1 809 7

Защо джендърмерията изяде боя?

Просто са лицемери. Говорят едно, правят друго. Крадат по навик, лъжат инстинктивно

Снимка: Shutterstock.com
Снимка: Shutterstock.com
Епицентър

Първо, защото ги мързи. Мързи ги, та ги боли. Не им се работи, въпреки добрите пари, които получават. Свикнали са да нямат съпротива срещу себе си, а това вече не е така. Хич не е така. И сега са объркани от това, че някой може да работи с цялото си сърце за една кауза, без да има заплащане и при това да го прави решително и за дълго време. Това принуждава джендърмеристите да бачкат много повече за същите пари както досега, а това явно не им действа вдъхновяващо. Мързи ги, както вече отбелязахме.

Това коментира за сайта „Епицентър“ Александър Урумов.

Второ, господарите им са допуснали тежки грешки в кастинга на джендърмеристите. Тези хора са изключително дезориентирани и духовно объркани по принцип, а в напечена ситуация като сегашната напълно губят самообладание. Единственото, в което ги бива е да ръсят обиди и измишльотини, което е крайно неефективно, тъй като не печели никаква обществена подкрепа. Хората по принцип са подозрителни към тях, а какво остава в тази „истанбулска“ офанзива, в която напълно паднаха и без това нелепите им маски. Така че шефовете на „джендърмерията“ да си направят сметката занапред дали изобщо си струва да се разчита на такива шматки. Пари на вятъра. Вярно, тези пари са или откраднати от нашия национален бюджет под формата на проекти, или са от финансови спекулации и измами, тоест – откраднати са от други национални бюджети. Така че - откъдето дошло, там отишло. Но все пак – никой не е щастлив да си хвърля парите на вятъра, дори и когато са откраднати.

Трето, нямат рационални аргументи в битката. Никакви. Как да обяснят на хората, че ще изкоренят традициите и така ще изчезне насилието. Че нали от такива изкоренявания на традициите я докарахме дотук?! Целият 20 век все изкоренявахме – първо комунизмът изкорени капитализма, после капитализмът дойде да си го върне на комунизма, и накрая стана ето точно тази манджа с грозде. Какъвто им беше комунизмът, такъв им е и капитализмът. И на всичкото това отгоре, точно сега се появиха някакви джендъри и шулцове, дето пак ще изкореняват! Ми то никакъв корен не остана в тая нашата страна! Това си казват хората. И джендърите копче не могат да им кажат, защото хората са си прави. А джендърите са си криви. И то много, много криви! Приличат на магьосници, на които вече не им работи магията. Не че преди им е работила, но просто никой не е обръщал внимание. Но това време свърши. Както изглежда, окончателно.

Четвърто, прозрачността им действа много зле, светлината ги притеснява неимоверно. Колкото повече ги осветяват, толкова по-зле се чувстват. Накрая ще вземат да се вкаменят, като тролове от „Властелинът на пръстените“. Да се притесняват от прозрачността точно тези, които непрекъснато говорят за прозрачност, та и непрекъснато проекти правят, и ненаситно бозаят от по няколко гърди? Да се паникьосват от светлината точно тези, които постоянно баят за откритост и ломотят против задкулисието? Какво не е наред?! Ами не, всичко си е наред. Просто са лицемери. Говорят едно, правят друго. Крадат по навик, лъжат инстинктивно. Джендърмерия. Дежурни шамани на всяка токсична идеология, която си плаща за услугите им.

Между другото, ще бъдат ли така нежни и добри повечето от тях да декларират своя публичен конфликт на интереси? Би могло да звучи така: „Аз съм продуцент в известно тв реалити и съм върл хомосексуалист. Поради това сред участниците в това тв реалити винаги има гей, лесбийка или транссексуален, или техни роднини, които адвокатстват на ЛГБТИ-интересите.“ И така нататък, примери има много.

Ще дочакаме ли да излязат и да си кажат - това е въпросът.

Пето, липса на креативност и ерудиция. Харизмата им е на депресарското ниво на фрустриран брюкселски чиновник-язваджия. Нямат нито едно спечелило симпатии тв участие, нито един впечатляващ тематичен анализ до този момент. Опитите да компенсират интелектуалният си дефицит със злоба, обиди и демодиран ПР им носят обратен ефект. Съвсем обратен. Обратността е естествено състояние при тях, разбира се, но не им върши никаква работа. Не че страдаме от това, просто го отбелязваме. Както отбелязваме и фактът, че точно това интелектуално безсилие в стил „Дойче-веле“ е същевременно и най-претенциозно. Комплекс на тежък нарцисизъм. В крайна сметка, скучно. Не става нито за четене, нито за слушане.

Шесто, пълно отсъствие на вътрешна убеденост, която заменят с прояви на истерия и омраза. Защото единствената им кауза е собствената им кариера. И не са готови да я изгубят в никакъв случай! А кариерата не само е доста ограничен идеал, а в техният случай именно тя е все по-заплашена! Защото срещу тези индоктринирани джендърмеристи са се изправили в защита на децата си достатъчно решителни хора, за които залогът е много повече от пари и кариера! И очевидно в своята решителност са готови да отидат много по-далеч от противниците си.

Седмо, защото тръгнаха срещу основата, срещу фундамента на творението! И презряха факта, че има един неограничен и всемогъщ Творец, Който е достатъчно силен да защити своето творение.

Е, какво тогава да направят джендърмеристите? Да отидат да се оплачат на господарите си?! И какво ще постигнат? Единствено домашно насилие, нищо друго. Като един местен пес от европейско значение, който първо го изпратиха тук, след което набързо си тръгна, после господарите му там го нахокаха и пак го изпратиха обратно тук, понеже иначе не можело да има втори мандат.

Немили-недраги в джендърски вариант /да ни прости Господ, че използваме такава литературна илюстрация/.

И как тогава може да се разчита на тези клети джендърмери?

Мъчат и господарите си, мъчат и себе си, мъчат и нас.

Това е положението, „истанбулско“ е положението.

Ето затова джендърмерията изяде този здрав бой и ето затова ще яде бой и занапред.

Защото това не е краят, това е началото!

България


Още по темата

 • Стачка с тенджери и тигани в Испания

  Стачка с тенджери и тигани в Испания

  Национална стачка на жените за 8 март в Испания. Още в полунощ стотици се събраха в центъра на Мадрид, протестирайки с тенджери и тигани, съобщи ...
  8.03.2018
  787
  2

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ? ? ? ? ?
  Отговор
  1 16:06  08.03.18
  КУ КУ.
 • юрист
  Отговор
  2 16:06  08.03.18
  Одобрявам тази статия, с изключение на изречението “...Публикувано във факти.бг: И презряха факта, че има един неограничен и всемогъщ Творец, Който е достатъчно силен да защити своето творение...“ Атеистка съм и не съм съгласна с него, но от моята камбанарийка това изречение може да звучи така: “Умишлено се опитаха да унищожат основите на обществото и неговият фундамент, а в такъв случай винаги се среща много сериозна съпротива от всички слоеве на обществото.“
 • Юююбряяяяя
  Отговор
  3 16:12  08.03.18
  Цялата тая дендърмарейщине е нагла и позорна. Конвенция измислена и сътворена в държава в която човешките права и правата на ония забулени същества отдавна не съществуват. Всичко е за да получат власт и пари от другите па които и да са те. Турция отдавна се домогва до устоите на нашата държава за да ни пороби за следващи 3 х 500 ама милост няма да име. тия си нямат на представа че ката ни прекипи ще им пари на задника яко!
 • толерантен
  Отговор
  4 16:29  08.03.18
  Ма никакъв бой не са изяли още! Бедна им фантазията какво ги чака тези нагли изчадия.
 • Браво
  Отговор
  5 16:34  08.03.18
  Много са нахални и кресливи, държат медиите, но и това не им помогна. Бай Сорос напразно си харчи парите.
 • Един
  Отговор
  6 19:21  08.03.18
  Да се държат нормално, да си живеят по- скромно джендърския живот, да не бъдат толкова нахални, и никой няма да се занимава с тях! Имат си всички права като останалите граждани. Какво повече искат, всички да показваме колко им се възхищаваме ли? Да им подражаваме с тъпите кичозни паради ли? Хайде стига вече! Имаме си достатъчно грижи!
 • Един от хората
  Отговор
  7 22:03  08.03.18
  Трябва да си живеят ,, ,,транссексуалният" животец и да не ръчкат в бедрата търпеливият българин,защото може да си спомнят с носталгия за огромната толерантност на измъченият Български народ в един по късен период на близкото бъдеще!!!!

Напиши коментар:


Публикувай