25 Март, 2018 17:08 14 065 26

Хаос! МВР блокира Варна заради Ердоган

  • ердоган-
  • варна-
  • полиция-
  • блокада

Службите не казват кои улици ще бъдат затворени

Хаос! МВР блокира Варна заради Ердоган - 1

Ден преди срещата на върха във Варна службите са на крак.

От МВР обявиха, че до последния момент няма да бъдат оповестени улиците, които ще се затварят, както и конкретният маршрут до резиденция Евксиноград, предаде Нова телевизия.

Морската столица е домакин на разговорите между турския президент Реджеп Тайип Ердоган, премиерът Бойко Борисов и лидерите на Европа Жан-Клод Юнкер и Доналд Туск.

Очаква се срещата на върха да премине под знака на разговори за пари и бежанци. Ердоган заяви, че ще поиска оставащата сума от обещаните му 3 милиарда евро, за да държи сирийските бежанци в Турция.

От своя страна, председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер обяви, че проблемите между ЕС и Турция не спират да се увеличават, но Европа желае да укрепи сътрудничеството с Анкара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    41 10 Отговор
    Защо заради Ердоган а не заради Юнкер ???

    Коментиран от #7, #23

  • 2 Ден на траур

    45 24 Отговор
    Най-добре е да обяват ден на траур. Убиецът на хиляди хора в Турция иде на посещение. Симулира преврат за да се саморазправи с противниците си. А Борисов му целува ръка и се умилква. Ей, това контрабандата какво ли не прави с хората

    Коментиран от #9

  • 3 onq s konq

    27 4 Отговор
    За какъв "хаос" във Варна може да се говори В НЕДЕЛЯ И ИЗВЪН ЛЕТНИЯ СЕЗОН?И ЗАЩО И НА КОГО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОПОВЕСТЕН МАРШРУТА ЗА ПРИДВИЖВАНЕ?А какво е "МУХОСЛОН" в новините?Ами просто е-прави се от мухата слон.Чрез кръстосване.Ама не е лесно!:)

    Коментиран от #8

  • 4 ФатмакЪ

    30 2 Отговор
    То във Варна си е хаос и без Ердоган, МВР могат само да го институционализират, както само те си умеят.
  • 5 Uflaf

    24 0 Отговор
    То е ясно ,че става въпрос само за пари. Техните си пари. Ма да си водят и зъболекарите за да им сложат пломби след дупките на Варна. Вярно ,че няма за какво да обявяват маршрут .Без много дупки е един.
  • 6 Салам Алеко

    15 13 Отговор
    Дърт Вейдър идва с две имперски совалки, и носи баклава и чам фъстък!
  • 7 ххх

    12 3 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Хасане,така статията ще е четена много повече,иначе с друго заглавие няма да е "новина"
  • 8 Варна

    20 0 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Хаос защото заради мутрите и техният терен до "Стара Гара" сега удължават булевард Левски и той ще пресича почти всички главни артерии. Така че сега бул. Левски който е много натоварен е разкопан, по бул. Владислав в района на автогара също, бул. Сливница също, а околовръстните шосета за нищо не стават. Приморски също е разкопано. Така че утре като затворят пътят Летище- Владислав-Мария Луиза и после пътя Варна - Дружба... - В градът ще е тотално запушен.
    А какво да разправят къкъв ще е маршрута като той е абсолютно ясен заради ремонтите!
    Приморски -нестава, Левски не става, околовръстното не става, Сливница- нестава... - Остава Владислав , Мария Луиза, Винса- Спорна Зала и Почивка - Св. Константин и Елена. Втори вариянт е да мине през 8-ми приморски след общината, но едва ли.
    А като се има в предвид, че искал Ердо да мине през джамията, която в крайна сметка е една... - Маршрутът е абсолютно ясен.
    Ще не ще ще мине през центъра.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Джвръъъц

    25 0 Отговор
    Наште куки от пренатягане, да не се изпозастрелят утре. Призовавам гражданите да си седят вкъщи за по- безопасно!
  • 11 Ти си се объркал

    14 8 Отговор

    До коментар #9 от "ххх":

    Кое не е вярно: 1. с десетки хиляди арестувани. Десетки убити без съд. Съмнявам се всичките тези хора да са виновни (ако превратът не е инценировка); 2. Очевидно е, че Борисов му се покланя непрекъснато (символично целуване на ръка); 3. Потърси за контрабанда на български цигари от Пеевски и Борисов през Турция. Добави и агресията в Сирия. Това ли приятелят на България

    Коментиран от #13

  • 12 jambazina

    21 2 Отговор
    Хайде евроджендъри, приготвяйте ибриците, че на султана душевните му граници непрекъснато растат, докато вие се чудите как да крадете и да лъжете и на кой господар как да угодите...
  • 13 ххх

    10 4 Отговор

    До коментар #11 от "Ти си се объркал":

    Отговарям само за първото:не вярвам на"медиите"за обективността им относно процесите в Турция,няма как"абсолютно невинни"да попаднат в зандана,не се влияйте от"обективността"на някои медии.
    Другото 2-3 го оставям на фантасмагории те на хората от форума.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Пророк

    13 0 Отговор
    Най-голямата тайна. По Варненчик, катедралата наляво по Мария Луиза и след това десен на Сливница и ляв по Княз Борис. На бас се хващам.
  • 16 Bozkurt

    11 17 Отговор
    Eрдоган е велик главнокомандващ няма втори като него

    Коментиран от #18

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Реджепчо да внимава да не поеме го

    5 3 Отговор

    До коментар #16 от "Bozkurt":

    Ердоган се мисли за Хитлер, но скоро ще смуче близалки и то мощно. Защото се ежи че ще пусне бежанците, ама а ги пусне! А Европа го навре в миша дупка после. Има защо да се е съгласил и извън парите да са при него. Има шубе и знае тоягата как ще заиграе.
  • 19 ЗАНКО

    9 7 Отговор
    НОРМАЛНО Е ДА ГО ПАЗЯТ ПРЕЗИДЕНТ Е НА МНОГО МОГЪЩА ДЪРЖАВА И НАШ СЪСЕД !!!
  • 20 Бай боздугана

    4 1 Отговор
    Хасанчо батко асенчо качвай се на втория самолет на авера ти ердоганчо има свободни места в тоалетната не си готвач не си.охрана можеш нещо друга работа да свършиш
  • 21 Няма значение

    2 0 Отговор
    Да ги качат на един хиликоптер и няма да се създава хаос
  • 22 Бай СТАВРИ

    3 1 Отговор
    Що не дойе и у враца та да ниоправят пътищата. Ние ще го посрещнем както се подобава на гост с 200 чевермета и хубави кючекини. Ама ще си поукрасим малко града и ще оправим пътищата. Е сега у варна, че то нито е сезонът нито са по и най . Защо във варна ?
  • 23 Гост

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Защото това е султана на Б-я. А София е турски санджак.
  • 24 vasik atanasova

    3 0 Отговор
    на горе към резиденцията позакърпиха дупките
  • 25 Патриот

    2 0 Отговор
    Утре шофирането във Варна ще е романтика и отпътуването също.
    Обаче дали заради Реджеп, Бойко или другия Денди-педни е спорен въпрос.
  • 26 Димитър222

    4 1 Отговор
    Аз мисля, че точно България не е мастото за тази среща, ако погледнем назад в историята ни.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове