1 631 10

Цветанов за 8 март вкара Нинова в кабинета на Иван Костов

Днес допълнихте биографията ми с нови, неизвестни факти, реагира лидерката на БСП

Венцислав Михайлов

Осмомартенски своеобразен "комплимент" отправи Цветан Цветанов към Корнелия Нинова. Цветанов я провъзгласи за зам.-министър на кабинета на СДС. Тя е била заместник-министър в кабинета на Иван Костов, провикна се от парламентарната трибуна лидерът на депутатите от ГЕРБ по време на стрелите, които си разменяха БСП и ГЕРБ за двамата си кандидати за шеф на антикорупционната комисия.

Самата Нинова от място в залата направи жест с ръка, символизиращ загуба на разсъдък. Вкарахте Корнелия Нинова в правителството на Костов, възмути се Георги Свиленски, а соцдепутатът Славчо Велков констатира, че Цветанов е демонстрирал "вопиюща политическа неграмотност". Днес допълнихте биографията ми с нови неизвестни факти - от симпатизант, член на СДС, вече и зам.-министър в правителството на Костов, реагира Нинова. Тя се изказа по адрес на Пламен Георгиев, кандидат, издигнат от ГЕРБ и ОП за шеф на Антикорупция, като заключи, че е наясно, че изборът бил предрешен, социалистите не се заблуждавали, но ключовата дума била "доверие".

Не ми е приятно да говорите от името на целия български народ, можете да говорите от името на вашата партия, скочи Тома Биков. И я посъветва да говори само от името на своята партия БСП.

Двете партии се обвиняваха взаимно, че кандидатите им са политически обвързани - единият е бил зам.-министър на правосъдието в кабинета на ГЕРБ, а другият общински съветник и издигнат после на поста на комисията за конфликта на интереси от президента Първанов.

Да бъдете така красива, усмихната и позитивна пък й пожела Лъчезар Иванов от ГЕРБ, като й отправи забележка, че нарекла антикорупционния закон "куц", още преди да започне антикорупционният орган да работи. Правите внушения на кандидата, още не е избран, как градим доверие към институциите и една нова структура, на която цялото общество разчита, възмути се Лъчезар Иванов.

Йордан Цонев от ДПС пък реагира, че парламентарният шеф Цвета Караянчева е трябвало да отправи забележки и към Корнелия Нинова, и към Тома Биков заради спора им. И цитира Конституцията, че народните представители представляват не само избирателите си, но и целия народ.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ПЕЕВ
  Отговор
  1 12:29  08.03.18
  ТАЗИ ЖЕНИЦА ТАКЪВ Б.Б.Б.БУКЕТ ЗАСЛУЖАВА Ч Е НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ПОКАЖЕ.
 • ПЕЕВ
  Отговор
  2 12:47  08.03.18
  СТАВА ВЪПРОС ЗА КУРНЕЛИЯ.
 • 3 12:48  08.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • раз два, раз два
  Отговор
  4 12:52  08.03.18
  Цвичката е джентълмен, мнооо прост джентълмен, пардон джендърмен !

 • Мек Член
  Отговор
  5 12:56  08.03.18
  Абе ма с фотошоп ли му изрезвате нослето на Цвинокио.Тоя се умаза от лижи.
 • 6 14:50  08.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 7 15:17  08.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 8 15:21  08.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Бацо
  Отговор
  9 15:38  08.03.18
  Тоя ченгесарник се умаза.Такава простотия не съм виждал.Ти си срам и за твойте деца.
 • 10 21:45  08.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай