30 Април, 2018 08:57 7 933 17

България: Няма КАТ, а юмручно право

  • велико търново-
  • побой-
  • шофьор-
  • спор-
  • британец

Нека силата бъде аргумент на пътя при скандал на пътя

България: Няма КАТ, а юмручно право - 1
Снимка: bTV

За пореден път скандал на пътя завърши с бой. Той е от Велико Търново и стана обществено достояние, след като кадри от него бяха публикувани в социалните мрежи от младо момиче – Мария Йотова.

В предаването „Тази сутрин“ по bTV тя разказа, че още преди сбиването един от участниците в него – шофьор на черен джип с регистрация от София – област, е направил впечатление, защото е карал с висока скорост. „Не го видях, защото той фактически летеше отдолу и когато се включих от завоя, той ме изпревари, като направи тройно изпреварване“, разказа Мария.

Тя застига джипа отново на червен светофар, когато шофьорът вече спори с чуждестранен възрастен мотоциклетист. Оказва се, че свадата е започнала по-рано, именно заради високата скорост на джипа. На светофара мотоциклетистът спира пред автомобила, за да му препречи пътя, слиза и започва да ръкомаха и да се опитва да обясни на английски, че не трябва да се движи по такъв начин. Шофьорът на джипа излиза и започва бой, мотоциклетистът е повален на земята, а шофьорът го рита.

Боят продължи 30 – 40 секунди, разказа Мария.

Бях сама в колата и не можех да направя нищо друго, освен да снимам, каза момичето.

Наоколо обаче е имало и други хора, но те също само са гледали.

В крайна сметка след публикуването на видеото на Мария полицията се самосезира. Единият от участниците вече е установен. Днес ще има разпити.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    73 5 Отговор
    За да има реално противодействие на такива, патрулките на КАТ трябва да обикалят по улиците и да спират подобни индивиди, да спират и да правят забележки и актове и за по-леки транспортни нарушения. Аз карам зад патрулката и за 2мин виждам 5 нарушения, а патрулката не спира. Как да стане?
  • 2 впечатлен

    68 4 Отговор
    Поредната прекрасна новина! Да ти домилее да живееш в такава държава! Нерези като този с черния джип под път и над път. Когато близките ни, дисциплинирани шофьори пътуват, седим на нокти и се тревожим непрекъснато, че някой нерез може да налети, да ги убие, или да ги пребие по пътищата. Кой отглежда и размножава тези нерези, кой?! И все не ги разпознаваме! Камери, записващи устройства от всякакъв вид, но те сигурно винаги се връщат от бал с маски, непознаваеми, недостижими, безнаказани! Това не е държава, а свърталище на гадни долни, гнусни простаци!!! Бягайте, който може да бяга! Не е лесно в западна държава, гледат на тебе като на човек от втора ръка, но поне разбираш какво значи дисциплина, контрол, съдействие на органите на реда! Живеем в лудница! И все някакъв патриотизъм ни тресе, все другите ни виновни! Малоумие!

    Коментиран от #5

  • 3 Будалата

    37 2 Отговор
    Няма Морал. В бизнеса, на работа, в семейството и на улицата. Всичко това дава отражение на движението по пътищата. А и при тази съдебна система всичко се свежда до юмручното право.
  • 4 Гост

    32 5 Отговор
    еее много отворен тоя с джипарата, ама да ви призная, той не е искал да го бие, слиза някакъв и почва да му говори на неразпознат език. Естествено ганьо мисли че го псуват и се налага да защити своята чест с юмруци. От къде Ганя да разбира че му говорят за култура на пътя? Той е чел до 4-ти клас буквите, да пише не успя, но пък джип има!
  • 5 Кучето

    31 2 Отговор

    До коментар #2 от "впечатлен":

    Много правилен коментар! И аз да споделя, найстина е много (простащината) в родината ни! За съжаление, това е така в тази малка ''държавица'' толкова простотия и анти-морални ценности, (наркотици, чалгари, ''патриоти'', и всякви други) Тука ако си нормален и морален си ''луд'', и ако си изрод си ''нормален''... Бог да пази добрите хора! Амин!
  • 6 свирчо

    9 3 Отговор
    Батка с баткомобил.

    Има нещо нередно в тази снимка. Къде са му татусите?

    хмммм...
  • 7 Алекс

    21 1 Отговор
    За съжаление има само един начин да се справим с изродите-простаци.Преодоляваме страха и бой,стрелба ако трябва по тия и ще мирнат повярвайте!Саморазправа трябва след като няма адекватни действия от държавата.
  • 8 Рентиер

    11 20 Отговор
    Всички плюете този с джипа. А тоя с мотора?! Мисли ли за собствената си безопастност? Гони този с джипа, застига го, препречва му пътя и почва да му обеснява на английски... Къде се намира тоя?! Така в чужбина българите като ходим почваме ли да се обесняваме на местните?! Пък и на английски... Егати нахалника. Да се обади на 112 и да подаде сигнал. За какви се мислят тия скапани гнусни чужденци- че ще ни обесняват на чужд език какво да правим... къде се намира тоя мотоциклетист. Малко му е боя!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 КОМПЛЕКСАРИ

    5 13 Отговор
    Малко му е боя на тоя с мотора, всички моторджий карат нагло и дразнещо и с превишена сорост а ченгетата не ги спират, затова с винкела през зъбите и шут в топките и клечка кибрит на мотора!!!
  • 11 Чичо

    6 3 Отговор
    ГЕРБерастка мутризация или мутренска ГЕРБеризация - изберете сами!!!!
  • 12 Яро

    9 2 Отговор
    Поредния палячо комплексар. Ама така е загубен народ, мафиотско управление и биклука процъфтява.
  • 13 анархист

    8 3 Отговор
    В Гърция ако видят скъп автомобил просто да минава (да минава, не да се държи нагло) през беден квартал спират автомобила и пребиват шофьора. Тук такива са модел за подражание.
  • 14 Бай хой

    5 5 Отговор
    Не че нещо ама не е ли самоуправство да препречваш с юотора си когото и да е? Това си е чиста проба отвличане или нападение или незаконно задържане в най лекия случай ограничение на придвижването и нарушаване на личното пространство. И това си го е позволил чужденец.
    Честно казано ако такъв наглец се изпречи пред мен ще бъде обездвижен до пристигане на полиция.
    А госпожицата както признава е била изпреварена веднага след включване. Драга нарушителя си ти тъй като не си дала предимство.
    И откъде сте сигурми че тоя така наречен чужденец не е бил пиян или дрогиран? Най вероятно ьатова и се е укрил. Един подобен преди година помля камериерка в станчов бряг. И се отърва.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Ядосан

    2 2 Отговор
    Когато има подобен случай, побойника да си знае, че го чакат поне ПЕТ ГОДИНИ ЕФЕКТИВЕН ЗАТВОР - БЕЗ НИКАКВИ ПРОМЕНИ, СМЕКЧАВАНЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА И КАКВО ЛИ НЕ ДРУГО!!! ПЕТ ГОДИНИ ДА ИЗГНИЕ В ЗАТВОРА, А АКО НЕ СЕ ВРАЗУМИ - ПРИ СЛЕДВАЩА АГРЕСИЯ ОТ НЕГОВА СТРАНА, НАКАЗАНИЕТО МУ ДА Е ДВОЙНО ПО-ГОЛЯМО!!!!!!!

    Коментиран от #17

  • 17 Андро

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "Ядосан":

    И на мен, ако някоя англоговоряща маймуна ми направи забележка, ще постъпя по подобен начин ! Недопустимо е английската измет да има назидателно поведение !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове