Last news in Fakti

22 Май, 2018 16:11 2 484 33

Автобус изпревари с над 110 км/ч (ВИДЕО)

  • автобус-
  • изпреварване

Автобус на фирма „Юнион Ивкони” е заснет да изпреварва по магистралата с по-висока скорост от позволената. За нарушението алармира възмутен шофьор, станал свидетел на безумното шофиране.

По думите му, шофьорът на рейса го изпреварил с над 110 км/ч. „Този човек едва не ни уби по магистралата. Имам още два видеоклипа. Моля, не оставайте безучастни. Не е ок една и съща фирма да има толкова ПТП и пострадали хора, а вчера можеше да сме ние”, призовава в сигнала си до Нова телевизия Христо Панев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 smeh

    46 11 Отговор
    Голфисте, половината ти табло свети, АБС-а ти не работи, километража и той надали показва толкова точно колкото си мислиш. Не виждаш гредата в твойто око си тръгнал чуждите клечки да броиш. Като си махнеш грешката на километража да не се окаже, че скороста е 102км/ч или там на колкото е ограничен рейса? Отделно, че можеше леко да върнеш газта и да го пуснеш спокойно да се прибере за да не прави колона отзад.
  • 2 JEEP

    36 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Този човек едва не ни уби по магистралата
    Как? С реактивната струя ли?
    Не защитавам Ивкони ни най малко. Пътувал съм с тях и знам какво е, но чак пък драма да става.....
    Този възмутения, като е с будна съвест, защо не вземе да снима 2,3 нископрелитащи кайена или Q7?
    А и като гледам таблото с прецакания ABS той сам ще се очисти ако е неделен карач.
  • 3 Golf 4

    28 1 Отговор
    хах, този с Голфето, с не работещия ABS, явно е минал през годишния тех. преглед по бързата процедура :)))

    Коментиран от #22

  • 4 васик атанасова

    36 3 Отговор
    ей тъп ганьо
    вместо да снимаш си купи хубава кола
    кой знае колко си го дразнил човечеца за да те изпревари
    голяма работа като кара със 110
    тъпо село
  • 5 Самет дайь

    24 4 Отговор
    Абе мишок карай си трошката и неси навирай носа в чужди работи
  • 6 Зомбайо

    27 3 Отговор
    Отворкото с голфа сигурно е карал с 80км/ч рейса го изпреварва след това дава газ и го блокира, снима клипа и вече рейсаджията е виновен. Ей мамин сладък.....
  • 7 Мартин

    18 2 Отговор
    Господина преувеличава,чак пък да ги убие:)))
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Реститутка

    29 2 Отговор
    Криво седи право съди! Автобуса убиец- а тоя прошляк с кочина за 1000 леа, дето спирачките му не функционират правилно и въпреки че има индикации за това на таблото пак кара по магистралата какъв е?!
  • 10 Тотал

    18 1 Отговор
    тоя дето снима.. е нема такъв олигофрен честно!
  • 11 Шпек народен

    2 12 Отговор
    Да бъди смърт за шифьора на рейсъ

    Коментиран от #17

  • 12 filo

    7 10 Отговор
    Според мен отговорност за превишената скорост на рейсовете на
    Ивкони носят шефовете на фирмата, които очевидно притискат шофьорите да карат бързо с цел да се спазва някакъв график и т.н.
  • 13 Ганчо

    18 2 Отговор
    Бг комплексар търсещ 5 мин. слава!
  • 14 гост

    10 1 Отговор
    Навярно километража не показва точно, тая трошка не може да вдигне 110 км.
  • 15 Aaa

    5 1 Отговор
    Разрешената скорост на магистрала не е ли 140 км. в час (130 доскоро)?

    Коментиран от #16

  • 16 Random

    12 0 Отговор

    До коментар #15 от "Aaa":

    Само за B категория.
    За другите (вкл. моторите- А кат. е 100)
  • 17 Фитипалди

    4 14 Отговор

    До коментар #11 от "Шпек народен":

    До #2 JEEP : И като съм от тия нископрелитащите с малко над 280км/ч Ко правим?! Имам самолет - летя с него! Няма да го мъча със някакво измислено ограничение от 140км/ч! Пък и който си го може - си го може! Важното е да не ми се пречката разни измекяри, които се мъчат да изпреварят някой умрял дръгел със 120км/ч в най-добрия случай, че ще се наложи да използвам РПГ-то, че аман от малоумни шофери с купени книжки и никакъв опит! Да не говорим за тотално изперкалите дъртаци и малоумни разсеяни кифли, които не поглеждат по навик в страничното ляво огледало или се гримират чатейки си в нета! Не скоростта убива, а разсеяността и техническата неизправност на МПС-то! Карайте бързо, но разумно, за да не правите задръствания и да се налага да ви изпреварват автобуси, камиони и тирове, което е предпоставка за ПТП! Не забравяйте, че шофирането е мисловен процес и безаварийно на всички на пътя! 😎

    Коментиран от #19

  • 18 JEEP

    12 3 Отговор
    Сега се загледах в клипа - еми тоя си е жалка душица-абс не работи, лепенка за тех преглед не видях (не че има връзка с абс). Предполагам кара със 110 защото и горивото е към края си, та малко икономия.
    Сигурно и наклоните ги поска по инерция.
    Правилно каза някой по-горе - какво ли не се прави за 5мин слава.
  • 19 JEEP

    18 1 Отговор

    До коментар #17 от "Фитипалди":

    Ма ти и над закона ли летиш бе?
    РПГта, самолети, 280км/ч....ако не си някой пъпчив пубер, виж там говори с ген.Радев, че си направо за бойната авиация... и без това сме го закъсали и за пилоти и за техника.
    Я намали малко бързи и яростни и спри с CS, че се увлече!
    Казано е на магистрала - 140 км/ч и точка. Да всички караме малко или много от горе, но ти защо реши, че аз съм длъжен примерно от 160 да намалявам да 110 и да се прибирам зад гоуфа от клипа, та да минеш ти? Я си помисли и то хубаво кой е по-опасен.
    И кой си ти, че да даваш предписание, кое е измислено ограничение?
    Заради такива като теб стават белите. Мислите се за велики и дори не виждате в огледалото как засечената от бас кола катастрофира.
    Искрено се надявам да се силиш само за клавиетурата, а ако нямаш лиценз за състезателен пилот, хич и не коментирай!
  • 20 Vulpes

    12 3 Отговор
    Аз друго искам да попитам,че не му работи АБС е ясно! Но защо борави с телефона правейки клипове докато кара? Май май вика кумчо вълчо изяж ме! На шофьора на автобуса ще му дадат акт за превишена скорост,но на теб ще ти дадат 2(даже може да ти свалят номерата заради неизправен автомобил)
  • 21 СтарТИРаджия

    17 1 Отговор
    Факти, апелирам да спрете да ни занимавате с подобни мало@мни "съвестни" граждани! Тахометрите на автобуси и камиони са калибрирани с абсолютна точност, за разлика от тези на леките возила, още повече на 15 + годишни с незнайно какъв размер гуми! Абсолютно съм убеден, че автобусът се движи със 101 - 103 км/ч МАХ! Този, съвестник да засили гоУфО у рИкЪтЪ най - добре!
  • 22 Гост

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "Golf 4":

    Само да те контрирам, че относно валяците на прегледа ABS не го играе никакъв! Така че...
  • 23 Голям прос

    9 1 Отговор
    И с колко да изпревари. Ако караше тоя дръгел с 80, автобуса щеше да изпревари с "разрешената" му скорост 102км. Ама не, ние се правим на Шумахери и с голямата дясна обувка натискаме газта. И какво да прави шофьора на автобуса като гони разписание? Да кара отзад, че да го опушват ли Аз с тая фирма най-евтино съм пътувал, не съм виждал нещо необичайно в пътуванията
  • 24 гост

    13 1 Отговор
    Преди седмица имаше статия за джип, на която ви обяснявах че ГанЮ като го изпреварват се чувства засегнат, дава газ и прави мръсотии. Ето го същия типичен селян.ур търсещ ефтина сензация.
  • 25 Гост

    5 4 Отговор
    Чета коментарите и се чудя,ние в Европа ли сме или някъде в Африка.Всеки се прави на много отворен.Ало отворковците,защо само в Бургаристан се правите на отворени? Елате да се правите на отворени някъде из Европа, мишки.Когато сте в Европа сте много културни,защото не се правите на рали шампиони или с автобуса да карате с превишена скорост.? Знаете,че веднага ще ви натресат глобите и ще ви набутатат в затвора,мишки.
  • 26 ДАЙ

    2 2 Отговор
    За тежкотоварни ограничението е 90,за автобуси 105
  • 27 Петър

    6 6 Отговор
    И какво като му свети лампата за ABS, това не означава нищо, кара се като автомобил без ABS-каквито са повечето в България
  • 28 Диди

    5 5 Отговор
    Българските шофъори на автобуси карат безотговорно.Имала съм случаи,в които съм спорила с такива идиоти.Като чета коментарите ви,имам чувството,че съм попаднала във фалшивият филм.
    Пост 25 много добре ви го каза.
  • 29 явертъуи

    3 7 Отговор
    Утре децата ви ще са в един такъв автобус и един такъв ще изпреварва и като се обърне и избие сума хора-друга песен ще пеете. И само са протокола- аз лично съм виждал автобус на тая същата фирма със 130 да кара. Много сте прости българите, подигравате се на човека,че му светят лампи на таблото,ама не виждате проблем,чоя тъпак с рейса е нарушил закона, хакнал си е ограничителя на скоростта и по този начин застрашава живота на 40-50 човека. За тва всички нормални млади хора избягаха от България и останахте само вие- форумните разбирачи. Аз що не съм напуснал- щото съм дърт.
  • 30 аууууууууу

    1 6 Отговор
    До всички отворени тарикати- елате в Холандия да нарушите закона за движение по пътищата- с удоволствие ще ви гледам как се насирате в гащите и повече няма да си помислите да правите нещо такова. Измислили са го ората .

    Коментиран от #32

  • 31 явертъуи

    2 8 Отговор
    http://start97.com/skorost.php - в момента макс скорост на автобус на магистрала е 100. Извън града- 80. Нема да ви казвам ,че извън града не падат под 100-110. ВОзят хора все пак. 110 е много. Както се вижда -едно леко чукване от кола и се обръщат в канавката.
  • 32 onq s konq

    1 4 Отговор

    До коментар #30 от "аууууууууу":

    Защо трябва да се идва в Холандия или във всяка друга Западноевропейска държава за да се установи БЕЗАПЕЛАЦИОННИЯ ПЪТЕН ВИДЕОКОНТРОЛ,след като това е ВСЕИЗВЕСТНО?А защо мислиш че и през ум не ми минава да зарежа БЪЛГАРСКАТА СЛОБОДИЯ И ДА СЕ НАБУТАМ В ЗАПАДНАТА ДЕМОКРАЦИЯ?Ама всички се възмущавате че заплатите на западняците са в пъти по-големи от нашите,но и дума не обелвате че ГЛОБИТЕ пък са им ОЩЕ ПО-СОЛЕНИ.И ако тук получа съобщение за глоба от КАТ за 1000лв-няма проблем-в жапката на колата са.Там обаче не само ще бъдат 5-6 хиляди,ами има и затвор и отнемане на МПС и книжка !И пак повтарям-БГ е РАЙ...но не за всеки:)
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове