1 826 5

Почина пловдивчанката, направила три опита за самоубийство

Мартин Христов

23-годишната пловдивчанка, която направи три опита за самоубийство, е починала. Лекарите не са успели да се преборят за живота й и тя е издъхнала в болничната стая. Момичето опита да се самоубие, скачайки от тераса в болница, пише trafficnews.bg.

Припомняме, че това е трети опит за самоубийство 23-годишна пловдивчанка. Момичето е било настанено със счупен таз в Клиниката по ортопедия на УМБАЛ "Свети Георги", след като преди седмица направила първия си опит за самоубийство. Тя скочила от балкона на апартамента, в който живеела, но тъй като жилището било на втория етаж, тя се озовала в болницата с фрактура.

Неуспешният опит очевидно не я отказал да свърши със себе си и преди два дни тя отново се опитала да сложи край на живота си. Изляза на терасата на ортопедията, която е на 5-ия етаж и скочила. Съдбата отново се намесила и вместо да полети 20 метра надолу, тя паднала на 4-ия етаж.

Жената, с която били в една стая, веднага подала сигнал и една от сестрите в клиниката се затичала надолу. Стигнала до 4-ия етаж точно, за да види как момичето се прехвърля през парапета. Успяла да я хване за ръката, но не могла да я задържи, докато дойде помощ, и упоритата дама полетяла надолу.

Пловдив / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Този
  Отговор
  1 11:18  07.03.18
  Да стане парашутис
 • stukar
  Отговор
  2 11:20  07.03.18
  Като ти е писано да се удваиш, няма да се обесиш. Психолог и е трябвало на жената, не ортопеди. В края на краищата- естествен подбор. Лека и пръст, но следващия и живот изобщо няма да е лек.
 • Анонимен
  Отговор
  3 11:23  07.03.18
  Чудо голямо една луда по-малко.
 • агуш
  Отговор
  4 11:55  07.03.18
  Не трябва да се самоубиваш това не е смелост Смелост е да се бориш със трудностите
 • незнайко
  Отговор
  5 09:25  09.03.18
  Лека и пръс. Най после е успяла !!!

Напиши коментар:


Публикувай