Last news in Fakti

20 Април, 2018 10:48 1 183 26

Цветанов: Ясно е, че президентът гледа на Изток и саботира модернизацията на армията

  • цветан цветанов-
  • кснс-
  • ес-
  • нато-
  • русия

След КСНС между Цветанов и Румен Радев избухна поредния задочен спор

Цветанов: Ясно е, че президентът гледа на Изток и саботира модернизацията на армията - 1
Снимка: bTV

За всички е ясно, че президентът гледа на Изток, че той саботираше процесът за модернизация на армията в България”, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

На КСНС между Цветанов и Румен Радев избухна поредният задочен спор. Според лидерът на ПГ на ГЕРБ предложеното от президентството становище на КСНС е съдържало изводи, несъвместими с членството ни в ЕС и НАТО.

От „Дондуков 2” определиха твърденията на Цветанов като манипулативни и публикуваха работната версия на становището.

„Ако направите съпоставка с проекта, който беше прочетен от президента, и становището, пуснато по-късно, ще видите, че те говорят за позиция, която кореспондира с тази на Русия”, коментира Цветанов в студиото на „Тази сутрин”.

„Реакцията, както моята, така и тази на министъра на външните работи, беше спонтанна. Всички, които бяха там от президентството, усетиха, че са направили голям гаф”, каза Цветанов.

На въпрос дали страната ни е била уведомена предварително за атаките на САЩ, Великобритания и Франция в Сирия, Цветанов отговори, че сме били уведомени.

По повод критиките от вицепрезидентът Илияна Йотова, че Цветанов само критикува и ругае президента, той отговори, че ще продължи да го прави, ако Радев се отклонява от единствения ход за перспектива и развитие за България.

„Моята работа като народен представител е да изразявам мнение и да отстоявам евроатлантическите ценности. Аз никога не съм приклякал, за да целувам ръка на представители на чужди вероизповедания”, коментира Цветанов, визирайки празненствата за 3 март с участието на руския патриарх Кирил.

Той припомни и репортажи за президента Радев, които бяха направени в началото на президентската компания, според които той е финансиран от социално слаби лица.

„Това е мрежа за тъмно финансиране на кампанията, която действително трябва да бъде осветлена и да видим на каква база БСП за взели решението да номинират Радев за президент. Не остават съмнения, че той е зависим от други държави”, категоричен е Цветанов.

По повод вътрешните различия по темата Русия, Цветанов коментира, че не е много редно и удачно Волен Сидеров да празнува рождения си ден в Крим.

„Въпреки тези различия, ние правим това, което е полезно за страната ни и не се отклоняваме от европейския курс”, допълни Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ коментира, че той подкрепя изцяло действията на българските институции, но въпреки това докато няма осъдителна присъда кметът на кв. „Младост” Десислава Иванчева е с презумпцията за невинност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 начо

    8 29 Отговор
    фатмака е московски шпионин

    Коментиран от #13

  • 2 кобрети

    41 4 Отговор
    Най ми е кеф КОМУНИСТ МИЛИЦИОНЕР да ми говори за демокрация и евроатлантически ценности....
  • 3 vvvvv

    35 3 Отговор
    Ужасно ченге-милиционер. Нагъл до безкрайност. Явно той ще отстоява новите опорни точки. Бойко не смее.Много е уязвим.
  • 4 kick

    36 4 Отговор
    Цв.Цв. мишок грозен, не знам кой къде гледа, ама ако знаеш колко си жалък и смешен, като се опитваш да демонстрираш интелект няма да излезеш пред камера изобщо!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Eee

    20 5 Отговор
    На изток е бъдещето,много правилно гледа.
  • 7 киро

    18 1 Отговор
    Тоя цв-цв говори неговите си тъпизми, кой му вярва? Кой да му обърне внимание на горкия, като всичко е насрал на навсякъде в България с неговата, на всяка цена проамериканска пробивност. Сега иска да изцапа и президенството.
  • 8 малоумник

    19 3 Отговор
    Другарю, Борисов, спри това лаещо човече. Понеже се чувства безнаказано и говори глупости и простотии. Превърнахте политическото пространство в селска кръчма. А тоя не миряса, за най неграмотните стана ясно как тъща и сват му купили апартаментите. Вие, ще върнете социалистите на власт, но тогава ние ще поискаме нови прокурори и разследване на цялото ви управление.
  • 9 Чакаййй

    12 2 Отговор
    За кво ни е армия, след като СЪЩ имат бази в БГ? Нима те няма да ни пазят и използват базите ни за лична изгода срещу нашия интерес??
  • 10 ПЕЕВ

    6 27 Отговор
    ТОВА НЕ Е ПРЕЗИДЕНТ А МАРИОНЕТКА.

    Коментиран от #14

  • 11 гамена

    23 3 Отговор
    Този е Ц.Ц. абсолютен кърлеж и крадец - екстра класа
  • 12 анонимен

    2 13 Отговор
    Господа от ГЕРБ би следвало да задействате държавния апарат, за да може БСП да се научи на закони и държавност :)
  • 13 Бачо

    12 3 Отговор

    До коментар #1 от "начо":

    Милиционера е вашингтонски шпионин !
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 bbobob

    10 3 Отговор
    Говори най - коромпираният човек в страната, дету му носят чак месо от кланниците за рушвет....
  • 16 бббббб

    10 2 Отговор
    Каква модернизация !?!?!? Преди 89-та имахме модерна и силна армия .Сега само министерство с ръководни служители без войска и техника ,за да източват бюджета и замазват очите на народа.
  • 17 С ТРИЦИ - МАЙМУНИ

    7 2 Отговор
    УВОЛНИХТЕ, УНИЩОЖИХТЕ, РАЗРУШИХТЕ, ОГРАБИХТЕ, РАЗПРОДАДОХТЕ АРМИЯТА И СЕГА ОТНОВО ЩЕ Я СЪЗДАВАТЕ ? ТОВА Е НАЦИОНАЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. А ПАРИ ОТ КЪДЕ ? ЦВЕТАНОВ Е МОШЕННИК ! ТОВА ЗА КОЕТА ТАЙ НАСТОЯВА НОВИ ЗАЕМИ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА НОВА А.МИЯ Т.Е. ОГРОМНИ С.ЕДСТВА ЗА ЦЕЛТА И ОГРОМНИ СДЕЛКИ , КРАЖБИ И КОРУПЦИЯ. КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ? ПЕНСИОНЕРИТЕ ! СЪД ! ЧАУШЕСКУ ! КРИМИНАЛИ СЕ ГАВ.ЯТ С ДЪ.ЖАВАТА И НАРОДА. ВЪН ОТ ЕС И СЪЮЗ С РУСИЯ ! ОТ ТАЗИ АЦИОНАЛНА ШАЙКА - БЪНДА И ЕС - НАМА ПРОКОПСИЯ ! ВЪН ОТ НАТО И СЪЮЗ С .УСИЯ АКО ИСКАМЕ ДА НИ ИМА !
  • 18 someone

    11 2 Отговор
    Цвъки виден платен атлантико, отдавна мойто момче трябваше да си в затвора не да ми се правиш на правораздавател кой какво правел.
  • 19 someone

    5 2 Отговор
    Цвъки виден платен атлантико, отдавна мойто момче трябваше да си в затвора не да ми се правиш на правораздавател кой какво правел.
  • 20 гост

    7 2 Отговор
    Цъвти защо те е яд на президента , как пък едно смислено и конструктивно предложение не чух от теб , какви са тези обвинениия че гледал на изток , ти на къде гледаш на север ли , нали и ти си българин , защо не работиш за България.
    Тока защо не е безплатен ?
  • 21 ЗАКУСКАТА ВЪВ ВАШИНГТОН СКЪПА ЩЕ ИЗЛЕ

    8 2 Отговор
    ЗА ВЪЖЕ ПИТАШ ? ЩЕ ГО НАМЕРИШ !
  • 22 ХУБАВ ВРАТ ИМАШ ЦВЯТКО

    5 2 Отговор
    ХУБАВО ЩЕ ТИ СТОИ ВРАТОВРЪЗКА КАТО НА БЕРЕЗОВСКИ !
  • 23 Варна

    6 2 Отговор
    На Цецо до година му изстива молитвената закуска в Белият Дом! - До година по време на закуската Цецо ще закусва с чепа на посланика на ул. Козяк
  • 24 Ник

    8 2 Отговор
    Всеки път съм щастлив да чуя, как Президентът му го "набива тънко " на физкултурника и разбира се на селянина от Банкя, който ще се просна по шевовете от яд, че има човек, който може и да не е на тяхна страна.
  • 25 Майор Костов

    4 2 Отговор
    Toзи тъпоъгълник Цв.Цв,ако го накарат да изброи поне 3-4 "Евроатлантически ценности", ще мига на парцали като някой мишок. Едвам изтрайвах рязания еничар Местан да ги повтаря до втръсване и сега тоя пое щафетата. Да не говорим колко е прост Цв.Цв и само като се замисля,че тоя коли и беси в цялата държава,смятайте в каква страна живеем....

    Коментиран от #26

  • 26 Венци

    3 2 Отговор

    До коментар #25 от "Майор Костов":

    Евроатлантически е нещо като Атлантида! Някой са чували за това, но никой не знае всъщност какво е!? Явно от там излиза, само са добавили Евро за да има стойност!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове