на срещата им на "Дондуков" 2, съобщиха от президентството.

Неговата реакция не е показана във видеото, пуснато от Руската православна църква, която набляга само на тирадата на патриарха.

По-долу е позицията на Президентството.

"Руските медии излъчват упреците на Негово светейшество Кирил, но тяхната камера се оттегли преди отговора на президента. В него Румен Радев твърдо заяви, че "така, както Църквата се бори за душата на всеки човек, така и ние сме признателни към паметта на всеки воин, сражавал се в руската армия под знамената на император Александър II и загинал за българската свобода, независимо от неговата народност“.

Що се отнася до Освобождението, то е резултат от Руско-турската война и България е признателна на Русия.

Президентът Радев каза още, че е бил впечатлен от тезата за "силата на мълчанието“ в писанията на патриарх Кирил. Тогава Негово Светейшество Кирил спря с упреците и каза "добре, нека прелистим тази страница“.

В края на разговора патриарх Кирил благодари на президента Радев и му пожела духовни сили на държавническото поприще.

Българският държавен глава му благодари, но уточни, че още със заемането на поста е поискал благословия от мъдрия духовен водач на православните българи, Негово Светейшество Неофит, нашия патриарх, който му я е дал."

Вижте видеото с укорите на патриарх Кирил от сайта на РПЦ:


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русчуклия

    211 50 Отговор
    Моите адмирации за Румен Радев!

    Коментиран от #27, #48, #50, #85

  • 2 ха ха

    78 260 Отговор
    То няма реакции Този президент е позор за нацията

    Коментиран от #32

  • 3 гост

    202 52 Отговор
    Евала на нашият президент!

    Коментиран от #18

  • 4 гост

    128 64 Отговор
    Ако бях на мястото на нашият президент, щях да прекъсна тирадата на тоя измислен поп от КГБ с едно дипломатично "благодаря" и щях да напусна срещата.

    Коментиран от #71

  • 5 Наблюдател

    130 44 Отговор
    Цирка, който направи чекиста Кирил Гундяев, патриарх на русия е начало на нова атака срещу България и българщината и сигнал към русофилската пета колона да работи с нови сили срещу България..
  • 6 тасс

    71 9 Отговор
    Връзка с КГБ
    Според доклад на Комисията на Президиума на Върховния съвет на Русия (публикуван 1992 г.) е имало „противоконституционен използване от страна на Централния комитет на КПСС и органи на КГБ на редица църковни органи за собствените си цели и по-конкретно чрез вербуване и изпращане на агенти на КГБ в църквата“. Въз основа на съпоставка и съвпадения на пътуванията извън Русия на агент „Михайлов“, медии и религиозни деятели предполагат, че става дума именно за Патриарх Кирил
  • 7 тасс

    77 9 Отговор
    През 2012 г. Патриарх Кирил е обвинен от медии в носенето на часовник Breguet, чиято стойност е над 30,000 долара. В интервю с журналиста Владимир Соловов, Кирил потвърждава, че притежава такъв часовник. Патриарх Кирил е известен с луксозния си начин на живот като негови лични собствености според руските медии са Дворец в Геленджик, вила в Швейцария, яхта , луксозен апартамент в близост до Кремъл.
  • 8 Браво

    84 15 Отговор
    Няма война с благородна цел и започнала само ей така за хората.Както на Русия ,така и на Европа никога не им е пукало за източна Европа,точно обратното винаги са помагали за да има вътрешни конфликти там.Това никога няма да се промени докато има псевдо Евро съюз и някаква странна руска олигархична федерация.

    Коментиран от #78

  • 9 тасс

    55 7 Отговор
    "Човешките права като ерес".
    По време на проповед на 20 март 2016 г., Патриарх Кирил заявява, че „човешките права са новата ерес“, както и че трябва да се борим против опитите да се утвърди правото на човека да прави, какъвто пожелае избор.
  • 10 тасс

    46 10 Отговор
    „Цигареният скандал“
    В ролята си на председател на „Отдел внешних церковных связей Московского патриархата“ тогавашния Смолянски и Калининградски митрополит Кирил е обвиняван от медии като „Коммерса́нтъ“ и „Московский комсомолец“ в злоупотреби във връзка с безмитовия внос на цигари и алкохол, на които Руската църква има право след решение на Правителството на Руската федерация от средата на 90-те години.
  • 11 Kcaniba

    57 21 Отговор
    Империята на злото и лъжата не подбира средства в борбата срещу демокрацията свободата и независимостта на България! след това грозно и нагло поведение на един чекист няма съмнение за правилния и спасителен Евроатлантически избор на България!Бог да пази България!
  • 12 Kcaniba

    64 51 Отговор
    Русия е враг номер едно на България и българщината!Колко точно и ясно прозрение!

    Коментиран от #17, #22, #86

  • 13 Пеньо

    58 26 Отговор
    Ето това е, което безродниците и кремълските им господари не искаха да чуят. Кремъл за пореден път доказа, че води антибългарска политика в това число и кагебиста Кирил. Срам за безродниците!
  • 14 Българофил

    46 13 Отговор
    Цялата руска политика от 2000г. реабилитира империята.Комунистическият период тихомълком вече се " прескача".Сякаш никога не е съществувал. Вижте съвременните им книги и филми. И това е съвсем нормално. Бившите империи се реанимират по всякакъв начин, а колкото по- нисък е жизненият стандарт, толкова повече се набляга върху история, стара слава и демонстрация на сила.
  • 15 Историк

    60 15 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Валери Симеонов за Кирил:

    "Този човек не е слязъл от небето. Този хитрец е внесъл безакцизни цигари за 14 млрд. долара и вино за 4 млрд. долара. Часовникът му струва 35 хил. долара. Какъв патриарх!? Това е агент Михайлов от КГБ", избухна Симеонов.

    "Няма да допусна едно второстепенно съветско ченге да ми казва вакво да правя", заяви той.
  • 16 ПЕЕВ

    30 72 Отговор
    И ТОВА МИ БИЛО ПРЕЗИДЕНТ.НЯМА ДА СЕ УЧУДЯ АКО ИЗЛЕЗЕ ЧЕ И ТОЙ Е БИЛ АГЕНТ КАТО ПЪРВАНОВ-ГОЦЕ.
  • 17 касапина

    56 42 Отговор

    До коментар #12 от "Kcaniba":

    Ако не бяха Руснаците сигурно щеше да пишеш на турски И аз не ги обичам Руснаците ,от там сега иде само студ и болести[Чернобил]. но не трябва да се отрича главната им роля за освобождението ни.

    Коментиран от #77

  • 18 Кcaniba

    17 27 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    евала,машала и алаакбар на нашият п резидент....
  • 19 Гоуст

    32 33 Отговор
    Очаквах да каже: да признателни сме, но сме признателни и на Румъния, Сърбия, Финландия, Украйна и за близо 150 хил войници от тяхна страна... а той му облизал... още повече

    Коментиран от #21

  • 20 Bingo

    80 9 Отговор
    Президента много точно го каза "Освободени в резултат от Руско-Турската война" и умишлено пропусна "Освободителна" защото тя по същество си е Завоевателна. Обаче тоз дядка не се усети. "И сме признателни към паметта на всеки воин" а не на Руската Империя. Много добре премерени думи, от човек знаещ историята и истинските подбуди на Императора за тази война.
  • 21 Кcaniba

    34 19 Отговор

    До коментар #19 от "Гоуст":

    А на бессарабските българи??
    Това, че днес те са окупирани от Usраина, не ги прави усраинци!!!
    Българите са били от одеската губерния а не усраинци!!
    Запомнете го родоотстъпници!!
    В Одеса, Херсон, Запорожие, Бессарабия - цялата Новоросия никога не е била населявана от т.нар украинци.

    Коментиран от #25

  • 22 Кcaniba

    6 16 Отговор

    До коментар #12 от "Kcaniba":

    алаакбар за теб и все такива "родолюбци"
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Госта

    39 14 Отговор
    Позицията на патриарха Кирил е човешка, гражданска, даже доста всекидневна и няма много общо с църквата и духовния му сан. Позицията на Радев е държавническа и много духовно издържана-уважение към всички, които са дали живота си за свободата, без оглед на тяхната националност. Мисля че и Путин, и всеки нормален президент би реагирал като Радев.
  • 25 Бай Хой

    28 21 Отговор

    До коментар #21 от "Кcaniba":

    Ти пък изобщо не говори за българите защото си една изявена руска подлога, ако милееш за българите и Родината им няма във всеки твой пост да величаеш Путинова пРоссия.

    Коментиран от #42

  • 26 SAAB

    27 5 Отговор
    Правят от историята политика ...и обратно !
    Истината е ,че сме се възползвали взаимно в тази война ! Истина е също , че е освободителна само за частите на опълчението !
    Робството е било ФАКТ цели 500г.....както е и факт след само 140 г , че обществото НЕ е готово да е свободно !
  • 27 PR агент

    18 24 Отговор

    До коментар #1 от "Русчуклия":

    Отговора на Радев го ИЗМИСЛИХА вчера,нали! Няма никакви доказателства че го казал. Което е много удобно! Не е в негов стил да говори така.

    Коментиран от #68

  • 28 Това е

    17 9 Отговор
    Не упреквам президента, той е може би единственият приличен висш български политик, но в случая малко преигра в с "политкоректността". Да, благодарност трябва да се изрази на всеки който е участвал в борбата за Освобождението, но това са руският император Александър II, армията на Руската империя, румънската армия, българското опълчение и всички българи които са им съдеиствали по време на войната, както разбира се и всички останали българи водили борба за Освобождението преди войната.
  • 29 тасс

    25 9 Отговор
    След разпадането на СССР през 1991 г., по времето на Елцин депутати от руската Дума публикуваха списък с имена на агенти на КГБ. Днешният патриарх Кирил фигурираше като агент „Михайлов”. Руската държава не е разсекретявала документи за дейността на КГБ, за да се проследи дейността на Кирил, но името му излиза в секретни справки на българските и естонските комунистически служби.
    Няма съмнение, че и зад сегашната визита на патриарх Кирил се крият геополитически интереси на Кремъл, свързани преди всички със Западните Балкани и Македония. Целта е да се стопира разширяването на НАТО и ЕС.
  • 30 тасс

    29 6 Отговор
    До този момент патриарх Неофит и Св.синод мълчат за опита на Русия да се меси в църковния и живот. Няма съмнение, че патриарх Кирил ще наложи на Неофит политика, стопираща искането на Македонската църква – Българската да й стане майка. Просто двамата патриарси вероятно ще се разберат като офицери от бивши братски служби. На Неофит няма да му е трудно да убеди клириците в руските позиции, защото много от тях са също бивши агенти на ДС, а останалата част са заклети русофили. Ако това се случи, предателството на Българската спрямо Македонската църква ще бъде един от най-големите духовни национални погроми в най-новата ни историята.
  • 31 Падни за двайсе

    38 31 Отговор
    Затова в Кремъл много мразеха Плевнелиев и изхарчиха милиони да го очернят. Никога не би допуснал такова унижение на България! Жалко, че не се кандидатира за втори мандат.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Гост2

    33 23 Отговор
    За тези които само знаят да плюят мога да кажа че просто до сега сме нямали толкова УМЕН И ТАКТИЧЕН първо ЧОВЕК а после президент !!!

    Коментиран от #34

  • 34 Падни за двайсе

    15 23 Отговор

    До коментар #33 от "Гост2":

    "Роболепен" е думичката, която Ви убягва.
  • 35 Смолата

    35 19 Отговор
    Стига глупости...харесваме руснаците, не ги харесваме, ако не бяха те нямаше сега да празнуваме 140 год. свобода. Това е исторически факт. Другото са приказки на хора, които не уважават и не ценят собствената си свобода. Поклон пред светлата памет на всеки, който е дал живота си за България!!!
  • 36 Гост2

    15 12 Отговор
    Роболепен но на Българският народ ГЛАВНО !!!
  • 37 Аз съю

    21 9 Отговор
    За всички участници във войната съм съгласен но не и Украйна защото тогава такава държава не е имало
  • 38 681 БЪЛГАРИЯ

    28 11 Отговор
    Браво на Румен Радев !Много точно казано .А тоя гламавият поп какво го слушате това си е негово мнение !
  • 39 Коичо

    8 9 Отговор
    Избирателите на ал банди как ли се чустват
  • 40 Хохи

    9 5 Отговор
    Всичко върви по план за ПРПМИВАНЕТО НА МОЗЪЦИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ.
    Истината понягога се бави но ВИНАГИ ИДВА
  • 41 Гостенин

    15 7 Отговор
    Ми като е благодарен, както и ние, да благодари на всички тези войни, които са били в състава на руската армия. Само руската държава е взела съдбовното решение за война срещу Турция.
  • 42 Кcaniba

    19 10 Отговор

    До коментар #25 от "Бай Хой":

    Ахахахаха
    Това че не радея за вашите американски работодатели и не се кланям на фалшивият долар, не означава, че не знам за бессарабските българи, проливали кръвтта си в редовната войска, на Негово Императорско Величие Александър II - Освободителя, прапрадядото ми е имал честта да бъде в казашкият корпус на армията освободителка!!! Също така и ополченците на Шипка са от бессарабски села от Одесская Губерния на Руската Империя!!!
    Та кланяй се робе на американеца, и не ми давай наклон, кого да възхвалявам!!!!

    Коментиран от #45, #46

  • 43 Гост

    21 18 Отговор
    Радев е най-добрия президент,от всички до сега. Дипломатичен и сдържан (спомнете си за Росен)...
  • 44 Кукувци

    16 5 Отговор
    Къде е видео с отговора?
    Излезли са руските журналисти с камерите, а другите нали са останали? Поне така се представят нещата, че руските журналисти не са снимали отговора. Кои тогава снимали?
    Или пак бла- Бла.
    Радев - е свестен човек.
  • 45 Бай Хой

    15 11 Отговор

    До коментар #42 от "Кcaniba":

    Сега ми се изясниха въжделенията ти руски, та ти не си българин!! ха-ха отивай и ближи на путин орехите, какво правиш тук?
    И ако знаеш защо "величието" Александър II го наричат освободител изобщо няма да го споменаваш във връзка с нашето Българско (не вашето) освобождение.
    Още малко ще кажеш че не е имало българи в опълчението, красавец! бегай си в майката родина и не се бъркай в българските работи.

    Коментиран от #47

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Кукувци

    11 13 Отговор

    До коментар #45 от "Бай Хой":

    Що не са го казали дядовците ви, руснаците да не се бъркат във вашите работи и да не идват да ви освобождават.
    Вероятно нямаше сега да пишете по форумите клевети, а в Русия нямаше да има стотици хиляди сираци и неродени деца.

    Коментиран от #49

  • 48 Гост

    12 12 Отговор

    До коментар #1 от "Русчуклия":

    За какво го адмирираш? Един псевдо поп, дошъл от майна си райна и обижда държавният глава и в негово лице цялата нация, а той си мълчи и не го прекъсва! На теб, ако някой ди дойде на гости и започне да те обижда в собственият ти дом, ти какво ще направиш?
  • 49 Наблюдател

    13 8 Отговор

    До коментар #47 от "Кукувци":

    Ами да не са идвали бе руски. ти руски мелез ли си или истински руснак, подобно на шойгу и Лавров? Или си обикновен олгински трол?
  • 50 РАТКА ПИРАТКА

    9 18 Отговор

    До коментар #1 от "Русчуклия":

    ООО СИГУРЕН СЪМ ЧЕ РУМПИ Е ХРАБЪР И ДАЖЕ В ТУАЛЕТНАТА Е ПОСМЯЛ ДА СЕ ИЗПЛЕЗИ НА РУСКИЯ ПОП !!! ДОКАТО Е БИЛ НА КОЛЕНЕ ПРЕД ПЪПА МУ !!!
  • 51 Ха ха ха

    5 19 Отговор
    Да Радев склони глава и заголи задни части за мадръсане...
  • 52 Ads

    11 8 Отговор
    Държат се с теб както позволиш. Шут в гъ.а за КГБ-еца и толкоз.
  • 53 Радето

    18 8 Отговор
    За първи път президент на България да не се Удупи на руснаците, браво на Румен Радев, че почете всички паднали за освобождението на България, за разлика от руския пОп, гордея се с нашия президент!
  • 54 българинъ

    10 23 Отговор
    Досега уважавах президента и мислех,че е умен човек,за разлика от почти всички наши политици-бизнесмени.Но това което видях и чух в неговото изказване,напълно го компрометира в очите ми!Да поканиш патриарха на Русия на празника и да му говориш,че не само Русия ни е освободила от турско робство,си е меко казано-дебилизъм!Не знам дали това е негово мнение или така са му го написали или натрапили,но факт е,че беше направено.Съгласен съм,че във войната са участвали много народности ,които живеят в рамките на Русия,но това е била руската армия,изпратена от Николай 2.В същата война участва и японец с чин генерал,но той е представител на руската армия,а не на Япония.Това не значи,че Япония ни е освободила!А Финландия,Полша,Украина и другите споменати народности са били в състава на Русия и не са имали собствени държави,така че,това по никакъв начин не е вярно!Най -вероятно с такива изказвания се цели омаловажаването на руските заслуги за нашето освобождение,което ако не беше се състояло,сега щяхме да бъдем претопени и заличени като народ!
  • 55 българинъ

    4 3 Отговор
    пардон,Александър 2!
  • 56 Къртев

    15 7 Отговор
    Вальо Симеонов пак откачи!!! Напапка се и почна да се вихри.
  • 57 ИВАН

    6 7 Отговор
    ТОЗИ СИНАДАЛ ДЕМАГОГ, ТРЕТОРАЗРЯДЕН ДОНОСНИК НА КГБ, НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!
  • 58 кики

    15 3 Отговор
    Патриарх Кирил може да си говори каквито си ще думички - всичко си е за неговия авторитет - човек трябва да си мери приказките. Но другото е много по-важно - във възторг съм (отново!) от реакцията на Президента Румен Радев! Обрано казано, но съвършено точно и нетърпящо противоречие. Браво!
  • 59 Кукувци

    9 9 Отговор
    Каква е реакцията на Радев?
    От какво сте във възторг?
    Къде е видеото?
    По това което е писано, той просто се е съгласил с Патриарха
  • 60 Захари

    13 13 Отговор
    Тоя фатмак е позор и срам за българската държавност. Аз лично като български гражданин се срамувам от лизаческата му позиция спрямо Русия, която винаги е работила срещу България. Така нареченото освобождение е най-големият мит в историята ни, писана между другото, през призмата на руските интереси.
  • 61 соросоидни кърлежи

    9 4 Отговор
    Лоша Русия, обаче що ли нито една друга държава през 1878г. не е обявила война на турците. Свобода подарена ,лесно се губи....Сега виждаме как губим всичко-българи заминават,на тяхното място ще са цигани и бежанците-алахакбаровци. Къде бяха други велики държави...
  • 62 ЕХА

    11 7 Отговор
    България е признателна за това че се появи отново на картата,абе хора, нали разбирате че без Русия все още да сме като турски вилает..стига с фантазии. Сега вече сме една провинция на Турция...След като в Одрин забраниха ни да празнуваме 3МАРТ...никой не ни бръсне за нищо...
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Бандерас

    13 6 Отговор
    Русия се намесва, когато Османската империя е в разпад. Румъния, Сърбия, Гърция са независими, въпрос на време е да се случи с България. И тази опасност виждат руските мекерета. Почват войната за овладяване на територии към проливите, резултата го знаем- разпокъсване на Българските земи. Ако е искала да ни освобождава, нямаше да бъде срещу Съединението ни, нали така, и за 9 години да скъсат дипломатически отношения с България след това. Нямаше да бъдат срещу султанския ферман от 1870 за определяне границите на българската екзархия. Нямаше да сключат Райхщадските споразумения с Австро-Унгария за разпределение на територии и недопускане създаването на голяма българска държава на Балканите. Нямаше да искат 32 тона злато Окупационен дълг. И т.н. и т.н. може да се изброява до утре. Но дори и да предположим, че са имали някакви светли мисли и са помогнали, нищо не им дължим, защото сме си платили и платили с много злато и кръв, за да си извоюваме това, което все пак имаме днес.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Stoyan Kovatchev

    4 1 Отговор
    Rusia i Bulgaria triabva da dadat palna kartina na osvobojdenieto.I da se poiskat arhivite na Turzia.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Иванова

    3 1 Отговор

    До коментар #27 от "PR агент":

    Никой нищо не е измислил!Стига сте писали глупости!Гледайте и четете!

    Коментиран от #69

  • 69 фак..ти

    4 7 Отговор

    До коментар #68 от "Иванова":

    Поздравления г-н Радев, достоен сте президент на България!
  • 70 Рпг

    3 2 Отговор
    Прецедента е кумунист за то ва нени занимаваите с глупости
  • 71 Инвер Паша

    5 3 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Ше напуснеш и кирчо като звънне по талафона и след миг бг остава на тъмно и студено като врътне путин гаста и с бг е свършено......
  • 72 Инвер Паша

    5 6 Отговор
    Още църкаите против русията ама не е зле да почвате да учите турския че целото население тука е колко орекстъра на турската армия хахахах
  • 73 Инвер Паша

    5 7 Отговор
    Още църкаите против русията ама не е зле да почвате да учите турския че целото население тука е колко орекстъра на турската армия хахахах

    Коментиран от #74

  • 74 Кирилизатора

    3 6 Отговор

    До коментар #73 от "Инвер Паша":

    Идва ли ти на акъла, че Путин и Ердоган са съюзници !? Нали се сещаш че открай време Русия и Турция, делят България на васални княжества !? Аман от руското "спасяване" .
  • 75 Николенко

    2 5 Отговор
    Летящия фатмак стои на колене пред началниците си .
  • 76 Тръмп

    2 4 Отговор
    Президента е Дезертьор от НАТО и продал се доброволно на Решетников,Путин и КГБ!:):):)Комунизмът иска да измести Христянството,но не успява вече 100години!А Радев,Путин и Руския Патриарх не са христяни,а болшевики!:):):)
  • 77 Тит

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "касапина":

    Не четеш ИСТОРИЯТА!
  • 78 Стефан

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Браво":

    Мнението ти е тюрлюгювеч!
  • 79 Теодор

    0 1 Отговор
    Съдейки по факта, че това е разпространеният от Русия клип, Русия не се интересува какво е отговорил Радев. На него просто му е било казано.

    Коментиран от #81

  • 80 Bingo

    0 3 Отговор
    Интересно, как някой все повтарят, че без Русия щяхме да се претопим в Османската Империя. След като 500 г. не са успели да го направят как стигнаха до този извод. Или просто е важно за подържането на руската пропаганда. Не забравяйте, че Руските планове са за създаване на "Задунайска Губерния" чиято територия да се превърне в основа за отваряне на фронт за завземането на Цариград, но Берлинския договор осуетява този план. Никъде в никакъв документ не се споменава Руската империя да държи за създаването на независима държава България.

    Коментиран от #84

  • 81 Кукувци

    3 0 Отговор

    До коментар #79 от "Теодор":

    Това не подлежи на коментар и обсъждане.
    Още малко и ще коментирате нашата история.
    На вас ви е обяснено. Това е. Който не е знаел би трябвало да го е разбрал.
    Който и сега не е разбрал ще разбере в скоро бъдеще.
    Наша е войната, наша е Армията, наша е Империята, наша и е работата кого да освобождаване, на кого да обясняваме.

    Щом на някои 140 години не са му стигнали да разбере, кой ги е освободил, нищо чудно , че сега води такава нископосана политика и не знае на кой свят се намира.
  • 82 Кукувци

    1 0 Отговор
    Барабар Петко с мъжете
  • 83 Валя

    0 1 Отговор
    Религия+политика=апокалипсис
  • 84 1111

    0 0 Отговор

    До коментар #80 от "Bingo":

    Щяхме да имаме съдбата на кюрдите
  • 85 ГостС

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Русчуклия":

    Странно,че всички предводители на ислямска държава са или учили или били в щатски затвори
  • 86 Djend

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Kcaniba":

    Америка за България,дядо Сорос и Плевню комуниста също.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове