29 Април, 2018 09:25 10 881 47

Всички трябва да плащат здравни осигуровки, не само работещите!

  • здравни осигуровки-
  • таня андреева-
  • нзок
Всички трябва да плащат здравни осигуровки, не само работещите! - 1

Балансът в системата не е в това да се търси пропорционалност между здравето и парите. Приоритет трябва да бъде пациентът. След като лекарите си свършат работата, може да се калкулира колко струва това на болниците, каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по Канал 3 бившият министър на здравеопазването д-р Таня Андреева.

Смъртта на жената с аортната клапа, която е нямала пари да плати за нея, е частен случай, но той се случва вече често в държавата. Поне половината от пациентите трябва да доплатят своето лечение. Тази система с една здравна каса, не може да продължи по същия начин, категорична е тя.

По света вече не се говори за пари, а за качество на здравето. Всичко това се постига, когато качествено лекарите си свършат работата. Аз бих поставила въпроса от другата страна и той се състои в това, че все повече ние, работещите хора, поемаме тежестта на социално слабите и тези, които не могат да плащат здравните си осигуровки. Ако моделът е солидарен - трябва всички да си заплащаме. Сериозната група са тези, които държавата ги осигурява на много ниски пари. Когато една държава вижда, че изнемогва, трябва да помисли за нов модел на финансиране, категорична беше тя.

Освен НЗОК трябва да има и други фондове, които да покриват нашето здравеопазване. Аз почти не познавам човек, който да не си е доплащал за болнична помощ. Непрекъснато се усеща пресиране на държаните болници, в които минават 2/3 от пациентите, заяви още Анреева.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    95 7 Отговор
    Всички ама за електората на Герб не важи демек ромите. Даже и те да почнат да внасят пак няма да стигат защото здравната каса е продънена каса всеки краде от нея без контрол и 100 милиарда да влизат пак няма да има.

    Коментиран от #10

  • 2 Расулюлах

    75 2 Отговор
    За ко да плащам?кат ида на болница и викат даи кат ида насекъде викат даи и за ко да давам?да има за министъра и обкръжението им да крадат и мангавите да имат 15 чавета и на 25 да са вече баби ли?
  • 3 Disela

    62 4 Отговор
    Оправите си здравеопазването тогава критикувайте хората.
  • 4 Bahti

    77 4 Отговор
    Или ги измитаме или Умираме. Просто е.
  • 5 Леонардо Да Винчи

    61 2 Отговор
    Никога не съм плащал и немам намерение разпиляхте тоя народ мошенници
  • 6 ИВАН

    34 1 Отговор
    Никакво плащане - от никой, здравеопазването е абсолютно безплатно, а и защо да се стига до лекарска помощ, когато хората са си здрави - държавата се грижи за тях.

    Коментиран от #47

  • 7 ТРОПЧО

    58 1 Отговор
    И ЩО ДА ПЛАЩАМЕ МА ТАПАНАРКЕ ДА ЛЕКУВАМЕ ЦИГАНИТЕ ЛИ И ДА ПЛАЩАМЕ КАТО ИДЕМ В БОЛНИЦА ПАК ПЛАЩАМЕ ЕИИИИ МНОГО СТЕ ХИТРИ ЕИИИ НЕ ПЛАЩАИТЕ АКО МОЖЕТЕ ДА ГО ИЗБЕГНЕТЕ САМО КОЛИ СИ КУПУВА НОИ И РЕМОНТИ ЛУКСОЗНИ СИ ПРАВЯТ А НИИ ДА ПЛАЩАМЕ ООООО ЧАКАИТЕ НЕ ПЛАЩАИТЕ БРАТЯ КВОТО МОЖЕ НЕ ПЛАЩАИТЕ СТИГА С ТЕЗ ПЛОСКИ ЛАЖИ ГЕРБАДЖИИСКИ САМО РЕКЕТ В ТАЗ ДЪРЖАВА ИЗЗЕХА ФУНКЦИИТЕ НА МУТРИТЕ ОТ 90 ГОДИНИ САМО ЧЕ ЗАКОННО ВАЩТА М..А
  • 8 Коментар

    63 1 Отговор
    Здравеопазването ?
    Плащаш-ОСИГОРОВКИ ЗДРАВНИ
    Плащаш- На Рекетьора Джи-Пи
    Плащащ-На Специалиста
    Плащаш-За Изледването
    Плащаш-20%ДДС Върху Лекарствата
    ЗА ЕДНА И СЪЩА УСЛУГА ПЛАЩАШ 5 ПЪТИ.
    ВАЖНОТО Е ДА Е ПО МАЛКО ТА ДА НЕ СЕ УСЕЩА.А НЗОК ПАК Я ИЗТОЧИХА🤗
  • 9

    47 0 Отговор
    След като закона позволява на лекаря да е ЕТ- то той мисли като търговец и търгува в вашето здраве.Търговец като търговеца на домати, мебели или автомобили. Тава е най-доброто решение на съвременния капитал. Или плащаш или умиращ.
  • 10 Гербестан

    55 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гого":

    Много точен отговор циганите тези които реално държат Борисов на власт са освободени от здравни осигуровки, данъци и пр., но пък имат права !
    В България абсолютно е "болен здрав носи" !
  • 11 Луд

    44 1 Отговор
    Ще плащам,га циганите си платят техните осигуровки
  • 12 mitko kulturista

    35 4 Отговор
    Здравеопазването трябва да е безплатно за всички Български граждани!
  • 13 Станисав

    41 1 Отговор
    Едно само е пропуснала да каже - че здравеопазването трябва да е безплатно за всеки, който плаща! Защо ли когато стегнем до момента, да си свършат пълно работата тея, които искат всички до им плащаме - въобще не виждаме резултати от тях?! Май пак трябва някаква революция...

    Коментиран от #14

  • 14 Нормален

    8 39 Отговор

    До коментар #13 от "Станисав":

    Като прочетох тъпите коментари, разбрах защо не останаха лекари в тази загубена държава. Скоро и за гипсиране на ръка ще трябва да ходите до Турция, тъпунгери. Тогава ще ви е съвсем безплатно.

    Коментиран от #25

  • 15 Да де

    31 3 Отговор
    Всички. Работещите сами, а за безработните, държавата трябва да плаща. От къде да намери безработният да плаща

    Коментиран от #27

  • 16 boticha

    28 2 Отговор
    Аман от саморасляци...пфууу.Министърка,колко опит има,колко деца е отгледала,как си е завършила образованието,как попадна в правителството,защо умните и мъдрите не се борят за власт а само тъпунгерки,защото един път като откраднеш,после е лесно ....какво да говорим ....Крумее Крумеее,къде си?
  • 17 Арис

    31 0 Отговор
    Тази леля от БСП да не се прави на улава била е министър на здравеопазването , а незнае , че по закона за здравното осигуряване при т. н. солидарен принцип държавните служители , магистратите , полицаите , военните и пожарникарите не плащат здравни осигуровки ползват здравни услуги в т.н. ведомствени болници под названието контингент и изяждат паричните фондове на НЗОК събрани от най-бедните работещи .На техният гръб лежат и братята цигани заедно със самоосигуряващите се милионери на минимална работна заплата.
  • 18 Валя

    27 0 Отговор
    Ама г-жа преди 2 год. съобщихте че до година ще предприемете мерки за здравеопазването,като например декапитализация,още чакаме и все още ни карате да плащаме,да бъдете изметени ли чакате....-Всеки от вашия калибър щом спомене че народа трябва да плаща трябва на секундата да бъде изметен,и обвинен в терор над сънародниците си
  • 19 Иво

    21 1 Отговор
    Измамници,кога ще бъдат персонални здравни сметки като в ЕС.
  • 20 Ахаха

    37 0 Отговор
    Никой не трябва да плаща здравни вноски!!!! Болниците са пълни с цигани, които имат пари, но не плащат здравни!!! Циганите точат касата по 3 начина - 1вия е чрез неотложна спешна помощ, 2рия е чрез пенсионната възраст, 3тия е като взимат талони на името на безплатно лекуващите им се деца. Свидетел съм как цигани-гласоподаватели през зимата ходят в болници за да ядат безплатно, да се къпят безплатно и да стоят на топличко!!! Когато нормален човек плаща здравните си вноски и поиска помощ, тогава му казват или да плаща допълнително или го оставят да мре!!! Ето това са здравните вноски -- болен здрав носи!!! Утрепаните от работа нормални хора издържат едни изверги!!! Другите , които източват здравната каса са чиновниците, които не плащат вноски, но получават най-скъпите лечения!!! Освен това в малките градове където няма болници или качествена апаратура защо да се плащат вноски??? Например от Рибарица докато отидеш в СФ не само губиш време, но и пари!!! Здравни вноски трябва да плащат само работници и то само от големите градове като Сф, Плд, Варна, Плевен, СТЗ, Бургас, Блг, Кърджали и така. А тоя простотиь за частните каси е ясна, нищо няма да промени в здравеопазването, просто парите ще отиват в джоба на едни бандити, а хората ще бъдат оставяни да мрат, за да пестят парички и да имат повече печалба от своята частна каса. На тия гн*сни мутри не трябва да се вярва и квото предлагат е измама
  • 21 Андрей Николов

    20 3 Отговор
    Нищо не плащам! Колата ми е на инвалид писана, заплатата ми си я взимам на ръка, като се разболея си плащам на лекаря пак на ръка. Излиза ми в пъти по-евтино! Осигурявам се като си купувам злато със заделените пари и да ви кажа много ми е добре така! Успех на всички, които хранят това подобие на държава!

    Коментиран от #41

  • 22 Ахаха

    20 1 Отговор
    От здравните вноски влизат 500 милиона в касата, а държавата дава 3.5 милиарда за здравеопазване!!! Така че да не мамят, че вноските са ОСНОВАТА НА ЗДРАВНАТА СИСТЕМА!!! 1 милиард от парите отиват за ДЖИПИТА и СЧЕТОВОДСТВО, които реално нищо не вършат. Тези трябва да се махнат, а не да се увеличават вноските!!! Целта на тая измислена докторка Танчето е с нейните приятелчета-мафиотчета да създадат частни каси, които да ограбват и да оставят хората да умират, вместо да им плащат леченията!!! Частната каса няма да помогне, А ЩЕ ПОМОГНЕ ПРЕМАХВАНЕТО НА ДЖИПИТА И ВЪВЕЖДАНЕ НА ЕЛЕКТРОННА ЗДРАВНА КАРТА. Да направят солидарен данък за фирмите и те да плащат на циганите, а не бедните хора, защото фирмите са тези , които тровят хората и печелят на гърца на народа. Ама на Танчето не й отърва да пращат фирмите, за нея народа трябва да плаща всичко
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Вонави

    14 1 Отговор
    А по каква логика аз си плащам осигуровките,за да се лекува Сульо и Пульо в частни болници?здравните ни осигуровки ТРЯБВА да отиват САМО в държавни болници!
    Същото се отнася и за частните училища и университети.
    По този начин ще се осигури добро здравеопазване за всички ни,ще се инвестира в държаните болници (и училища),а баровеца като иска частна клиника-да иде и да си плаща.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Аз Варна

    18 0 Отговор
    Нека министър Андреева да ни каже кои са другата половина на които държавата плаща здравните осигуровки.Аз предполагам ,че са от една малцинствена група и питам-защо госпожо Андреева се плаща на тях,а на безработните,на учениците ,които завършват(преди да си намерят работа),студентите-трябва да се самоосигурят.От къде да има един безработен да хвърли едни пари от пусто в празно?Защо като отиде при джи пи(джоб парасъ) ,здравноосигурен човек трябва да плати потребителска такса?Ще позволите ли това безумие таксата да се увеличи и човек да не може да си позволи да отиде на лекар,от там по клинични пътеки,защото на всякъде те гледат в ръцете.До кога ще съществува това недоразумение Здравна каса ?Трябва нов модел определено,но или всички да плащат или никой.От лекарско безхаберие,хората ще започнат да умират по улиците.
  • 27 Станисав

    14 0 Отговор

    До коментар #15 от "Да де":

    Спре ли се безразборното крадене в системата (цялата, а не само недоразуменията и кражбите в НОИ) - ще има пари и за работещи, и за лекари, и за дежа, и за старци (базовите безработни). И сега в системата потъват като цяло огромни пари, но - само потъват...
  • 28 анонимен

    2 14 Отговор
    Нормално е всички данъци към държавата да се плащат независимо дали си трудово осигурен или не. В противен случай осигурителните каси и общините нямат средства да покрият своите задължения към населението на България.

    Коментиран от #29, #30

  • 29 Станисав

    11 0 Отговор

    До коментар #28 от "анонимен":

    Нормално е, но не и в случаите като в България, където парите главно се крадат и управляващите ги възприемат като каца с мед насред полето... Главната вина за това обаче е на големите количества избиратели-баламурки, които доминират в България.
  • 30 Аз Варна

    11 0 Отговор

    До коментар #28 от "анонимен":

    Не разбрах само каква дейност отчитат тези безделници-общините и осигурителните каси според теб?Значи хората да си платят,да напълнят хазната,а те само да разпределят,разпределят и т.н.Значи може и без тях.Те са само едни пиявици,захранвани с нашите пари.Да не забравяме,че хората изкарва заплатите и тлъстите премии на общинарите и на ония лежпери от Здравна каса.Ако не сме ходещите касички и тях няма да ги има.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 болен и волен

    12 0 Отговор
    Не се плаща малко, а се краде много...
    Затова и хората не вярват вече
  • 33 РИБАТА МИРИШЕ ОТ ГЛАВАТА

    6 1 Отговор
    ДЕМОКРАЦИЯТА Е ОЩЕ ПО-ЖЕСТОКА И ОТ ФАШИЗЪМА ! ЩЕ СЕ УВЕРИМ В ПРАВОТАТА, ПРОСЛЕДЯВАЙКИ ФАКТИТЕ - РАЗРУШЕНА ИКОНОМИКА, ЛИПСА НА ДОСТОЙНА ЗАПЛАТА,
    НЕПЛАТЕЖОСПОСОБНОСТ НА НАСЕЛЕНИЕТО, СЪКРАЩАВАНЕ СОЦИАЛНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ДЪРЖАВАТА КЪМ НАСЕЛЕНИЕТО. И СЕГА,
    УМНАТА РИБЕШКА ГЛАВА ДОКАЗВА ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО СТАВА ПРИЧИНА ЗА КРИЗАТА В ЗДРАВЕСПАЗВАНЕТО ! НЯМА ДА Е ДАЛЕЧ ВРЕМЕТО КОГАТО НАСЕЛЕНИЕТО ЩЕ ГО СПОДЕЛИ ОНАЗИ СЪДБА КАТО ИЗОСТАВЕНИТЕ НА СТУД И ГЛАДНА СМЪРТ КОНЕ ОТ СВОЯ ДЕМОКРАТИЧИН БИЗНЕСМЕН, ПОЛУЧИЛ СУБСИДИИ ОТ СЪЩАТА ЗАПАДНА ФАШИСТКА СИСТЕМА.

    Коментиран от #34

  • 34 Станисав

    5 0 Отговор

    До коментар #33 от "РИБАТА МИРИШЕ ОТ ГЛАВАТА":

    Каква демокрация, бе?! България кога е била демократична?! Демокрации са Швейцария, Ирландия, скандинавските държави и там се живее чудесно! В България комунистите станаха феодали и смениха комунизма с див капитализъм, а будалите само плащаме и ще продължим да плащаме (заради плиткоумието ни) масрафа... Демокрация ми било това у нас! Невежа!

    Коментиран от #35, #36

  • 35 ДОБРЕ ДОШАЪЛ В НАШИЯ КЛУБ

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "Станисав":

    КОМЕНТАТОР ! А АЛТЕРНАТИВАТА КЪДЕ Е? НЯМАШ ВЪТАК ? КУФАРА ТИ Е ПРАЗЕН ! ДОКАТО УЛНИТЕ КАТО ТЕБ СЕ НАУМУВАТ - ЛУДИТЕ У НАС ЛУДУВАТ ! В НАРОДНОТО НЕ МОГАТ, В МС - използват авантаж /адвантъж/. Научните глави от алмаматер са скопци, политолози , социолози и икономисти са ялови крави които правят туй дето ПРАВИШ и ти - фактолог - протестант. Всички у нас станаха като журналисти коментато. възмутени отвратени от самите нази си. НО ТОВА СМЕ НИЕ И МИРИЗМАТА ИДЕ ОТ ОНОВА ДЕТО Е В НАШИТЕ ГАЩИ, НА КОЕТО СЕДИМ. ПОГЛЕДНИ КОРИФЕИТЕ НИ КАТО ГАРЕЛОВ, Т. ТОМОВ, К. КЕВОРКЯН, - НИТО ЕДИН НЕ ИЗЛИЗА ОТ ХЛЕНЧЕЩОТО, ПРОТЕСТАНТСКО РУСЛО. ИДЕОЛОГИЯ Е НУЖНА ЗА СПРАВЕДЛИВА ДЪРЖАВНА СИСТЕМА В СЪВРЕМЕННИАТА СЛОЖНА ГЕОПОЛИТИЧЕСКА ОБСТАНОВКА. СИСТЕМА КЪДЕТО ДЪ.ЖАВАТА ДА ЗАЩИТИ ИНТЕРЕСА НА ГРАЖДАНИТЕ СИ! ТАКЪВ В БЪЛГАРИЯ НЯМА. НИТО ГАРЕЛОВ, НИТО РЪЖДЯСАЛИТЕ КОЗЛИ - ПРОФЕСОРИ ОТ АЛМАМАТЕР - ЕДИСТВЕНАТА НАДЕЖДА Е МИТЬО ОЧИТЕ, МИТЬО ПИЩОВА, ПЕЕВСКИ, БОЙКО, ЦАЦАРОВ И ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВЕРИГАТА СВИНАРОВ. За каква Швейцария сънуваш ориенталец , ГАЩИТЕ ти нафъкани с осил а той мечтае за АРМАНИ и ШАНЕЛ.
  • 36 ПРОТЕСТАНТЕ

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "Станисав":

    ДОРИ И КОЧИНА ДА РЕЧЕШ ДА СКОВЕШ , СЕ ИСКА ДА ИМАШ ПЛАН. А ЗА СПРАВЕДЛИВА ДЪРЖАВНА СИСТЕМА СА НУЖНИ ГЛАВИ ОТ ВИСОК КЛАС. Такъв у нас няма. Всичко е Свиняровци.
  • 37 ЕДИНСТВЕН ДО СЕГА В БЪЛГАРИЯ

    1 1 Отговор
    САМО ЕДИН ЧОВЕК СЕ ОБЪРНА КЪМ НАРОДА С ПРИЗИВ ЗА СЪБИРАНЕ И ОБЕДИНЯВАНЕ НА ОБЩИТЕ УСИЛИЯ ЗА ТЪРСЕНЕ НА ПЪТ КЪМ СВЕТЛИНА. ТОЙ САМ НЕ ЗНАЕ, КАК ДА ГО ОТКРИЕ, НО ПРИЗОВАВА НАРОДА ЗА УЧАСТИЕ. ДАЛИ ЩЕ УСПЕЕ, НЕ ЗНАЯ НО Е ДОБЪР ЗНАК. ЗА СЕГА ОБАЧЕ ПОЛУЧАВА ЕДИНСТВЕНО НАСМЕШКА , КРИТИКА И УНИЗИТЕЛНИ ОБИДИ . ТОЙ Е ЧЕСТЕН И ОТКРИТО ЗАЯВЯВА АЗ НЕ СЪМ НА ТУЙ НИВО НО НЕКА ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДА РАЗПЛЕТЕМ ПОЗОРНОТО КОРУМПИРАНО МАФИОТСКО КЪЛБО.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Никой

    4 0 Отговор
    Синът ми е безработен внасям му здравното всеки месец и какво излиза че на него като безработен вноската за здравното е по висока от на работещ....е няма такава скапана държава..срам ме е че съм Българин да се пикам на тая държава ...при първа възможност съм се изнесал от тука и никога няма да се върна в тая мафиотска държава управлявана от мафиоти
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 И аз

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "Андрей Николов":

    И аз така! Не плащам нищо и си взимам заплатата на ръка.
  • 42 Мария

    6 0 Отговор
    НЕКА ГОСПОЖАТА КАЖЕ КОЛКО Е НЕЙНАТА ОСИГУРОВКА ЗДРАВЕ,КОЯТО ВНАСЯ.,И СЛЕД ТОВА ДА ЗАДЪЛЖИ НАРОДА.
  • 43 емо73канар

    1 1 Отговор
    Не само, че е задължително всеки да плаща здравни осигуровки, но това да става в лична индивидуална сметка.
  • 44 vasik atanasova

    1 0 Отговор
    ДА МОЖЕ ДА КРАДЕТЕ ПОВЕЧЕ А
    НЯМА СМИСЪЛ
    КОЙТО НЕ ПЛАЩА ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ
    ПРАВИ ПРОТЕСТ СРЕЩУ ЦИГАНИТЕ
    ТЕ ПЛАЩАТ ЛИ А ?
  • 45 1234

    0 0 Отговор
    Да са мислили навремето управляващите, но сега е късно. Всеки днес ти иска. Плащаш данъци на заключени от 20 г жилища и с отиването ти искат пари за асансьор и чистачка, лудост, и да не си куд ще полудееш. При живково всичко бе безплатно. Имаше млади хора работа и всичко бе до цент изчислено, за 0,0001 ст счетоводителката я търси тая стотинка, а работодатели не те осигуряват, а нали на бб е окей щерка, внуци не мислили за народа, а от народа и в пекмедцето на борисов. Града е пълен с некролози.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Анджело

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "ИВАН":

    Здравеопазването беше "безплатно" до 1989г. Защото държавата поемаше всички разходи. Демократите фалираха държавата. Никога вече няма да има безплатно здравеопазване. Така че трябва да се плаща. Здравната система в Бг е на солидарен принцип. Колкото повече хора не со плащат здравните осигуровки става още по-зле.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове