847 1

16-годишно момче с 8 шева на главата след роднински бой

От полицията са разпитали всички пострадали, по случая е заведено и следствено дело

Венцислав Михайлов

16-годишно момче е с осем шева на главата след скандал между роднини, които от години спорят за имот.

Напрежението между тях ескалирало в събота следобед в столичния кв. “Враждебна”, съобщи в. "24 часа".

Версиите на двете страни в скандала се различават и МВР ги изяснява. Знае се, че след запой баща и непълнолетният му син са се скарали с роднини. Последвала размяна на удари и пред полицаи всеки се жалел, че е нападнат и бит. След мелето бащата се обадил на тел. 112.

Той бил стар познайник на МВР, често засипвал полицаите с най-различни жалби, твърдят запознати. При пристигането на полицията в събота роднините отново влезли в спор кой е предизвикал скандала и какво е станало след това. Всички били отведени за преглед в ИСУЛ. Заради травма на главата 16-годишният бил зашит с осем шева. После той и баща му били освободени от болницата. Малко по-късно обаче двамата отишли в “Пирогов” и бащата обяснил, че младежът е припаднал.

От полицията са разпитали всички пострадали, по случая е заведено и следствено дело. Засега няма задържани, защото от противоречивите показания на роднините не се разбира кой е подстрекател на скандала и кой е нападнал първи.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Ромул
    Отговор
    1 10:49  12.03.18
    Крайно време е да се оборудват десет ,,линейки" със специално оборудване и предназначение.Когато има такива ,,мероприятия" по махали и катуни ще може едновременно да се оказват до три спешни услуги накуп.Така и ще може да се извършват по евтини и по рентабилни услуги за неосигурените примати и тежестта върху бюджета ще бъде по малка!!

Напиши коментар:


Публикувай