Last news in Fakti

16 Май, 2018 19:20 2 383 16

Варна се вдига на протест срещу джендър идеологията

  • джендър-
  • протест-
  • варна-
  • образование
Варна се вдига на протест срещу джендър идеологията - 1
Снимка: Facebook

Протест срещу джендър идеологията в образованието ще се проведе на 19 май (събота) във Варна. Организаторите на протеста се борят понятието "полова идентичност" да не влезе в българското законодателство.

"Елате на протест срещу постепенното, но сигурно внедряване на джендър идеологията в образованието, културата, детските градини и училищата.

Не се доверявайте на приказките на управляващите, че терминът "социален пол" бил нещо обикновено, нямало такова нещо като джендър идеология, както и че нищо няма да се промени след ратифициране на Истанбулската конвенция.

Не позволявайте децата ви да учат, че полът на човек е въпрос на лично себеусещане и че има цял спектър от състояния между мъжа и жената, както и джендър неутрални и джендър флуидни състояния. Това е груба намеса в психиката и развитието на всяко дете като личност, а най-лошото е, че се извършва без знанието и съгласието на родителите", призовават организаторите.

Протестът срещу джендър идеологията в образованието е насрочен за 19 май (събота) от 14 ч. пред Фестивалния конгресен център във Варна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бравос

    72 5 Отговор
    Браво...само това е начина да запазим Българският Народ...
  • 2 Голям прос

    66 4 Отговор
    Ехаа, тия са готини! Точно така се прави. Дано лизачите в правителството разберат че националната идентичност не се зачертва по указания отвън
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 антрашпиц

    63 5 Отговор
    Не Варна а цялата държава трябва да се вдигне на бунт срещу джендър идеологията.
  • 5 5ко

    33 5 Отговор
    Именно във Варна преподавател на джендър идеологиите е Павел Павлов в "Черноризец храбър", баща на общоизвестното и обичано от целокупния народ черно, дибелжко Лиле(Лиляна Павлова)!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 антиджендър

    55 3 Отговор
    Джендър идеологията се пропагандира и налага по целия свят от фондациите, свързани с "филантропа" Сорос! Възхищавам се на В. Орбан, че прозря опасността от тези вредни идеологии и прогони Сорос от Унгария!
  • 8 Некой си ...

    4 41 Отговор
    Събор на заблудените...
  • 9 no name no face no number

    44 3 Отговор
    БРАВО ВАРНА, Голямо благодаря с вас съм!
  • 10 юрист

    24 2 Отговор
    БРАВО, ВАРНА! НЕ СТЕ САМИ- http://legalworld.bg/71335.istanbulskata-konvenciia-sydyrja-v-sebe-si-idei-koito-vlizat-v-protivorechie-s-duha-na-konstituciiata.html Истанбулската конвенция съдържа в себе си идеи, които влизат в противоречие с духа на Конституцията
    България е член на Европейския съюз, но неговото мото е "Обединени в многообразието". Това ни дава основание да се стремим да съхраним своята самобитност, традиции и национални характеристики, към които след време могат да прибягнат и други държави - Гълъбина Генчева, съдия във ВКС
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Знаещ

    16 2 Отговор
    Гледам и не мога да повярвам на ушите си....каква полова идентичност ..Той Бог го е решил ...Какви са тез еврогейски номера...объркаха децата ! Те ти булка Спасов ден "Демокрация" порнография
  • 13 гражданин

    2 6 Отговор
    Има един завистливец на цивилизацията от Изтока който е изхвърлен от целия свят и се помъчи да злостлови срещу цивилизацията към която неговата държава и преди, и сега не може да стои!Неговвта държава е вечно пияна за да бяга от проблемите които са му създадени и не може да ги преодолее никога тъй като живее в страшно бедна държава.Тази дътжава е ограбена още от миналото така както са ограбили и нашата дътжава!Завистта му, че европейската цивилизация става все по-голяма го смачква.Изтока е основата на бедността!

    Коментиран от #15

  • 14 патриотъ патриотъ

    4 1 Отговор
    Браво Варна,всички нормални хора сме с вас,въпреки,че не можем да присъстваме на протеста!Трябва да се борим с всички сили това да не се допуска и трябва да се преборим!Ние си имаме ценности и не могат да ни се натрапват джендър идеологии!
  • 15 НАТО ВЕЦ

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "гражданин":

    Село, от запад нищо прогресивно не е дошло. Изтокът и люлка на цивилизациите, включително така наречената Европейска.
    Вярвай на глупостите за "елфите" от запад и "орките" на "Мордор".
    Само да те светна, че за любимците ти си абсолютен орк. По-грозен от брадатите "майки" "бежанки".

    Коментиран от #16

  • 16 гражданин

    1 2 Отговор

    До коментар #15 от "НАТО ВЕЦ":

    А твоите любимци както казах вече не са чували никога нищо за думата цивилизация и като коне с капаци още ядат картофите с пръстта!Ще си умрат със забрадките на главите, т.е. те вече не са и живи!Русия отдавна е погребана с Хахо-то северно корееца му!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове