Last news in Fakti

9 Май, 2018 08:29 1 448 19

Онкоболната Теодора Маджарова се прибра в България

  • теодора маджарова-
  • бразилия-
  • болна-
  • рак

Тя е настанена в болница „Токуда”, съобщи във „Фейсбук” съпругът ѝ Александър Русинов

Онкоболната Теодора Маджарова се прибра в България - 1

Българката Теодора Маджарова, която бе прибрана от Бразилия след алтернативно лечение, вече е в България – настанена е в болница „Токуда”.

Това съобщи във „Фейсбук” съпругът ѝ Александър Русинов. Това потвърди пред bTV и генералният ни консул в Истанбул Ангел Ангелов.

Вчера вечерта Теодора пристигна в Истанбул с полет от Бразилия.

Със специално оборудвана линейка тя отпътува за София.

Беше създаден санитарен коридор, за да може линейката бързо да се придвижи до България.

Тя е пристигнала към 5 ч. сутринта в болница „Токуда” в стабилно състояние.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ефтини сензации

    4 0 Отговор
    И сега остава да я излекуват у токуда.
  • 2 BRABUS

    7 4 Отговор
    Тръгнали по свое усмотрение. Защо не се върнат по същия начин?!!! Защо трябва някой(в случая държавата, следователно данъкоплатците) да им поема разходите?!

    Коментиран от #3, #7

  • 3 Гост

    2 7 Отговор

    До коментар #2 от "BRABUS":

    Дано даде Господ да разбереш

    Коментиран от #4

  • 4 Зорлем

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Е, то човек обикновено като няма какво да каже смислено или започва да обижда, или да кълне и проклина.

    Та, да дадеш някакъв що-годе логичен и достоверен отговор на резонния въпрос на Брабуса? Защото човешки трагедии се случват с хиляди, ако не милиони, на ден. Всеки ден!
  • 5 Гост

    3 3 Отговор
    Защото надеждата умира последна бе. На кой не му се живее? Да бе е тръгнала на екскурзия?много точно ти го каза предния да не дава господ да научиш отговора

    Коментиран от #13

  • 6 Аз Варна

    4 1 Отговор
    Колко онкоболни българки ще настанят в Токуда безплатно или пак двоен стандарт?За едни може избирателно,за повечето не!Голям шум ,държавата на крак се вдигна.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 гост

    2 0 Отговор
    И пак през"омразна Турция"е помогнала...

    Коментиран от #18

  • 9 юрист

    2 1 Отговор
    Не мога да разбера как колега- юрист се е хванала на тази въдица. Ако 1 юрист не успее да различи една измама, то защо изобщо е станал правоспособен юрист...Как ще помогне медиум при злокачествено образувание в тялото на друг човек- това е измамна надежда, смешно и жалко. Атакувани сме от всякакви гледачки, шамани и други измамници, и вместо колегата да пресече в зародиш опитите да бъде измамена, тя им се поддава. Това е неправилно поведение, особено за юрист.
  • 10 Гост

    2 0 Отговор
    Не мога да обвиня когото и да било за жаждата му за живот и за последната му надежда! Далеч по-несравнимо е безбезумното и самоубийствено търсене на слава по върховете.
  • 11 До юрист

    3 3 Отговор
    Ако твой близък е в положението на Теодора, дали ще имаш сили да му откажеш последен опит да живее, колкото и отчаян и безумен да изглежда?

    Коментиран от #12, #14

  • 12 юрист

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "До юрист":

    Ако мой близък е в това положение, ВИНАГИ ще му разясня стъпките, които трябва да предприеме, за да се УБЕДИ, че не си дава парите на измамниците! Освен това- юристите сме по-чувствителни към всеки вид измама и сме длъжни да разбираме първи, дали едно действие е измамно или не! За да предпазя близкият си от измама, ще предприема действията, характерни точно за един юрист- ще проверя всеки етап от предлаганата “услуга“, за да се убедя, че има реален шанс за лечение. Най- малкото- ще проверя в регистъра дали лицето, което предлага “пътуването“ до шамана, е регистрирано като туроператор и т.н., защото именно то предлага организирано пътуване до Бразилия...
  • 13 Зорлем

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    А надеждите на всички останали, които няма да получат такова отношение от държавата, "бе"? С какво надеждата на Теодора е по-важна от надеждата на Петранка?
  • 14 Зорлем

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "До юрист":

    По тази логика Здравната каса трябва да плаща ходенето по всякакви на лечители и врачки!

    Коментиран от #15

  • 15 юрист

    0 2 Отговор

    До коментар #14 от "Зорлем":

    Не- просто обясних какво бих предприела, ако мой близък е болен от неизличимо злокачествено образувание и че бих го предпазила от това да си дава парите на измамници, вместо за адекватно лечение за постигане на поне частична ремисия. Лично аз не вярвам на гледачки, шамани и т.н. Съпругът ми има повишени стойности на биополето, но не е знахар, не е врач и не мами хората, че ще ги излекува от заболяванията им, за да им прибира с измама парите. Така, че - отлично знам какво е да имаш до себе си човек с повишено биополе. В началото на брака ни беше трудно да спим дори в 1 легло, защото точно когато заспива и организмът му се отпуска, той не може да контролира нивата на биополето си и излъчваше направо силен концентриран енергиен лъч, който ми въздействаше така, все едно някой отвътре- в организма ми, е хванал сърцето ми и му дава друг ритъм. С годините енергиите ни се напаснаха, но началото беше трудно....Така, че- не, не вярвам на гледачки, шамани и други алабализми...

    Коментиран от #16

  • 16 Зорлем

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "юрист":

    Добре почна, ама с това "биополе" здрав фаянс не остави наоколо. И тъй като статията си е на доста сериозна тема ще се въздържа да коментирам точно това ти изказване.

    Коментиран от #17

  • 17 юрист

    0 1 Отговор

    До коментар #16 от "Зорлем":

    Фактите са си факти- стойностите на биополето му са измерени със специален уред в БАН. Това не са ти шаманските исто/е/рии, а обективна реалност.

    Коментиран от #19

  • 18 Есрамммм много

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Ние сме обречените роби на османската империя, и са длъжни да се грижат за нас.
    Няма хъкъдъ мъкъдъ, де да идем ? И без това нямаме здравеопазване.
    ЕЕЕЕСРАМММММ ГОЛЕЕЕЕМ И УНИЖЕЕНИЕ
  • 19 Зорлем

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "юрист":

    Абе те и сциентолозите си мерят някакви биополета с някакви "сертифицирани" уреди, пък не ми звучат и не ми изглеждат като много да са наред в главата.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове