1 136 4

Мъж скочи от хотелската си стая, гонели го духове

Инцидентът стана във Велико Търново

Мария Атанасова

Клиент на великотърновски хотел шокирал персонала като скочил от прозореца на стаята си на втория етаж, защото го гонели тъмни сили. 22-годишният мъж си наел стая в хотела, платил си предварително и вечерта се прибрал в нея. Минути по-късно обаче, той се появил пред служителката на рецепцията, целия в сняг и помолил да му даде резервния ключ за стаята, тъй като неговият останал вътре, пише "Монитор".

Оказало се, че мъжът скочил от прозореца от височина 6-7 метра. За щастие, при падането той се приземил върху пряспа сняг, която омекотила удара и спасила живота му. На ошашавените служители клиентът най-спокойно обяснил, че бил принуден да се метне през прозореца, тъй като бил подгонен от зли духове, които искали да му напакостят.

Паметливи припомнят, че преди няколко години друг клиент на търновски хотел пък изправи косите на персонала, след като мъртво пиян реши да слезе от осмия етаж на хотела по външната противопожарна стълба и почти бе на път да го стори. За щастие, бдителен служител на хотела успя да види търсача на силни усещания и след кратка схватка с него го издърпа обратно в коридора на хотела.

Възрастни хора от старата столица пък си спомнят за случай още по времето на соца, който, за щастие, също се разминал без тежък инцидент. Мъж проследява половинката си, която влиза в един от реномираните тогава търновски хотели, разбира, че отива в стая на втория етаж и решава да я шпионира през балкона.

За да се добере до балкона обаче, той решава да се прави на алпинист и тръгва да се катери по терасите. „За щастие, докато е на първия етаж още, шпионинът пада и се измъква само с натъртен задник. В противен случай, ако бе стигнал до третия етаж и се бе изтърсил оттам, положението му никак нямаше да е завидно”, коментира бивш служител във въпросния хотел.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Toзи
  Отговор
  1 11:32  08.03.18
  На една бутилка ракия и мен ме гонят
 • 24334
  Отговор
  2 11:37  08.03.18
  Така така е на кило извънземни, раптори и динозаври ни гонят мдааааааааааааааааааааааааааа
 • Сенко
  Отговор
  3 11:52  08.03.18
  Ето това се получава от 5 процента бяло и 95 незнайния какви боклуци.Или чисто,или нищо!!!
 • Шмъркан
  Отговор
  4 12:09  08.03.18
  Що не му вярвате на човека ???

Напиши коментар:


Публикувай