7 Март, 2018 17:33 3 354 23

Сидеров: Валери обиди вярата, това е джихадистки акт

  • кирил-
  • патриарх-
  • волен сидеров

Изявлението на Симеонов по БНТ не беше съгласувано с мен и с Красимир Каракачанов. В това изявление Симеонов си позволи да нарече главата на най-голямата православна църква в света "лъжец" и "измамник". Аз не мога да не реагирам на това, тъй като съм вярващ човек и богослов. Това заяви Волен Сидеров в интервю за Блиц.

Да нападнеш патриархът на една православна църква за мен е равностойно на ислямистки и джихадиски акт. Категоричен съм, че Валери Симеонов трябва да се извини на руския патриарх, че го нарече "лъжец" и "измамник". Това са преки обиди, които най-големият враг на християнството не си е позволявал да изрече. Ако Симеонов не се извини, той ще потвърди себе си като враг на православието, т.е. на Бога. Тогава аз не мога да правя компромиси, каза още лидерът на "Атака".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    12 29 Отговор
    Сакън да не останеш без да не намесиш исляма...
  • 2 Реалист

    19 35 Отговор
    Валери каза истината за 2ро разредения кгбеец патриарх. Както казват комундетата религията е опиум за масите.
  • 3 българинъ

    34 22 Отговор
    Съгласен съм със Сидеров,че Валери Симеонов трябва да се извини и то незабавно!Защо?Защото никой не му е давал това право от позицията на поста си,да обижда православните и патриарха!Мнението на народа той не може да представлява,защото не го е питал.И има ли някакви доказателства,че патриарх Кирил е лъжец и измамник?Ако това му е мнението,то трябва да бъде доказано,а не да дрънка празни приказки,защото не му приляга на ранга на държавник.Е за това никой не ни обича.

    Коментиран от #19

  • 4 El comandante

    16 7 Отговор
    На бкп църквата никога не и е харсвала Ако съм на Кирил бих осъдил тва комунде
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 дядо поп

    14 23 Отговор
    А сидеров обижда българите.
  • 7 Нели

    24 16 Отговор
    Не Ви приляга, господин Симеонов! Извинете се незабавно
    Както на руския патриарх Кирил, така и на българския народ, когото представлявате!
    Много долу паднахте, няма как да Ви простим такова падение!
  • 8 66666

    12 8 Отговор
    това беше изявление само на религиозен човек / говоря за руския патриарх/ .
    Представяте ли си какво щеше да ни каже руския президент ако беше дошъл тук.
  • 9 681 БГ

    10 24 Отговор
    Ей сидирчо Руско мишко проклета ,ти си. Продажник
  • 10 Наблюдател

    10 20 Отговор
    Егати и вярата ако едно долно руско ченге е нейно олицетворение.
  • 11 Тарикат

    15 15 Отговор
    Ами патриархът да си гледа вярата, а не да се занимава с политика и фалшифициране на историята.

    Коментиран от #13

  • 12 дааааааааа

    15 3 Отговор
    Патриотите вече трудно мелят заедно. Затова Марешки бърза да се заяви като новия ПАТРЕОТ. Току виж го поканили на софрата. Но не разбира горкият, че тя май скоро ще се разтуря.
  • 13 Кукувци

    14 12 Отговор

    До коментар #11 от "Тарикат":

    Жалки, жалки хорица.....хулигани.
    Патриархът просто си е изпълнил дълга към народа си- казал това, което отдавна трябваше някой от Русия да им каже, на вашите велики правители.
    Честен и мъжествен човек, не се притесняваш да говори истината, която за част от вас е непозволителна розкош, за вас - груби, невъзпитани и сквернословци. Колко кал има в душите ви, която вие изливате под формата на мръсни думи, цинизми и клевети. На дъното сте.
    Слава богу не всички.

    Коментиран от #18

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 pompev

    4 1 Отговор
    Извини се бе,извини се be, Ама моля ви се госин Сидеров поне физически не ми посягайте
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Гггг

    3 2 Отговор

    До коментар #13 от "Кукувци":

    Има разлика между мъжко поведение и наглост
  • 19 Дони

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "българинъ":

    Какво общо има православието с думите на Симеонов.Той говори за един агент на кгб използвал институцията за лично обогатяване.А ти колко си българин да заемаш страната на " патриарха", ти си знаеш, сигурно си от тези дето си викат русофили.
  • 20 Гост

    2 2 Отговор
    Най са се засегнали ченгетата от думата "второразрядно" трябвало е да каже "супер топ" агент и всичко щеше да е точно. Просто излезе някой и им каза в очите: Не сме ви задунайска губерния да идвате и да тропате по масата.
  • 21 Stefko88

    2 4 Отговор
    Жалка работа щом такива смешници като сидеров ги защитават. Но така е потъващата партия се хваща за всяка копейка.....Много ме кефи оная снимка където се кланя на Кобзон до колана чак и прави 90 градуса прав ъгъл.....няма такъв израз на необуздана готовност да му лиже задника на когото и да е. Как изведнъж дотърча при руснаците помните ли, даже бяха малко стъписани и те не бяха виждали такава подлога , но после копейка по копейка нещата тръгнаха .... А как ги плюеше преди...Явно от миризмата на рубли е получил провидение Сидер ага.
  • 22 аве фюрер

    1 4 Отговор
    Сидеров ти си долнопробна платена от кремъл отрепка , безроден продажник и позор за България .
  • 23 Цар Вул

    0 0 Отговор
    Воленчо,Воленчо мама,ама ти счупи скалата на глупомера като плю по Валерко-посерко,а вчера почна да му лижеш задника,само и само да си останете в парламента и на власт!!Подозирам,не, а съм уверен,че от следващите избори няма да помиришете парламент и благинки до второ пришествие!А за Руския патриарх се погрижи ПРЕЗИДЕНТА и го постави там където му е мястото и то с достойнство и мъдрост!,а не като Вас с простотии!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове