1 807 5

Валери Симеонов: Няма да избивам онкоболни и инвалиди

Мария Атанасова

Атаката на хазартните босове срещу мен тръгна не с фалшиви новини, ами направо с цели фалшиви сайтове. Това написа в профила си във фейсбук Валери Симеонов.

Ето пълния пост на вицепремиера:

Сайтът „delink.co“ е създаден веднага след оповестяването на законопроекта ми срещу хазарта. Сайтът е анонимен, скрит зад специално предлаганата такава услуга от голяма американска офшорна корпорация „GoDaddy“. Няма публично обявен собственик, няма адрес за контакти, няма форма за контакти.

Ежеседмично сайтът бълва лъжи и глупотевини по мой адрес, като например, че съм против вдигането на пенсиите, че ще правя нов мобилен оператор, че съм настигнал Пеевски по богатство (дай Боже всекиму!), че съм щял да убия спорт, и други от сорта, сготвени по гьобелсовия принцип 10% истина и 90% лъжа.

За достоверност, лъжите са омесени с други общи новини, препечатвани от легитимни информационни агенции, белким се вържат повече балъци.

Вкарват се пари на поразия, за да се разпространяват въпросните творения във фейсбук. По мои сметки, за последните две седмици са „инвестирани“ поне $10 000 само за пропаганда в социалната мрежа.

Завчера цъфна нов радетел на истината – Hyper Нюз (Нурег Нюз – по правилата на българската граматика). Отново анонимен блог в свободната и безплатна платформа „blogspot.bg“. Същата платформа от поне пет години е основно оръжие на хибридната медийна война на про-руски организации в България с основни жертви премиера Борисов и министър Лиляна Павлова.
Та според Нурег Нюз на 16 май аз съм участвал в конференция по раждаемостта, пенсионните и социалните въпроси. Умниците не са си направили дори труда да проверят, че всяка сряда се провежда заседание на Министерски съвет, така че единствено остава да съм овладял самораздвояването си в пространството.

Както и да е. Там се „цитират“ мои изказвания, че пенсиите на родителите на българи, емигрирали в чужбина, трябва да бъдат спрени!!! Що за безумие?! И как може някой да се върже на такава лъжа, след като преди по-малко от година по мое настояване бяха увеличени минималните пенсии на ВСИЧКИ пенсионери, без оглед на това къде са децата им – в България или в чужбина!
Оказа се, обаче, че на тази глупост са повярвали и интелигентни хора, което налага настоящото разяснение.

Предупреждавам – не вярвайте, че ще искам избиването на всички онкоболни, пенсионери и деца – инвалиди, за да спестя на държавния бюджет. Или каквато и да е била друга извратена идиотщина, която ще ви пробута хазартното лоби.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 15:26  22.05.18
  А то има и такав вариант ли? Ааааа ок не ги избивай, ходи бъхтай бабите. Или отивай да откриваш нужници. Нужник
 • 666
  Отговор
  2 15:41  22.05.18
  Всъщност докарахте страната до такова дередже, че ги избивате наистина и това е реалност. Вие не ги разстрелвате, вие им спирате парите за лекарства. Метод 1 е по-хуманен. Вие не ги бесите, просто ако нямат да си доплатят ххх ххх лв. си умират сами. Кой метод е по-хуманен? И така може да си изброяваме цял ден. Ама сития на гладния не вярва.
 • Ani
  Отговор
  3 16:02  22.05.18
  Нападките е ясно,че са от хазартната мафия и лоби!Значи сте на прав път.Забраната за реклама на хазарт е един от най-полезните закони от началото на прехода!Това вече вярно стана зараза и ще продължи по-нагло ако не се спре!

  Коментиран от #5

 • Коментар
  Отговор
  4 19:21  22.05.18
  Ей Това Предателско Човече Като го ВИДЯ И МЕ ИЗБИВА НА АГРЕСИЯ . А УЖКИМ СЪМ УРАВНОВЕСАН СУБЕКТ.
 • Точно казано
  Отговор
  5 01:08  23.05.18

  До коментар #3 от "Ani":

  Точно по мазола са настъпани вече тези лакоми и ненаситни,мазни тарикати.Това е последна надежда за много голяма част от зомбираните играчи на илюзиите за бързо забогатяване, да се вземат в ръце преди да стане прекалено късно за завръщане в нормалният живот.

Напиши коментар:


Публикувай