20 Май, 2018 09:55 3 043 79

Плевнелиев: Само ГЕРБ не търси близост с разорителната Русия

  • росен плевнелиев-
  • геополитика-
  • русия-
  • герб-
  • западни балкани
Плевнелиев: Само ГЕРБ не търси близост с разорителната Русия - 1

Росен Плевнелиев определи като исторически успех за България провеждането на срещата на върха ЕС - Западни Балкани, като според него за взетите решения ще се говори с десетилетия.

"Заявявам най-отговорно: председателството на България на ЕС е исторически успех за България. Не чух нито една дума на съмнение от европейските лидери и техните екипи, от лидерите на Западните Балкани за това колко беше успешно българското председателство. То беше по-успешно, отколкото ние сме си мислили и отколкото всички са очаквали", заяви Плевнелиев пред БНТ.

По думите му Балканите остават територия на геополитически сблъсък, където интереси имат Русия, Турция, САЩ и Китай, и затова е важно Европейският съюз да спази подписаните софийски дневен ред и декларация за интеграцията на страните от Западните Балкани.

Има конкретика в срещата ЕС - Западни Балкани, и то сериозна. Благодарение на усилията на България има стратегия, изкована от ЕК за държавите от Западните Балкани, приета в пълен консенсус, посочи Плевнелиев. Според Плевнелиев приетата Софийска декларация е "изключително силна“.

Той коментира и проекта "Северен поток 2“, който по мнението му цели да дестабилизира ЕС.

От интерес на България е да стане газов хъб, защото това ще намали цената на газа и ще увеличи производствения капацитет, заяви Плевнелиев. По думите му "Северен поток 2“ не е в интерес на България.

"Русия днес не е модел за нас. Руснаците не живеят добре. Там няма демокрация. Има автократичен режим, няма човешки права и свободи. И ние трябва да си даваме сметка за това. В голяма степен и българските политици, и българските медии ги е страх да говорят какво се случва днес в Русия", подчерта Плевнелиев и изрази притеснение, че президентът Радев е тръгнал по пътя на популизма, с което може да изгуби международния си авторитет.

Почти всички политически сили в България, с изключение на ГЕРБ, търсят близост с Русия, която има деструктивна роля, заяви Плевнелиев.

Той похвали премиера Бойко Борисов за добрата му външна политика. България вдигна много нивото на репутацията си, допълни Президентът.

"Виждаме една абсолютна непредсказуемост в този световен ред. България стои добре", коментира още експрезидентът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хихихи

    125 20 Отговор
    Палячото пак изпълзя от дупката си, за да ръси глупости......
  • 2 да той е

    27 145 Отговор
    Това е най читавия президент който сме имали БРАВО

    Коментиран от #15

  • 3 Вуте

    89 16 Отговор
    Кой си ти бе ? Я марш при ....птичката да се правиш на умен!Докато и тя не разбере що за стока си !
  • 4 Пешо

    111 14 Отговор
    Този мизерник е супер идиот. Как може да си гласувал за него и да не си умрял от срам.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Будалата

    84 11 Отговор
    Ти жив ли си бе чехльо? А скрий се откъдето си изпълзял. Бойковото недоразумение магаре да бе посочил Боко щеше да е Президент.Виж след теб не му се получи с Цецка. Затова си в забрава и от време на време се изказваш неподготвен да напомни че съществуваш като мишка.
  • 8 1111

    56 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг: От интерес на България е да стане газов хъб. Ще го сложим там да пърди за да го напълни тоя хяб.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 гост

    55 7 Отговор
    А Плювньо :) Ае беги, че нещо много ми джендърееш като те гледам. Аууу гадос бацко.
  • 11 Xxx

    66 7 Отговор
    Този мишок от къде изпълзя пак? Защо му публекувате глупостите? Това е НАЙ-ГЛУПАВИЯ И ЛИЦЕМЕРЕН ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ ДО СЕГА. СИГУРНО И КАТО ЧОВЕК Е ТАКЪВ. ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ЕКСТРАДИРА ВЕДНАГА В САЩ.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Аааа

    62 8 Отговор
    Само джендерас като теб , може да даде определение "разорителната Русия" !
  • 14 Голям прос

    58 7 Отговор
    Някои не им стига мозъка да разберат, че хората не искат да ги виждат, пък камо ли да ги слушат.
  • 15 Ххх

    42 12 Отговор

    До коментар #2 от "да той е":

    Извинявам се по погрешка натиснах "+" Никога не бих подкрепил твоето мнение. Ти си или платен трол или луд, за да напишеш това.
    Дори от ГЕРБ се дистанцираха от този индивид Плев...ел
  • 16 Диди

    39 9 Отговор
    Той вместо да вдига краката на синоптичката и да напоява храстчето и само ръси глупости и харчи ефирно време.
  • 17 младоженецът по чехли от Атон

    40 11 Отговор
    "Русия днес не е модел за нас. Руснаците не живеят добре. Там няма демокрация. Има автократичен режим, няма човешки права и свободи. И ние трябва да си даваме сметка за това"
    Заменете "Русия" с България и "руснаците" с българите и все едно за нас говори !!!!
  • 18 Наблюдател

    14 61 Отговор
    Всяка поява на президента Плевнелиев предизвиква у безродните предатели животинска злоба и ярост. И то само заради това, че той в прав текст каза истината за агресивна Русия, която води хибридни войни срещу цивилизования свят. Хубавото е, че поне 10 от тези ретроградни маргинали след това се преселва в отвъдното. дерзай Росене, продържавай в същия дух!
  • 19 poto

    39 8 Отговор
    кой обаче ни направи държавата преди 140г. "разорителните"! и него включително . за да му дадат шанс да плюе сега . ако този живееше тогава никога нямаше да се освободим. да се радваме сега ,че май не ни чака добро с такива!...

    Коментиран от #31

  • 20 Kcaniba

    8 57 Отговор
    Истински българин!!! Браво г-н Президент! Русия е опасна за националната сигурност на България! Токсична страна! Империята на злото, лъжата....и бояришинката! Нищо добро не сме видели от Русия! Нищо!!!
  • 21 Психиатър

    10 51 Отговор
    Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение.

    Коментиран от #59

  • 22 гост

    42 4 Отговор
    Роксано , тъпа , продажна краво ! Не разбра ли , че Русия винаги ще е в сърцата на истинските Българи !!!
  • 23 Kcaniba

    10 43 Отговор
    Русия винаги е била срещу България!Винаги! Дори нашите национали герой ,дали живота си за свободата на България,проклинат Руския ботуш!
  • 24 Русия е боклук

    9 42 Отговор
    Когато си несравнимо тъп си русофил. Поради неспособност да мислиш, лапаш на едро руската пропагандна диария. Че и питаш за още. Да беше само Плевнелиев на мнение, че Русия е вредна, да решим, че е пристрастен. Обективен е.

    Русия на путкин ще бъде унищожена. Рано или късно руснаците ще живеят в демокрация и висок стандарт. И без военните шизоанимации на лудия от Кремъл.
  • 25 Kcaniba

    7 36 Отговор
    Русия е опасна за националната сигурност на България!Доклад на правителството! ФАКТ! Русофилите също!
  • 26 Слабограмотен

    41 5 Отговор
    Ех Росене Росене кое му е било историческото и важното въобще като цяло на тази среща....Дойдоха отчетоха дейност апнаха пийнаха и аре кой от къде...Кви западни Балкани кви пет лева....Даже самата Меркел бързаше за срещата си с Путин и въобще не и е било за глупости който я занимават гербаджиите....Смешник си оставаш Росене....
  • 27 Рунгел

    39 7 Отговор
    Да оставим Русия на страна, този индивид ще остане в историята на България като най-недолюбвания и слаб президент на България. Представям си какво ще си мислят поколенията след нас за него и потомците му.
  • 28 Маркс

    22 4 Отговор
    Миналата година цената на охлювите беше 2 лева за килограм, тази ако е повечко някой може да се възползва.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 SAAB

    19 5 Отговор
    Младоженеца отново на пръсти ......опит за повдигане ! :)
  • 31 Руската пропаганда лъже 140 години

    7 34 Отговор

    До коментар #19 от "poto":

    Трябва много да мразиш България, за да повтаряш гнусната лъжа, че алчната за земи Русия ни е дала държава. Никога нищо не ни е дала. Само взимала, крала, пречела и мразела България. Няма един българин при пдписване на ПРИМИРИЕТО в Сан Стефано. Щяха и тая война да загубят, ако не бяха Опълченците на Шипка и финландците и румънците при Плевен.

    Престанете да лъжете в интерес на Русия, треперещи от старост и злоба животни.
  • 32 Kcaniba

    6 21 Отговор
    "Правителството в България е напълно доминирано от комунистите, които са изградили малка, но добре организирана партия, представляваща може би 10 % от населението и поддържана от русите при всяко свое действие. Държавната полиция е напълно комунизирана и се използва от Комунистическата партия да тероризира и контролира населението. Свобода на словото и на печата в България не съществува. Онези, които дават воля на чувствата си, получават незабавно етикета "фашисти". Русия управлява България напълно, вземайки от страната каквото си поиска..." годината е 1945
  • 33 Психиатър

    6 25 Отговор
    Русофила е човек, който доброволно е пожертвал своя интелект в името на сляпата и безусловна вяра в една лъжлива, изкуствена басня. И той е готов, подобно на религиозните фанатици, да я защитава с цената на безумни престъпления, включително и срещу родината си. Ето затова русофилията не само е болест – тя е и извънредно опасна, защото обслужва чужди сили, които откровено вредят на българските интереси.
  • 34 onq s konq

    5 10 Отговор
    Язе па го аресвам штото е умен и начетен като мене
  • 35 Историк

    6 20 Отговор
    Русофилчета , ето какво е писал Иван Аксаков: „Всяко тържество на българите е смърт за Русия. Балканските държави не трябва да имат нищо свое. Те трябва да бъдат притежание на русите или, по-ясно казано, те трябва да бъдат погълнати от русите!”
    Към това траскате България със сляпата си любов и вяра към Русия.

    Коментиран от #66

  • 36 Николай

    24 3 Отговор
    Скрий се в дупката си палячо!
  • 37 Да уж

    15 3 Отговор
    Тоя човек каква обществена подкрепа има?
    В какво процентно изражение?
    И защо е ходил в Сочи при "разорителите" по време на Олимпиада?

    Коментиран от #41, #45

  • 38 Историк

    5 17 Отговор
    И най-тежката форма на русофилия се лекува с живот в самата руска кочина. Така например Депардьо получи руско гражданство лично от Путин, но след като изтрезня избяга чак в Белгия и предпочита от там да се обяснява в любов на Русия и Путин.. На българските ушанки са достатъчни 6 месеца живот в Русия за да станат нормални българи.
  • 39 емо 73 канар

    21 5 Отговор
    А Плевньо търси близост с мъже. И като си представя, че това недоразумение ни е бил президент. Боже, слез и си прибери версиите.
  • 40 Да уж

    16 3 Отговор
    Колко процента от гласуващите са го подкрепили?
  • 41 Българин

    5 16 Отговор

    До коментар #37 от "Да уж":

    Какво искаш да кажеш, бе руски фашист? Кремълскато джудже като има голяма подкрепа та какво от това. В азиатските деспотства вожда има 95% подкрепа. Но като изтрезнеете ще го обесите на първия стълб. вие имате практика да избивате царете си.
  • 42 Историк

    3 13 Отговор
    Русия е азиатска страна. тя не е заселена както ни казват със славяни а с угро-фински-татарско население. И в тази обширна територия никога не е имало демокрация, там винаги човека се е подчинявал сляпо на властта. Големия руски историк Соловьов казва: „За нас, руснаците е престъпление да се съмняваме в правото на властта да прави с нас всичко, което си поиска”. Следователно,руснаците никога не са били свободни. През цялата си история те само са задушавали свободата на другите. На тях свобода не им е нужна, те се подчиняват на властта и считат това за ценност.
  • 43 Дядото

    2 14 Отговор
    “Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите”.
  • 44 Владо

    12 2 Отговор
    Прави впечатление че "прецедната" продължава да бъде лансиран за поредн път от със една и съща задач и цел да оплюва определни хора и да насажда евроатлантизма като идеология и да подържа темата за русофобията сякаш част от българското информационно пространство не се изхранва доволно именно по този начин. Защо и кои отново и отново го изплзва да замърсява ефира да ръси откровенни недомислици идеологеми или просто глупости и на каво се надява

    Коментиран от #46

  • 45 Историк

    5 9 Отговор

    До коментар #37 от "Да уж":

    .......Публикувано във факти.бг: И защо е ходил в Сочи при "разорителите" по време на Олимпиада? .......

    Плевнелиев беше на закриването на Олимпиадата, което беше преди анексията на Крим.
    "Разорителната" е заглавие от редакцията за генериране на трафик. Плевнелиев говори за ДЕСТРУКТИВНАТА РОЛЯ на русия. Научи български пък тогава давай акъл!
  • 46 Българин

    3 9 Отговор

    До коментар #44 от "Владо":

    Истината не е русофобия, руска подлого!

    Коментиран от #48

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Владо

    13 2 Отговор

    До коментар #46 от "Българин":

    дежурните не спят дори по празниците, имали двойно заплащане днес в неделя ? :-D Или коментариите подкрешящи "прецедента" - "чехлю" се заплащат по оделна тарифа от "козяк"

    Коментиран от #49

  • 49 Българин

    3 12 Отговор

    До коментар #48 от "Владо":

    Ти ли си дежурен бе българофоб?

    Коментиран от #79

  • 50 Голям Слон

    15 4 Отговор
    Надървеното връбче пак се бута между големите шамари с глупавите си изказвания. Крайно време е България да спре да хрантути бившите си президенти..

    Да, нямало бивш президент. Имало президент! Глупости на търкалета. Изпята песен. Стига толкова дондуркане. Ими са милионите, да си ги харчи и да не занимава българския народ с неговата издръжка.

    Ако бях собственик на медия просто щях да забраня каквито и да било статии с това изчадие да се появяват по страниците. Този когато и да си отвори устата, все заслужава един голям тукат по зъбите.

    Коментиран от #51

  • 51 Само питам

    3 15 Отговор

    До коментар #50 от "Голям Слон":

    Защо не отидеш да живееш в руския зоопарк?
    А за собственик на медия се искат определени качества, които ти ги нямаш. Дори и на панелката, в която живуркаш не си собственик.

    Коментиран от #52

  • 52 Голям Слон

    14 2 Отговор

    До коментар #51 от "Само питам":

    Винаги ме изумявала тази безспорно българска черта, да приказваш за някого без да го познваш грам. Какво имам и къде живея не е твой проблем. Пиши по темата без да казваш на хората какво да правят, за да не ти кажат какво да направиш ти на свой ред, малко злочно и нещастно човече.

    Коментиран от #54

  • 53 Ryty

    11 2 Отговор
    Банова му даде свободно и тоа пак почна да дрънка глупости. Кой ли го замества сега със десимцето?
  • 54 Само питам

    2 13 Отговор

    До коментар #52 от "Голям Слон":

    Защото се пениш бе, маргинал, облъчваш ме с русофилски простотии и аз ти отговарям, нормално е!

    Коментиран от #55

  • 55 Голям Слон

    12 3 Отговор

    До коментар #54 от "Само питам":

    Не знах, че ако презираш тарикати-помаци с ляв уклон и проевропейски настроени на всяка цена, то задължително си русофил-маргинал :-) Знаеш ли въобще какво означава маргинал? :-)

    Само герберски палячовци могат да харесват това недоразумение. Мислещите хора си дават ясна сметка, че този гоцеделчевски саламандър става само за ибрикчия на евроатлантическите "лидери".

    Коментиран от #57

  • 56 Лцолцо

    6 2 Отговор
    Нещастнил
  • 57 Само питам

    2 14 Отговор

    До коментар #55 от "Голям Слон":

    Ами точно такъв си. Русофилията е форма на омраза. Мразите първо България и българите а след това, всеки, който ви посочат руските ви господари. в случая Плевнелиев. Защото кака истината за Русия, която гербера Бойко не посмя да каже. Русофилия и мислене също е нонсенс. Вие не мислите , вие ВЯРВАТЕ на руските лъжи и инсинуации.

    Коментиран от #58

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Румяна Костова

    10 2 Отговор

    До коментар #21 от "Психиатър":

    Технологичното изоставане го видяхме в новите руски оръжия,в построяване на най-дългия мост в Европа и в първата плаваща електроцентрала.А духовното изоставане проличава в забрана на гей парадите.Мечтая си и България да е така изостанала по тези показатели.Време е да опреснителни знанията си за реалността,че общуването само със хора с психични отклонения не Ви се отразяват добре.
  • 60 Само питам

    2 7 Отговор

    До коментар #58 от "Голям Слон":

    Щом цитираш доносника на ДС Кеворк, си повече от ясен.

    Коментиран от #61, #62

  • 61 Голям Слон

    9 2 Отговор

    До коментар #60 от "Само питам":

    Плевнелиев не е ли бил комунист? Баща ми?
    Агент Буда какво беше? Сега кой е къде е? Явно на теб много неща не са ти ясни.

    Коментиран от #63

  • 62 Голям Слон

    6 1 Отговор

    До коментар #60 от "Само питам":

    Баща ми да се чете "Баща му".
  • 63 Само питам

    1 8 Отговор

    До коментар #61 от "Голям Слон":

    Плевнелиев не е бил. Баща му е бил. Както и банкянския султан. Той дори е напуснал МВР защото не е искал да се деполитизира. Но навремето в БКП са членували над 1 000 000 българи. А доносници те на ДС са били значително по-малко. А Кеворк е бил един от най-гнусните доносници. Дори се говори, че той натопи титуляра на Всяка неделя Янчо Таков, за да му вземе предаването.

    Коментиран от #65, #72, #73

  • 64 Румяна Костова

    11 1 Отговор
    Роско,много глупав ход да правиш реклама на ГЕРБ.Трябва да си наясно за ,,народната любов,към теб и да прозреш,че агитацията ти за ГЕРБ ще има обратен ефект.Подобно на тази на Навални срещу Путин.
  • 65 Голям Слон

    8 2 Отговор

    До коментар #63 от "Само питам":

    Хайде, бе? Как се става дружинен ръководител без да си член на партията?

    Идейно нямам нищо против агентите. Такава е била доктрината и времената. Правило се е за общо добро. Дразнят ме приспособенците, които се нагаждат според посоката на вятъра. И твоя гоцедечевски помаг е такъв. Човекът трябва да се освидетелства и стерилизира, за да не дава повече поколение.

    А почитателите му на повторен изпит по история....И задължителен психотест.

    Коментиран от #69

  • 66 Историк

    2 2 Отговор

    До коментар #35 от "Историк":

    Къде го е писал ? В болната ти фантазия ли ?
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Прост

    10 2 Отговор
    Този шушляк направо ми се повдига като го видя! Хем е смотан хем е пРОЗД! Като се сетя как четеше новогодишното поздравление и как се обръщаше в движение като приплита краката и ме хваща СРАААААм! Смотаняк!
  • 69 Само питам

    3 11 Отговор

    До коментар #65 от "Голям Слон":

    Може, ако е бил комсомолец. И не е писал доноси. Доносниците, а не агентите са писали доноси срещу колегите си и са пречупва и човешки съдби. Недей да ги наричаш агенти. Ти са не си бил доносник, та толкова ги защитаваш? И човек се развива и променя убежденията си. От ляв става десен и обратното. Приспособление са като Корнелия и висшето ръководство на БСП, които уж са леви а всъщност прокарват дясна политика. Ако Плевнелиев беше приспособление щеше като Бойко да се мазни на Путин, Меркел и Ердоган.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Наблюдател

    13 0 Отговор
    Българския газов хъб е като празен магазин . Безполезен гербаджийски паметник , за който се взеха едни пари ...
  • 72 Д'мин

    12 1 Отговор

    До коментар #63 от "Само питам":

    Четем протокол № 34 от заседанието на Факултетния комитет на БКП при Факултета по радиоелектроника, проведено на 01 декември 1986 г. Дневният ред включва две точки: приемане на преценки на студенти-комунисти, членове на ФК на ДКМС и обсъждане и утвърждаване на проект за състав на ФК на ДКМС. Докладва Г. Вутев-секретар на ФК на ДКМС на ФРЕ, който представя проекта за оценки на студентите-комунисти. Там на първо място се мъдрят името и презимето Росен Плевнелиев. Вижте факсимилето, което публикувам в края на текста, за да се запознаете с поредната отвратителна истина за тайното комунистическо минало на днешния президент. Не като обикновен комунист, а като комунистически номенклатурчик.
    П. П. Цитат.
  • 73 Д'мин

    10 2 Отговор

    До коментар #63 от "Само питам":

    След продължителна работа в Централния държавен архив Антон Тодоров откри протоколите на партийната организация на Висшия машинно-електротехнически институт (ВМЕИ) "В. И. Ленин", днес Техническият университет.
    От тях научаваме, че имаме президент, който е членувал в Българската комунистическа партия и което е още по-скандално, е укрил това обстоятелство по време на кандидатпрезидентската си кампания.
    П. П Цитат.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Случайно прочел

    7 1 Отговор
    Още от времето на шведската империя и Наполеон ,всички тичат към Русия да я демократизират,или се сещате че там има богатства за приобщавате!Да не забравяме че" империята на злото"Си е на нейна територия без да напада ,а добрите хора идват да и покажат" добрите си намерения "още преди да има комунизъм!?Не искам да ме разбирате като адвокат на Федерацията,но и аз да съм си в моя гооолям двор,и съседите да ме плюят и охвърлят че имам голям двор пълен с много неща а те нямат!Извинете но и аз ще съм гаден с тях макар и един! А Росен плевнелиев да прочете иснорията за Втората световна ,когато нашите политици са обявили войта на Англо-американците и и последствията от това.Щото сега дърпа опашльока на мечока,да не би ,да не дава Господ утре стане нещо да не се повтови онази история с бомбардиранито!!!
  • 76 Граучи

    7 2 Отговор
    Всяко появяване на Плювню по ТВ предаване замърсява ефира ! Време е СЕМ да се самосезира !
  • 77 Пенсионер

    3 7 Отговор
    Роската както винаги побърква комундетата.Прави ги на луди. И те де ли се гърчат и плюят.
  • 78 гост

    3 1 Отговор
    Брееей, голяма активност на защитниците на екса! Колкото и да се напъвате обаче няма да успеете да промените нито едно българско мнение относно бившият, нито ще му повдигнете рейтинга. НЕВЪЗМОЖНО е просто, а и клакьорките сте прекалено нелицеприятни, и ниски топки.
  • 79 ну, молодец

    1 0 Отговор

    До коментар #49 от "Българин":

    Плевньо = Чехльо = Мухльо = Смешко - истински джендър
    Горката Деси! Какво ли й е да живее с това жалко подобие на мъж! Явно става само за парлама!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове