1 254 5

Изгорял блок се сдоби със сметка за ток

При това сметките за декември и януари не се дублират

Светослава Ингилизова

Изгорял блок се сдоби със сметка за ток. По Коледа кооперация в Бойчиновци пламна, а хората от нея се спасиха по чудо. Повече от 10 семейства останаха без покрив посред зима и бяха евакуирани при близки и съседи.

След този кошмар ги сполетя нов шамар – получиха сметки за ток за януари, който обаче не са ползвали. Жена разказва, че за януари е получила 69 лева, в която влизат, както за изразходване на дневна, така и за нощна енергия. Любопитното е, че никой не живее в изгорелия блок, а до сградата достъп няма. Друга жена пък получила две фактури по 90 лева, съобщава Нова тв.

При това сметките за декември и януари не се дублират. Жителите на изгорелия блок са подали жалба и все още чакат. От ЕРП-то заявиха, че е допусната от страна на отчетника и хората няма да плащат тези сметки.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Изроди
  Отговор
  1 15:05  07.03.18
  Представете си как ни лъжат. Трябва да ги и, метем тия боклуци.
 • незнайко
  Отговор
  2 17:15  07.03.18
  Просто отчетника изобщо не е отчитал а е пишел данни от стари сметки! Това е всеизвесна практика!
 • барбарон
  Отговор
  3 22:47  07.03.18
  някой от вас умници направил ли си е труда да прочете какво пише на фактурата за платен ток и за срока на отчитане???ако са ги отчели на 2-и януари примерно , това се води фактура за месец януари която включва период от 2-и декември до 2-и януари и сега просто остава електромерното табло да нее изгоряло и ето ви решение на голямата загадка
 • CEZnaiko
  Отговор
  4 23:18  07.03.18
  Електромера е механичен и показанията му се виждат .Това което е потребено трабва да се заплати.Относно коментара на "изроди" това най вероятно е човек който никак не обича да си плаща сметките ,без значение за какво са .
 • Шаран БГ
  Отговор
  5 09:22  09.03.18
  След като е станал този пожар и хората са се изнесли, съответните служби / МВР, ВиК, Електроснабдяване,Кметството/ не са ли си свършили работата ? Което трябва да се изключи, да се изключи - което трябва да се обезопаси, да се стори !! Тези хора къде са ги получили тези сметки, на какъв адрес ? Най-лесно е да обвиним монополите /защото заслужават/, ама нещо работата нефела ми се струва !!

Напиши коментар:


Публикувай