26 Май, 2018 17:51 48 652 28

Феди Башур излезе от комата, баща му и Емилия са вън от опасност

  • емилия-
  • катастрофа-
  • башур

Въпреки тежките прогнози за живота на пострадалия в тежка катастрофа Феди Башур, син на годеника на поп-фолк певицата Емилия – Жорж Башур, състоянието му се подобрява. Източници от болница „Света Анна“ разкриха пред ХотАрена, че състоянието на момчето се стабилизира.

Той е излязъл от комата и дори реагира на гласа на баща си. Кръвното му е със стабилни показатели, разкриват от реанимацията на лечебното заведение.

Както вече знаем, в четвъртък следобед, Феди е управлявал колата на баща си на АМ Тракия. Вътре били Жорж Башур и годеницата му, певицата Емилия. На 37-ия километър на магистралата Феди шофирал с висока скорост и навлязъл от сух в мокър участък.

Получилият се аквапланинг станал причина за трагедията на пътя. За щастие Емилия и Жорж са отърваха с леки травми и риск за живота им няма.

Състоянието на Феди Башур обаче беше критично. Не е изключено и спешната намеса на истинско светило в световната неврохирургия да е помогнал за подобряване на състоянието на Феди. Лекарят долетя по спешност в столицата и е единственият и последен шанс за оцеляването на Башур, твърдят специалисти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валери

    39 5 Отговор
    Да не би журналистиката да прекалява повечко за състоянието на момчето отколкото всъщност е,само и само да има сензация без значение с каквото и да било.
  • 2 Айдее

    5 4 Отговор
    Маличка, ей го твоичкия, идвай да пишеш!

    Коментиран от #16

  • 3 Да да

    18 10 Отговор
    За куеМилия понесох новината,ама за тоя джихадист,няма да мога! Ще се разплача! А дали ще им вземат книжките!? Другия път с метрото!
  • 4 ФаКти

    11 7 Отговор
    Убавец та дрънка
  • 5 Цеко сифоня

    17 4 Отговор
    И това е водеща новина ?!?!?

    Коментиран от #7

  • 6 Ефтини сензации

    20 5 Отговор
    Ей сега веднага у другио крачол!
    Какво ме интересува простолюдието та ме уведомявате, час по час?
  • 7 333

    16 10 Отговор

    До коментар #5 от "Цеко сифоня":

    Цигани!

    Коментиран от #27

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Хойо

    10 10 Отговор
    Ей,много грозен тоя бе
  • 10 Много тъп коментар

    11 0 Отговор
    Не моа разбера тая новина, първо състоянието му се подобрява , а докато автора приключи с писането, състоянието се влошава , а иди го разбери !!!
  • 11 Ефрейтора

    31 5 Отговор
    Само не ми е ясно докато малкия Бахур е карал с 200, дъртия Бахур къде е блеял ???

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 696

    8 3 Отговор
    Ей,много прост народ!
  • 14 Public Owner Sofia skin head 88

    23 13 Отговор
    В тая държава все за разни паразити, мутри, чужденци се хвърлят нечовешки усилия за да бъдат спасени. А за нас българите нищо. Тая гадна чалга певачка кво прави с тоя чужденец, провокация търси изглежда. А и тоя грозен къдрав циганин ако беше помлял и други мпс-та и имаше жертви пак ли щеше да се пише колко точно е зле и кое какво? Смърт за тия чужденци мръсни, както и за всички които ги толерират. България в цялата си история няма приятели чужденци, а само врагове. Единственият чужденец който осезаемо ни е помогнал е Фюрера. От всички други само вреда
  • 15 Бам Бам

    21 3 Отговор
    Така е като разни 17-18-19 годишни тънко. пи. шковци карат като че са царе на пътя а реално не могат и да карат. Ако се оправи се надявам да му е за урок и да не се качва повече да кара като безсмъртен добре че няма случайни ранени или убити
  • 16 Маличка

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Айдее":

    Нямах на предвид сина, а бащата Георги !!!Той също беше зле .Не съумявам да огрея на всички фронтове утре вечер пак наново добре че меда е налице от сутринта
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Тиквата

    7 3 Отговор
    Това да се чува, дано младият глупак да се оправи. И дано това да му е за урок!

    Коментиран от #26

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Тъп русофилистик

    6 3 Отговор
    Дреме ми на Бахура,за тоя.Нека кара пак по същия начин...Аман от прости комундери,дето не са виждали друго,освен Запорожец
  • 22 Бати Злати

    10 6 Отговор
    Колко ниско трябва да падне една жена за да се събере с арабин.... Да поръчате всички ценности на предците си за по-хубави дрешки, бижута и лъскави вещи...
    Добре, че не се е наложило да и се прави някаква хирургическа интервенция, че щеше да и се загрози нежната кожичка и дори скъпи tatoo-ировки нямаше да я оправят, и Бахура нямаше да я харесва вече.
    И си мисля дали малкия Бахур не е гледал в бедрата и ,докато е шофирал...Къде е виждал в мюсюлманските страни разголени каки...

    Коментиран от #24

  • 23 Бати Злати

    0 3 Отговор
    (Да предаде всички ценности на предците си)
  • 24 Е да, ама

    6 1 Отговор

    До коментар #22 от "Бати Злати":

    За любовта няма раси и граници... И, както изглежда, ценности...
    А за скъпи дрешки и бижута, тя парички си има достатъчно, не и трябват неговите.

    Коментиран от #25

  • 25 ВС на БСП

    4 4 Отговор

    До коментар #24 от "Е да, ама":

    Искаш да кажеш, че за @урвите няма раси и граници!!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 гост

    1 1 Отговор
    Основен аргумент на жените, за да тръгнат с арабин е това, че ги гледали повече, обръщали им внимание, един вид чувствали се като жени. Но това е до време, защото арабина ухажва, ала после поробва, това обаче не вълнува жените и те набиват на мъжете си колко са зле, как не били гледани, как заслужавали повече. Малцина са щастливците, които имат добри и красиви жени неизискващи повече отколкото им се дава.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове