Last news in Fakti

21 Май, 2018 14:16 7 200 25

PR: Слави е обречен на успех в политиката

  • слави трифонов-
  • политика-
  • партия-
  • неолиберализъм

Идва тоталният край на неолиберализма

PR: Слави е обречен на успех в политиката - 1

Не е странно, тъй като Слави е популярен. Той се превърна в гласа на истината, колкото и да не ни харесва. Слави е обречен на успех, ако реши да влезе в политиката. Въпросът е колко е последователен. Така PR експертът Соня Момчилова коментира изследването, че Слави Трифонов е по-популярен от президента във фейсбук.

"Вероятно ще станем свидетели на края на "професионалните" политици. Идва тоталният край на неолиберализма. Слави може да олицетвори нормалността, но трябва да реши как ще се самоопредели", каза още тя.

Според социолога Кольо Колев изпреварването във фейсбук не е от особена важност от политическа гледна точка.

"Средната възраст на феновете при Слави е около 40 години, а при Радев е около 50 години. Но въпросът е кой колко ще събере на изборите. Слави не бърза, защото няма смисъл, няма нужда. Действията на Трифонов са протест срещу цялата власт. Партията на Слави може да се превърне в алтернатива на ГЕРБ. Търсенето на алтернатива е основата на бъдещите политически разигравания", посочи Колев пред Bulgaria ON AIR.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    19 16 Отговор
    Славчо от Лучиндол на концерти ги събира по 50-60 хил.човека на протеста събра 50-60човека и това беше Трифонов е същия като Борисов - алчен грандоман не случайно една женска не могат да прикоткат и двамцата!
  • 2 Дискавъровед

    15 10 Отговор
    След Царя с НДСВ и Бойко с ГЕРБ, Слави ако пожелае може да е третия изкочил на сцената като Герой-Спасител, дори да избере за име на партията/организацията НТД (Няма такава държава). Тогава, ДПС изчезват от политическата карта, а БСП ще е някакво пурпурно петънце там отзад в ляво на скамейките в парламента.
  • 3 Ангел

    14 9 Отговор
    Той и Цветан Василев беше популярен и реши да създава партия, начело с Бареков, но всички знаем къде свърши - в Белград, криейки се като мишка!
  • 4 Абе

    20 4 Отговор
    мирише на платени парички за реклама..
  • 5 по важен

    11 3 Отговор
    е въпроса кой е алтернатива на досегашната политическа класа ? спор няма , че слави не е идеален но нека критикуващите го предложат ясна алтернатива...някой който може да събере достатъчно гласове на следващите избори за да очакваме ЕВЕНТУАЛНО някаква промяна . ако слави или радев не направят нещо просто сме обречени да се повтори сценарият от последните десетилетия. дали нещо ще проеми слави само времето ще покаже но по-добре е да се опитаме нещо да променим дори и да останем излъгани в последствие...просто по-зле няма как да стане
  • 6 въпрос

    13 8 Отговор
    PR експертът Соня Момчилова е платена от слави или бареков 2 ако предпочитате. Въпроса е кой плаща на слави?????

    Коментиран от #8

  • 7 славето е същия

    11 8 Отговор
    славето е същия , като барека, хиподила и прочие бсп/дпс/дс - креатури !
    пристава на тия с парите - задника му е винаги широко отворен за оферти !
  • 8 въпроса е

    10 5 Отговор

    До коментар #6 от "въпрос":

    дори и да приемем , че слави е патрица на някоя партия ... т.е , че някой му плаща какво ще промени това факта , че без него ще влезнат старите партии в парламента. значи в най-лошият сценарий той ще замести патриотите които така или иначе нищо не свършиха и нещата ще продължат по старо му. ако обаче не е платен то може и нещата да се променят към добро. т.е народа нищо не губи от влизането на слави в парламента...или се продължава по старият начин или имаме подобрение
  • 9 и този не е

    9 7 Отговор
    Вие може и да не знаете, но Сончето се знае и са дружки със Славунчо още от първите години на КуКу, така че не се учудвам на измислените суперлативи ! Слави е другата страна на монетата на Бойко двамата толкова си приличат, че чак не могат да се понасят. Избирането и легитимирането на Слави в политиката, ще поредната грешка и поредния "месия" ! Държавата и без друго и сега се управлява, като чалга шоу и ефекта от смяната на главниячалгар, ще е нулев !

    Коментиран от #11

  • 10 Иванов

    7 5 Отговор
    Бая рубли ще му костват влизането в НС.
  • 11 ами ако е така

    5 4 Отговор

    До коментар #9 от "и този не е":

    значи след изборите пак боко ще управлява...то и без слави бсп пак няма да могат да победят герб щото народа не забравя прегръдката на столетницата с турците. ако пък слави подкрепи бсп ....важното е турците да са извън властта а иначе герб и бсп са едно и също само обръчите от фирми са различни
  • 12 onq s konq

    6 5 Отговор
    Червен Кольо бърза да "вземе преднина" докато не е станало късно и обобщава,че СЛАВИ БИ БИЛ АЛТЕРНАТИВА НА ГЕРБ.Да подчертаем:НЕ НА БСП,А НА ГЕРБ!Ами ако е на БСП?Ами ако е алтернатива на бъдещата ПАРТИЯ НА РАДЕВ?Не може.КОЛЬО НЕ ПОЗВОЛЯВА такива варианти!
  • 13 Bahti

    7 5 Отговор
    Свят който е диктуван от изкуствен интелект, може да бъде Оправен! Селтак както всички останали.
  • 14 Оптимист

    4 2 Отговор
    Слави президент ,премиер ,главен прокурор и патриарх и главен мюфтия !
  • 15 Демократ

    10 5 Отговор
    Слави се опитва да казва истината за политиците, а това не е никак малко. Ако не е Слави няма кой да каже на глас това което мислят повечето хора. Досега не се е компрометирал с нищо. Защо да не му бъде даден шанс. Истината е друга който и да е на власт ще изпълнява това което му наредят от Брюксел.
    Въпросът е да се разпределят подаянията от Европа по справедлив начин. Да се назначават кадърни хора в администрацията да се премахнат шуробаджанащините и да заработят всички институции по нормален начин.
  • 16 Bahti

    7 4 Отговор
    След пожарникар и физкултурник е ред на чалга! Желязна логика! Оправени!
  • 17 Ахаха

    6 6 Отговор
    Трагедия!!! Вместо някой като Кеворк Кеворкян да стане водач на партия ни набутват някакъв чалгар. Да не забравяме, че Слави издигна двамата най-лоши БГ политици - Костов и Бойко !!! Само идиот би повярвал на Слави. Макар че Слави е по-малкото зло, все пак той е зло и не трябва да се избира по-малко зло, а да се търси доброто

    Коментиран от #18

  • 18 ахаа

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "Ахаха":

    а кеворк какво мисли по въпроса с турските партии в прламента ? кеворк да е организирал някакъв референдум засягаш България ? безгрешни хора няма но кеворк просто няма да може да събере необходимите гласове защото не е човек който може да се конфронтира...а за да се измете досегашната паплач от парламента ни трябва безкомпромисен човек или като радев или като слави
  • 19 ПЕЕВ

    4 3 Отговор
    СЛАВИ Е ПОРЕДНИЯ ЧЕРВЕН БАЛОН.
  • 20 Шанс за всички

    3 3 Отговор
    Дайте му шанс бе хора, най малкото ще обърка сметките на тези усвоители на БГ блага.
    Трябва да каже приоритетите си, визията за бъдещето на БЪЛГАРИЯ.
    Трябва да ги сменим тези депутати с нови че тези няма и нямат намерение да променят нищо.
    Вижте румъния , вижте другите бивши соц страни къдеса ? А ний тъпчем на едно място.
  • 21 Бай .уй

    1 1 Отговор
    Новият Бареков се преготвя за кльопачката в парламента
  • 22 Шароу

    1 1 Отговор
    Истината се казва от шутовете
  • 23 Вава

    3 4 Отговор
    За тези които не следят кастингите на Слави и пишат лошотии за него Ви казвам!Слави търси технократи,хора знаещи,можещи,професионалисти.Това е необходимо на България,нов Стамболов!Не крадливи некадърни политици,опропастили живота на три поколения българи за близо 30 годишен УЖ демократичен преход.
  • 24 висок като жераф и толкова умен

    4 2 Отговор
    Новия бареков се задава! Пайса ида!
  • 25 БЪЛГАРИТЕ СА

    3 0 Отговор
    ДОКАЗАНИ НАИВНИЦИ- МЕКО КАЗАНО..... ДА! БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ ТОТАЛНА ПРОМЯНА,НО........ТЯ НЕ Е СЛАВИ!!!!!!!!!!!! НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ,ЧЕ МНООООООГО ЩЕ РЕВЕТЕ. НЕ СЕ ХВАЩАЙТЕ КАТО УДАВНИЦИ ЗА СЛАМКА!!!! СЛАВИ Е КОПИЕ НА БОРИСОВ.ГОРЧИВО ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове