1 388 2

Крадла върна бижу, след като се видя по телевизията

Жалбата ще бъде оттеглена

Светослава Ингилизова

След като отмъкна пръстен за 700 лева от златарско ателие в София, жена върна сама бижуто, съобщи Нова Телевизия.

Младата жена влязла с молба служителят на ателието да поправи нейно бижу. Малко след като той й обръща гръб, тя се пресяга зад витрината и отмъква скъпото бижу. Жената го слага в чантата си, а после спокойно изчаква поръчката си.

Кражбата е заснета от охранителните камери в златарското ателие. Оказва се, че след като се е видяла по телевизията, жената се разкаяла и разплакана върнала пръстена. А собственикът ще оттегли жалбата си до полицията.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 14:24  27.05.18
  Оттеляй жалбата ама другия път ще олекнеш с много повече от 700 лева.
 • случаен
  Отговор
  2 19:40  27.05.18
  Крадци всякакви. На мен пък кварталният бижутер ми открадна един ланец по изключително нагъл начин. Оставих бижуто за поправка и тъй като се знаем от квартала и през ум не ми мина, че може да го открадне. Оставих бижуто на юнашко доверие и като се върнах, ми беше дадено нещо в плик. Чак вкъщи видях, че е заменено. Освен скандал не можеш да направиш нищо друго, нито касова бележка, нито някакво описание на бижуто колко тежи, от какъв материал и т.н. Проблемът не е толкова в стойността, а в наглостта, безочието, низостта на бижутера. Бижутер крадец! КВ. "ИВАН ВАЗОВ", ПАЗАРА. ВНИМАВАЙТЕ!

Напиши коментар:


Публикувай