Last news in Fakti

30 Април, 2018 18:31 12 301 34

Шофьорът от боя във Велико Търново се извини: Съжалявам! Карах лошо!

  • велико търново-
  • бой-
  • шофьор-
  • британец

33-годишният Ясен Сираков от Правец подробно разказа за инцидента с британеца, чужденецът му прости

Шофьорът от боя във Велико Търново се извини: Съжалявам! Карах лошо! - 1

33-годишният Ясен Сираков от Правец, е шофьорът, който доби бърза популярност вчера, след като наби възрастен британец, който се осмели да му направи забележка за шофирането. Инцидентът се разигра във Велико Търново, а полицията бързо успя да издири агресора и да го привика за показания след разпространилото се видео във Facebook, заснето от млада жена.

"Това, което се случи, е че аз изпреварих този човек и тук е много важно да спомена, че аз съм виновен затова, че го изпреварих. И тази жена, след като е написала, че я е било страх, съм виновен и затова, че съм уплашил и нея", признава Сираков пред "24 часа".

"Този човек спря на светофара с мотора пред джипа ми, слиза и започва с две ръце да блъска по колата, накрая се изплю. Аз нямах накъде да отида - отпред има мотор, а този човек ще влезе при мене с вратата", продължи разказа си мъжът.

"Може би е моя грешката, трябваше просто да го снимам. Слязох с мисълта, че той ще се усети и ще спре. И друга моя грешка е, че започнах да го обиждам. Питах го дали не е луд. Усетих, че той е англичанин. Оттам на клипа се вижда, че аз се въртя, не знам как да реагирам. А той ме удари няколко пъти. Тук още една грешка си намирам, че не се обадих аз в полицията, да кажа, че този човек ме напада. Сега, аз съм го изпреварил и съм направил беля на центъра на града, че съм карал лошо. Значи като слаб шофьор отвсякъде! Но този човек ме напада да ме бие, аз какво трябваше да направя!”, обяви Сираков.

"Като отвръщане се вижда и на клипа, аз се завъртам, удари ме няколко пъти, ама моя грешка е, че не се обадих в полицията. Това беше най-страшната картина. Спира с мотора, аз помислих, че ще ме удари. Това едно. Цяла нощ аз не съм спал, разбрах защо го прави. Тъй като четох и поста на жената, след като тя се е уплашила от моето каране, аз вече си преведох и моята грешка в случая. И аз съм предприел стъпки, които да доведат до това нещо, със сигурност. За да ми се случи това нещо на мен, аз не мога да търся сега, че е дошъл умишлено да ме напада. Явно съм го уплашил и него с колата си. В следващия момент обаче той спира пред мене и започна с две ръце да блъска, и освен че имаше пяна на устата, той се изплю, като Пришълеца. Очаквах да счупи стъклото и да ме заколи.

Искам да използвам да се извиня на родителите си и на всички хора, които са ме гледали. От една страна съжалявам за всички тези години, дето съм тренирал и че съм си дал спестяванията за 400 коня джип. Съжалявам, че съм карал лошо, защото наистина ме доведе до ей тая ситуация. Много се вързаха нещата, аз съм натрениран, слизам от тъмен джип и едва ли не, аз съм набил възрастен англичанин. И аз ако се видя така по телевизията, ще си кажа "Абе, тоя ли ще слиза от джипа и ще бие хора!". Предпочитам наистина този човек да ме беше наръгал, да ме набие, да ме нарани, отколкото да излиза така - прекрасна гротеска. Искам да дам добър пример, за това, че всичко има последствия. Аз съм карал лошо в центъра на града и ми се разказа играта. Излизам агресорът в случая и го разбирам и идвам тук в районното, за да видя какво ще се случи с мен”, допълни Сираков.

Пред районното управление той се засече със своята жертва. Дори му се извини, при това пред медиите.

"Съжалявам, човек, но аз помислих, че идваш да ме убиваш", обясняваше на английски 33-годишният мъж на британеца. Допълни, че осъзнава, че го е уплашил с рисково шофиране.

"Една жена ни е снимала и клипът е пуснат в социалните мрежи и по телевизиите. Това е една различна история", не спираше да обяснява Ясен.

Смутеният от камерите и фотоапаратите англичанин, който живее в севлиевското село Идилево, само казваше: "No problem". Британецът допълни, че негови приятели му се обадили, след като го видели по телевизиите. После двамата заедно влязоха в районното, а англичанинът дори покани опонента си на пътя, да пият кафе след разпитите.

Равносметката е два предупредителни протокола и акт по Указа за борба с дребното хулиганство на шофора на джипа. Двамата нямат претенции един към друг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    62 29 Отговор
    Питайте го тоя на коя партия е гласоподавател!!! Те от партия ГРОБ са такива надменни и зли

    Коментиран от #3, #32

  • 2 Факт

    44 59 Отговор
    Щом е англичанин , бой !!!
  • 3 Реалист

    41 19 Отговор

    До коментар #1 от "Хаха":

    А ти може да не ни споменаваш че си от бсп/бкп щото само там са толкова прости и озлобени че ви изгониха от кокала.
  • 4 Дядо

    47 0 Отговор
    Ама набора , как зае боксьорска поза само !
  • 5 Really

    94 0 Отговор
    Когато работата стане дебела всички стават много учтиви,направо образцови граждани.Като се разминат нещата обаче,са си същите дебили.
  • 6 БРАВО НА МОМИЧЕТО ЗА КЛИПА

    74 3 Отговор
    Тя е истинския герой в тази градска история. Защото прояви смелост. Защото не остана безразлична. Защото прояви гражданска позиция, взискателност и отговорност. Защото даде личен пример на всички нас.
  • 7 Дядо1

    72 7 Отговор
    Англичанина е Пич!... На тези години се държи като истински Мъж!!! Защото си е прав Човека!..Нека нашенеца на неговите години да е същия...? Ама няма как?.. Просто...Булгар.
  • 8 dynamo

    77 3 Отговор
    Напомпан келеш с 400 коня джип. Плашил с агресивно шофиране. После чист като сълза. Фекална материя.
  • 9 Будалата

    49 2 Отговор
    Познаха че е селяк. Бай Тодор рече:у София замириса на гума защото селяните си изгори ха царвулите и галошите и станаха граждани. Това кога с. Правец стана град. И те така.
  • 10 Бенере

    37 1 Отговор
    "От една страна съжалявам за всички тези години, дето съм тренирал и че съм си дал спестяванията за 400 коня джип." ?!?!?!?!
  • 11 месара

    40 1 Отговор
    "юнака" с неговите обяснения за случката и "съжаление" , направо се подиграва на системата! чак се извини че си купил мощна кола, било го страх че моториста щял да го убие. тая вечер в чалготеката ше се хвали къв мъж е, и че е недосегаем!
  • 12 JPower

    20 1 Отговор
    Сираков има отличен адвокат, а тренира във фитнеса, т.е. нищоооо.Дядка трябваше да му смаже физиономията......
  • 13 british scum

    12 40 Отговор
    Извини се, че си българин и че английски пияндури и педофили могат безнаказано да ти препречват пътя, трошат колата, ругаят и плюят. И ти нямаш право да се защитиш. А останалите ни сънародници вместо да помогнат на българина, снимат с телефоните и те клепят в медиите. Нямам думи в какво сме се превърнали...

    Коментиран от #14

  • 14 Хойо

    23 7 Отговор

    До коментар #13 от "british scum":

    От коя лудница са те пуснали?
  • 15 Бай боздуган

    5 19 Отговор
    Абе навичок няма ли.за този английски царвул да вземе един трактор да оре а не да се прави на мутра с симсона
  • 16 наблюдател

    24 1 Отговор
    ''съжалявам ... и че съм си дал спестяванията за 400 коня джип'' - на 33 години дебилът не е осъзнал, че колата не е всичко на света, пардон черен джип, не кола....истински тъпо парче. Дано не успее да се възпроизведе
  • 17 666

    9 19 Отговор
    Абе като гледах новините май англичанчето се прави на мъж и се бие. Хайде да бъдем малко патриоти!!!
  • 18 Бат Мишо

    10 15 Отговор
    почнаха англетата да се държат като в колониите
    тряяше да го пребие скапания пенсионер и да земе тела на кифлата
    и на нея 2 шамара че се прай на журналиска
    ай ши ги ......англета зеха да на командват не само политиците им ами и пенсионерите
    пребития барман помните ли
    само бой за ингилизите да знаят че Дойран не е само лош спомен и че на тая земя дет са бомбардирали тряя са по ниски от тревата
    да ходят да налитат на бой на орангутаните по колониите
  • 19 Българин

    8 16 Отговор
    Поставихте нашето момче на колене защото кара хубава кола, Затова в нашета история има само предатели!!!!!!!!!

    Коментиран от #23, #29

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Азазазаз

    7 2 Отговор
    Ще се радвам ако осъдят нашия дивак да му дойде акъла в тъпата чутура.
  • 25 vasik atanasova

    2 4 Отговор
    англичаните налитат на бой
    на мене ми се е случвало това на слънчев бряг
  • 26 Един от онези

    8 0 Отговор
    Ако нямаше заснет клип, дали джедърчито с бръснатите краченца, щеше да е толкова обяснителен!?
  • 27 Владо

    3 0 Отговор
    Щом е с джип ,значи е с крадени пари(рекет) и е мутра!Старчето щяло да го бие ?само затвор за такива изроди!
  • 28 nasko

    3 4 Отговор
    Кво е виновен младежа, англичанина как ще блъска с юмруци и каската си по стъклото на джипа, що все нашенците да са виновни. малко му е трябваше бой да яде дъртия шморц.
  • 29 Пешо

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Българин":

    Тук си прав! И самият ти си доказателството.
  • 30 АМГ

    4 0 Отговор
    Животът е прекрасен! Естествено не вашият, но все пак е прекрасен!!!
  • 31 руйййй

    1 0 Отговор
    късметлия!какво ухажване! това е от лотарията!
  • 32 Иван Господинов

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хаха":

    Глупости само вашите комуняги карат така.
  • 33 крюшо

    1 1 Отговор
    оттърви се навреме от нахалната лепка, после да не съжаляваш!
  • 34 Суйо

    2 0 Отговор
    Няма как да се мине по "Магистрална" между трите светофара с тази организация на лентите в натоварено движение, без да изнервираш някой. Няма как! Малоумник е организирал/проектирал движението в тази отсечка.
    Комунистите може каквито и да са били, ама хората са учили истински "висши", били са доктори, учители, проектанти и т.н. Демократите доказаха, че са кухи кратуни барбалейчовци. Не е само този случай - вижте булеварда пресичащ трибуната на ст. Спартак във Варна.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове