26 Май, 2018 23:01 4 499 33

Национална съпротива с шествие против гей парада

  • гей парад-
  • софия-
  • национална съпротива

Тази година шествието „ Да запазим децата от разврата“ ще започне на 09.06.2018 г. от 18 часа на Пилоните на НДК! Както знаете, тази година освен чуждите посолства, а и Столична община подкрепи „гей парада” финансово ( пари от данъците на българите ), но за съжаление явно е поела и ангажимент да пречи на нашето шествие!

Това заявиха в писмо до медиите от Национална съпротива.

Вчера получихме обаждане от самата община, в което, представете си, ни поискаха пари за провеждането на протест!?! Точните думи им бяха: - „кажете ни колко човека ще присъстват на вашето мероприятие, за да изчислим каква такса трябва да заплатите за използваната площ?!?“.

Това, разбира се, според нас е в абсолютно нарушение на всички закони за провеждането на каквито и да е било граждански мероприятия. За жалост столична община не за пръв път процедира подобно! Ще припомним, че през 2011 г. в разрез със закона шествието ни беше спряно, а миналата година на мястото на нашето събитие, беше допуснат парада на содомитите! Това е ясен знак, че нормалността в България започва да бъде преследвана за сметка на деградивни, патологични и гнусни течения привнесени отвън, които всячески се пропагандират и дори налагат със сила! Това е ясен признак и че въпреки категоричното нежеланието на българите да се ратифицира Истанбулската конвенция, управляващите продължават да работят за прилагането й! Най-странно от всичко е, че гей-парадът твърди, че е шествие за равноправие, но на всички е ясно, че е шествие за привилегии!

Българи, вече на всички ни става ясно, че управляващите са поели по път, който е пагубен за душите на българските деца! Вече за всички е очевидно, че те предават българските деца на извратеняци и техните гнусни нагони! Затова ви приканваме да дойдете и заедно да се преборим за запазването на децата от разврата! Нека не позволяваме педерастията да навлиза в българските училища!

Когато патологията се превърне в норма, а нормалността в патология, съпротивата е задължителна!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 отвратена

    93 11 Отговор
    Какво доживяхме-извратените да определят нормите на поведение в обществото....... ама то в човешката история има толкова примери за това....Боже опази !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост-а

    8 58 Отговор
    Абе вие не сте добре,всяко чудо за три дни.Ще си бъркат по дупките ден два и като не им обръщате внимание ще се приберат да се догримират и извадя топчетата.Колкото повече се дърпате толкова повече ще създавате единение в това движение.Децата ви не стават обратно,те се раздат такива,не е ядрена физика и не се лекува с билки и пари.Моля ви помислете малко и не се занимавайте с глупости,а образовайте децата си кое какво означава,за да вземат правилния избор за тях самите.И Европа няма нищо общо с това ,ако вечер вкъщи се пие ракия,слуша чалга и се говори на висок тон.Ако искате да промените нещо започнете със себе си и чете чалко повече за нещата.
  • 4 Гост

    67 7 Отговор
    Ако няма протест, значи всички сме съгласни с тях.

    Коментиран от #5

  • 5 Не е така

    4 37 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Ако няма протест просто не им обръщате внимание.Протестът само им дава сила и ги обединява.Ако искате да няма парад,който от вас има милион два излишни да внесе по партийната каса моля да заповяда
  • 6 Ужас

    50 12 Отговор
    Предлагам всички футболни фенове да се присъединят към протеста против тези изроди! И след това да си изкарат агресията на техния протест, видиш ли може да ги вразумят!

    Коментиран от #8

  • 7 Луда 🐞

    12 4 Отговор
    Айде на нашите!
  • 8 Браво

    13 37 Отговор

    До коментар #6 от "Ужас":

    Това ли те прави по-добър,така ли възпитаваш децата си с насилие?
  • 9 ГЕЙОБЩИНАТА

    47 5 Отговор
    политиката на ГЕРБ!
  • 10 Гост2

    50 8 Отговор
    На 200 извратеняци да излязат 2000нормални мъжаги и да им наврат атрибутите по дупките.айде стига са ни правили на овце разни гей дружинки и соросоиди.да им покажем,че България е страната на Крали Марко,не на американския посланик.

    Коментиран от #18, #30

  • 11 ГОСТ

    13 47 Отговор
    к'ва Европа к'ви 5 лева с този изостанал и в по-голямата си част просташки народ...мястото ви нещастници е в Иран и Русия...това направиха комунистите от вас...деградирали и изостанали във всяко отношение...искате да получавате пари -без да работите, искате много но все някой друг трябва да го направи свърши вместо вас...както преди няколко дни един образован и успял по цивилизования свят млад мъж/объркал се и се завърнал в Родината си/ е решил окончателно да се ЕВАКУИРА от тази територия населена с преобладаващо мнозинство от прости, тъпи, мързеливи подобия на хора...

    Коментиран от #12, #16, #26

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Гост2

    9 15 Отговор

    До коментар #12 от "Eee":

    И като прочетеш библията да не би нещо автоматично да се случва,ей така щрак.Господ обича читавите хора,а това дали четеш библията или по цял ден палиш свещи абсолютно нищо не означава накрая.
  • 14 Бесен Язовец

    42 5 Отговор
    САЩ и ЕС ни натрапват джендърите на сила! Нормалните са хора подтискатни от смахнатите и техните слуги!
  • 15 Атеиста

    14 21 Отговор
    Къв Господ 21век бе? Вече изследваме космоса тия се кланят на божества! ако има Господ се казва АК-47 и слага ред за норматив!
  • 16 ОвцеБе

    7 43 Отговор

    До коментар #11 от "ГОСТ":

    Няма как да им го обясниш,нека като са фенове на насилието и слабоумието да заминават за Русия и да се приключва.То тук и с аргументи не става,ти им говориш те едно си знаят,защото така било правилно.Коне с капаци си бяха нашите сънародници и такива си останаха.Аз вече не живея в България и само като чета форуми като този ми настръхват косите.И после защо не става еми няма да стане докато са злобни,тесногръди,инфантилни и необразовани.

    Коментиран от #17, #27

  • 17 Бесен Язовец

    36 5 Отговор

    До коментар #16 от "ОвцеБе":

    А? Ше ходиме в Русия! По скоро вас ше ви оратиме да си празнувате прайдове в Берлин и Лондон такмо да ни освободите от присъствието си както ти си направил още по добре! И по бързо ако може да хващат повече като тебе терминал2 с еднопосочен билет. И до насилие нвма да се стига вс.доволни и България ще я бъде и ще цъфти като Люляк!
  • 18 Цеко сифоня

    10 13 Отговор

    До коментар #10 от "Гост2":

    И на мен ми се иска същото, но за съжаление знам че няма да се случи.
    Като цяло съм съгласен с тебе, с изключение на тва за Крали Марко.
    Същия е един жалък, гаден предател - ако познаваш истинската история.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ИВАН

    10 2 Отговор
    Извращенията са погрешни отвсякъде, дори да оставим религията и се обърнем към природата - има ли бикове, или овни сами да се съешават, вярно че с модерната химия и животните се объркаха, но все пак са добър пример за подражание - ние хората не ги превъзхождаме, бъдете уверени в това.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Еl comandante

    7 31 Отговор
    Не разбирам недоволството на тукашните хейтери, щом искат да си направят парад хората, оставете ги, нека да си го направят ! Живеем в цивилизовано общество и е време за си променим мнението към секс меншиствата, защото и те са човеци !

    Коментиран от #32

  • 24 българските граждани

    12 0 Отговор
    Ние на анонимници вяра нямаме, да излязат с имената си, иначе ги приемаме за бандити и метежници.
  • 25 Costelo

    30 3 Отговор
    Въпросът ми е към господата, които смятат, че тук всички сме простаци, животни и т.н. Каква е причината за този парад? Какво се опитват да демонстрират тези хора? Парадиране с някакъв вид "различност? Както и преди съм казвал, тези, които постоянно призовават за толерантност са всъщност най-нетолерантни, защото не признават правото на другите да имат собствено мнение и да не одобряват всичко под слънцето. Т.е. ако не ги приемаш си изостанал дивак, неандерталец и прочие. Е, извинявайте, ама явно освен със странната си сексуална ориентация с друго не сте по-различни от тези които обиждате, съответно не можете да претендирате за някаква възвишеност и по-правилен мироглед.
  • 26 Къртев 🐓

    24 4 Отговор

    До коментар #11 от "ГОСТ":

    Гейовете не са ми в представите за напредък. Нищо против, не ми пречат, да си се плющат, колкото желаят. Обаче да ги затвърждават с конвенции, да излизат на паради ми идва в повече. Децата трябва да знаят, че да си гей не е нормално и не е правилно. Но работещия и модерен ЕС, с всякави усилия искат да ни натресат извратените си ориентации.
  • 27 Пешо

    14 1 Отговор

    До коментар #16 от "ОвцеБе":

    Ако и другите джендари натирим при теб - нещата ще се оправят.
  • 28 патриотъ

    9 4 Отговор
    Ние българите няма да позволим на обратните развратници да превземат България и да правят шествия и фестивали и да развращават нашите деца!Това няма да стане и се омитайте от тук,докато не сме пуснали кръвчица!
  • 29 Левски

    1 1 Отговор
    Неприятна патриотична зган и набожна измет....
  • 30 123456

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Гост2":

    ...и на Бай Ганьо
  • 31 Глупаци

    1 0 Отговор
    Смешна гледка сме българите...Оплакваме се за щяло и нещяло, противоречим си, мислим си, че всичко може да се реши с побой, евала.След това защо сме толкова назад.Много жалко.
  • 32 Белчо

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Еl comandante":

    Ха ха ха , винаги съм знаел че си гейзер!
    Благодаря, че осветли съмненията ми!
  • 33 Янков

    1 0 Отговор
    Всички реагираме, на този така наречен прайд.
    Защо никой не потърси мнението, на едно от остриетата на ГЕРБ- столичният кмет, г-жа Фандъкова?
    Разрешението за прайда(въпреки че е абсолютно незаконен) , нейно лично решение ли е , или изразява позицията на ГЕРБ?
    Алооо, "истинските" журналисти - сега е времето да й зададете тези въпроси. После ще ви баламоса със -Ами аз не бях информирана, питайте ресорният зам.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове