2 629 4

Мъж нахлу с брадва у съседа си, гледал пчели

Мария Атанасова

Скандал между жител на село Пробуда и съседа му от Холандия, заради отглеждане на пчели от чужденеца, премина в унищожаване на имущество. Това съобщиха от полицията в Търговище.

Разправията между двамата изригнала в неделя, след като преди това нашенецът Й.А. (33 г.) правил забележки заради пчелите на съседа си, който местните казват, че е от турски произход, но гражданин на Холандия.

В двора на чужденеца имало около 100 кошера. Малките деца на българския съсед няколко пъти били жилени от пчелите и той търсил помощи от кмета на селото, но не можели да се разберат с чужденеца.

В неделния ден двамата се скарали отново и Й.А. грабнал брадва, смъкнал с нея оградната мрежа и нахлул в двора, като повредил две дървени входни врати.

Съсед се обадил на полицията, че има скандал и може да стане беля.

Извършителят е задържан и текат разпити.

Местни хора разказаха, че арестуваният бил кротък и тих човек, работел зад граница. У дома имал три деца. Върнал се преди няколко дни и близките му пак се оплаквали от пчелите на комшията.

Чужденецът пък бил на около 45-50 години. Местните не знаели с какво се препитава зад граница. Първо идвал на гости в селото, а миналата година купил имот. Наел работници да му гледат пчелите.

Търговище / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Акъл
  Отговор
  1 18:34  28.05.18
  тихонощембензинипослепак

  Коментиран от #2

 • Гост
  Отговор
  2 19:05  28.05.18

  До коментар #1 от "Акъл":

  Ха ха ха
 • гост
  Отговор
  3 22:53  28.05.18
  В тая корумпирана нищо добро не може да се очаква !!!!! Ами ако дечицата са алергични на ужилване !!!!!! Подуват им се езиците им и бог да ги прости !!! А в съда неизвестен извършител !!!!!И рязания фес ще избяга !!!!
 • 4 08:51  29.05.18
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай