1 808 7

Почина украински дипломат, дъщеря му рита и би медици

Мартин Христов

Дъщеря на дипломат от посолството на Украйна в София е нападнала с юмруци и ритници екип на "Спешна помощ".

Поредната агресия срещу лекари е извършена в мисията на Украйна. От Центъра за спешна медицинска помощ в София съобщиха, че екипът е бил забавен на входа на посолството от проверяващите и дипломатът, за когото бил подаден сигнал, че не е добре, е починал, предаде Дарик радио.

В момент на афект дъщеря му се нахвърлила върху медиците с юмруци и ритници.

Сигналът за влошено състояние на 39-годишен дипломат в посолството на Украйна бил подаден в неделя вечерта. Спешните медици са пропътували разстоянието от площад "Сточна гара" до кв. "Овча купел" за 10 минути, обясни Катя Сунгарска, говорител на столичната "Спешна помощ". Над пет минути обаче им трябвали, докато преминат проверките на входа на посолството, след които заварили пациента починал.

"Проследихме GPS-а на линейката, пътували са със сирени и светлини, за 10 минути са стигнали. Имало е забавяне 5-6 минути на входа, защото това е посолство и трябва да се извършват необходимите действия за проверка. В момента, в който екипът ни е отишъл, човекът е бил починал. Въпреки това нашият лекар е направил пълния обем реанимационни действия. Всичко възможно сме направили", обясни за случая Сунгарска.

След нападението от дъщерята на починалия, лекарят е извикал полиция.

"Униформени са дошли, извели са екипа. Искали са им обяснения, написали са. И от тук на сетне тези органи трябва да си свършат работата", поясни говорителят на Спешната помощ.

Спешният лекар и парамедикът нямат сериозни наранявания, не е ясно обаче каква е била причината за смъртта на дипломата. Коментар от украинското посолство до момента няма.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Патриот
  Отговор
  1 12:45  07.03.18
  Явно е там силно са се демократизирали!!!
 • Русенец
  Отговор
  2 13:30  07.03.18
  Украинските ФАШИСТИ - нежно наричани БАНДЕРОВЦИ са завладяли всичо в Украйна и са готови да докажат на целия свят колко са силни и непоколебими ! Доста ще си патим с тях !
 • Гост
  Отговор
  3 13:41  07.03.18
  Може да е ял пица...

  Коментиран от #4

 • 4 13:52  07.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Сенко
  Отговор
  5 13:57  07.03.18
  По гнусна нация от украинците няма на то свят,дори и изпечени екзекутори като ССовците са се отвращавали от тях. За,,неоисториятя,,им,която си е всъщност псевдоистория няма да говорим,не си заслужава. По скоро арест за украинката,която си е позволила да посяга на медици. Нали така действат и срещу обикновените граждани на та страна?Или се бъркам нещо????
 • гост
  Отговор
  6 16:30  07.03.18
  Чудно как дъщерята на 39 годишният дипломат пребила екипа на спешната помощ??? Тоя дипломат да не е РОМлянин?
 • RIDIK
  Отговор
  7 09:00  09.03.18
  Чудно, как от всяка случка правите политика. Явно момичето е било в нервен шок. При смърт на близък доста често роднини не се контролират. Но това на страна. Сега за Украйна. Всички поробени народи от руската империя са посрещали немските войски като освободители и веднага са предлагали услугите си в борбата с поробителя си. Кой е бил на чело на местните военни образувания - Бандера , Хуза или някой друг - няма значение. Руския ботуш, където и да стъпи - на изток, запад или юг веднага предизвиква всеобща "любов" . И това е от векове. Ако някой ми каже една държава от граничните на Русия, като включвам Китай и Беларус, където да обичат руснаците, ще го призная. И всичките страни са били "освобождавани" волю, неволю от нещо в даден исторически момент. Колкото до кои са фашисти и кои не това е въпрос, който намира отговор на базата на някакви елементарни знания по история. Другото е чисто руска пропаганда. Още - повече от 80 години след войната виждат във всеки, който не ги харесва - фашист. Водката, немотията, оскотяването , явната безизходица и липсата на цел, правят така, че Победата е единственото светло нещо в тунела. А вече сънуват и нови победи. Още 100 години ще шият военни униформи от WW2 и ще виждат фашисти около себе си. И без това са фетишизирали военните и оръжието. Не напразно ги наличат "Мианмар с крилати ракети".

Напиши коментар:


Публикувай