666 7

Добрев: БСП са отвън, драпат за властта

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Константин Карагьозов

"БСП ги няма на работа, те са пред Министерския съвет, драпайки към властта. Учудвам се, че не носят стълби, за да драпат по прозорците на Министерския съвет", отбеляза от парламентарната трибуната депутатът от ГЕРБ Делян Добрев по повод протестите срещу сделката за ЧЕЗ.

"Искате да внушите, че БСП не идва на работа, искате ли да доведем всички протестиращи тук?", заплаши Георги Гьоков от БСП.

На репликите от лявата част на залата Добрев отвърна: "По темата е, колеги, защото имам въпроси по темата към липсващи ваши депутати". Добрев отново попита защо и на това трето гласуване на закона срещу вторичното ограбване на КТБ Елена Йончева не присъства в пленарната зала.

"Предния път Йончева не беше в залата, за да гласува този законопроект. Да не се дължи, питам, не твърдя, на нейно притеснение, че тя е в конфликт на интереси по този закон, днес отново я няма", попита още Добрев, цитиран от "Стандарт".

"Въпросът ми е следният, задавам го вече един месец и не получавам отговор - каква е връзката на БСП с КТБ", попита депутатът от ГЕРБ и повтори тезата си за съдружието на Йончева с офшорка и за източването на банката.

В отговор социалистът Крум Зарков изрази възмущението си от начина, по който се води дебатът по ветото на президента. "Дебатът не е за кой какво е правил в КТБ, а е за ветото на президента. Второ, народните представители нямат основание да задават въпроси на други народни представители от тази трибуна, има други институции, където това трябва да се направи", скара се Зарков на Добрев.

А на председателстващия заседанието Емил Христов каза: "И за да е всичко ясно, моля напомняйте, че да твърдиш, че Елена Йончева е източила КТБ, е най-големият абсурд, изричан в това Народно събрание и трудно, дори и Вие, ще направите нещо по-абсурдно от това", скочи Зарков.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Русенец
  Отговор
  1 14:26  07.03.18
  Гнидата Добрев, който незаконно е депутат ще дава акъл ! Жалко, че е представител уж на младото и Демократично поколение родено и израснало след 1989г.
 • OOF
  Отговор
  2 14:28  07.03.18
  Е той Добрев уреди цялата си рода на работа сега говори за драпане за власт. Смешки и наглост.
 • 3 14:35  07.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Grip
  Отговор
  4 14:37  07.03.18
  Потреса още ли друса дупе в парламента! Да не те издруса тълпата
 • onq s konq
  Отговор
  5 14:50  07.03.18
  ДобрияJ стар ЧЕРВЕН БОКЛУК- САМО ПУШИ,НО НЕ ГАСНЕ:)
 • Morgoth
  Отговор
  6 14:55  07.03.18
  Ще дърпат, на тях това им е работата. Но не биха били успешни, ако вие не им подавате края който да дърпат.
 • 7 14:37  08.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай