843 3

Борисов разчита на подкрепата на Европейския парламент (ВИДЕО)

Премиерът се срещна с с председателя на ЕП Антонио Таяни

Борисов разчита на подкрепата на Европейския парламент (ВИДЕО)
Снимки: БТА
Константин Карагьозов

Премиерът Бойко Борисов се срещна с председателя на Европейския парламент Антонио Таяни, който е в София за Срещата на върха ЕС-Западни Балкани.

Борисов посочи, че присъствието на Таяни е голямо уважение както за България, така и за страните, които ще са във фокуса на обсъжданията от европейските лидери днес и утре. Той каза, че разчита на подкрепата на Европейския парламент темата за развитието на страните от региона да остане сред приоритетните политики и след края на Българското председателство на Съвета на ЕС.

Председателят на ЕП поздрави българския премиер за успешното провеждане на председателството и приветства работата на България за фокусиране на вниманието върху Западните Балкани. Антонио Таяни потвърди ангажимента на парламента да подкрепя европейската перспектива на държавите, да насърчава диалога между тях и провеждането на необходимите реформи.

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ахаха
  Отговор
  1 16:56  16.05.18
  Евро Съюза подкрепя всеки, който е вреден за БГ народа и ще обезбългари тази държава, за да я населят с цигани и бежанци от цяла Европа! Затова , откакто партия ГРОБ дойзе на влас започна масова миграция на Запад и масова смъртност. НАРОДА НЕ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВА ЗА ТЕЗИ, КОИТО ЕС ПОДКРЕПЯ- ТЕ СА ВРЕДНИТЕ ЗА НАС!!!
 • 2 17:22  16.05.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • ПЕЕВ
  Отговор
  3 17:46  16.05.18
  БОЙКО- НАЙ ДОБРИЯ ПОЛИТИК НА БЪЛГАРИЯ.

Напиши коментар:


Публикувай