1 278 2

Мъж падна от череша, приеха го в болница

Венцислав Михайлов

63-годишният благоевградчанин Вельо Д. е приет в благоевградската болница с тежки комбинирани травми, след като паднал от череша. Благоевградчанинът отишъл да набере череши в местността, популярна като Козлодуй, в района на подстанцията край Благоевград, уточнява сайтът „Струма“. При качването на дървото клонът, на който стъпил, се отчупил и той полетял от близо 3-метрова височина. При падането наранил сериозно главата и дясната половина на тялото си, но не е губил съзнание. На място му е оказана първа помощ от екип на Спешен център – Благоевград и с линейка е транспортиран до благоевградската болница.

Пострадалият е с черепно-мозъчна травма и политравми по тялото и се нуждае от интензивно лечение, приет е в реанимация на МБАЛ – Благоевград, каза началникът на ортопедия д-р Стоян Папочиев. При направените изследвания в образна диагностика е установено, че има контузия на белия дроб, фрактура на 7 ребра, на прешлен и на таз и контузия на ключицата.

Нуждае се от специализирано лечение и ще бъде преместен в столицата.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 1955 година
    Отговор
    1 18:35  24.05.18
    А бе наборе, няма ли кой да ти набере една купа черешки. На тая възраст по-високо от женски пъп на трябва да се качваме. А и да се качим - пълна профилактика с документи преди това, за да не станем зян. Оздравявай и умната.
  • 2 17:07  26.05.18
    Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай